Indiana Jones o ia de soţie pe Ally McBeal?

de Ştefan Dobroiu în 22 Mar 2009
Indiana Jones o ia de soţie pe Ally McBeal?

Presa internaţională a început să vuiască de ieri, când revista People a anunţat o frumoasă surpriză făcută de celebrul Harrison Ford prietenei sale de şapte ani Calista Flockhart. Se pare că de Ziua Îndrăgostiţilor, pe care cei doi şi-au petrecut-o împreună cu fiul lor adoptat, Liam, Ford ar fi făcut să apară ca prin minune un inel cu diamante şi ar fi pus piciorul în prag (sau genunchiul în pământ). Încă nu ştim ce a răspuns Calista, dar după şapte ani şi jumătate cu siguranţă "DA"-ul a fost însoţit de un comentariu gen "da' mult ţi-a mai trebuit!" Nimeni nu a aflat dacă data nunţii a fost bătută în cuie, dar evenimentul va fi cu siguranţă foarte intim, dată fiind celebra aversiune a lui Ford pentru publicitate.

Unul dintre cei mai populari actori ai tuturor timpurilor, Ford a devenit celebru după ce i-a făcut un... dulap lui George Lucas. Acesta i-a dat actorului un rol mic in American Graffiti, după care l-a recomandat lui Francis Ford Coppola, care voia să-şi extindă biroul! Astfel, Ford a obţinut roluri minore in apreciatele sale Conversaţia şi Apocalypse Now. În 1975, George Lucas l-a rugat pe Ford să-l ajute la casting-ul pentru Războiul Stelelor, citind replicile actorilor care dădeau probe. Steven Spielberg l-a remarcat şi l-a convins pe Lucas să-i dea rolul lui Han Solo, punând bazele unei cariere pline de blockbuster-e: filmele sale au avut încasări de aproximativ şase miliarde de dolari în toată lumea.

Următorul proiect de cinema al lui Ford este Morning Glory, o comedie romantică în care ar trebui să-i sucească minţile lui Diane Keaton.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cetateanu pe 11 noiembrie 2010 11:12
O alata idila intre o anorexica Calista Flockhart si un playboy ajuns la varsta pensionarii Harrison Ford , nu trebuie omis faptul ca Ford a fost considerat cel mai frumos barbat din lume la varsta de 50 ani.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells