Joss Whedon, “rezervat” francizei The Avengers

de Cristina Grigore în 8 Aug 2012
Joss Whedon, “rezervat” francizei The Avengers

Multdiscutată şi multaşteptată, reuniunea celor mai cunoscuţi supereroi Marvel din The Avengers a avut încasări de aproape un miliard şi jumătate de dolari în toată lumea, o sumă ce a convins cu vârf şi îndesat studiourile să nu-l lase să plece pe regizorul Joss Whedon.

Cineastul nu trebuie să-şi mai caute de lucru pentru următorii trei ani. El a semnat cu Marvel/Disney un contract ce-l pune la cârma continuărilor lui The Avengers şi a unui serial de live-action de acţiune bazat pe aventurile supereroilor din film pentru postul TV ABC – unde va debuta şi reboot-ul serialului The Incredible Hulk, produs de Guillermo del Toro - ce-l vor ţine ocupat până spre sfârşitul lui iunie 2015.

În urma rezultatelor de la box-office, justificate de cronicile pozitive ale criticilor de film, The Avengers a devenit unul dintre cele mai mari succese din istoria Hollywood-ului. În Statele Unite, filmul a strâns peste 600 de milioane de dolari, clasând filmul pe locul al treilea în topul peliculelor cu cele mai mari încasări din toate timpurile, în urma lui Avatar şi Titanic.

Următorul film al lui Whedon, adaptarea shakespeariană Much Ado About Nothing, cu Nathan Fillion şi Amy Acker, va avea premiera luna viitoare în cadrul Festivalului de Film de la Toronto.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
raulk pe 8 august 2012 10:23
Foarte bine....a facut din The Avengers o adevarata capodopera si sunt sigur ca si urmatoarele o sa fie la fel de bune.
alex_il_fenomeno pe 21 august 2012 12:52
a facut ceva excelent din primul film . mult succes in continuare .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells