Strike Back

(2010) - Serial TV

Riposta

Poster Strike Back Poster Strike Back

Sinopsis Strike Back

Mai mult

Acest serial dramatic plin de acțiune își are originea în domeniul contra-terorismului și se desfășoară pe fundalul unor probleme globale extrem de actuale. Povestea serialului are în prim plan alianța neobișnuită dintre doi agenți secreți ai unei organizații antiteroriste, un american renegat și un spion britanic. Într-o atmosferă intensă și plină de acțiune, Stonebridge (Philip Winchester) și Scott (Sullivan Stapleton) pornesc în jurul lumii, în căutarea unui terorist…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.1
Vezi pe Hbo Max
Sullivan Stapleton Sullivan Stapleton Damien Scott Philip Winchester Philip Winchester Michael Stonebridge Michelle Lukes Michelle Lukes Julia Richmond
Marcel Iureș Marcel Iureș Arkady Rhona Mitra Rhona Mitra Rachel Dalton Richard Armitage Richard Armitage John Porter
Natalia Avelon Natalia Avelon Marianna Michelle Yeoh Michelle Yeoh Li-Na Laura Haddock Laura Haddock dr. Clare Somersby
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Left Bank Pictures

Distribuitorul international

Cinemax

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Dacianus pe 13 Septembrie 2013 14:47
Din seria a treia apare pe generic si Marcel Iures. Rolul pare sa fie al unui conducator razbunator de grupari paramilitare rusesti, dar inca nu am vazut decat primele episoade din noua serie... :)
1 0
idky73 pe 20 August 2013 16:18
Foarte bun serialu ....recomand sa vedeti si The Unit .
1 0
cosmin_kedii pe 23 Februarie 2013 08:22
O serie superba de războaie, cu momente neașteptate de eroi care vin și pleacă
1 1
Vegetarian pe 08 Februarie 2013 22:41
Cum se justifica inca un departament de politie , specializati in terorism = politistii sunt corupti si teroristii afla ca sunt urmariti de la acestia , iar alte organizatii antiteroriste ( ex ONU etc ) lucreaza greu , si dureaza mai multe luni pana cand incepe luarea de masuri , iar teroristii se misca mult mai repede .
1 3
bistriz pe 26 Februarie 2022 21:07
Pentru amatorii genului
Cu o expresie consacrată: pentru copii și tineret.
Trei episoade mi-au fost de ajuns.

0 0
victor_homescu pe 08 Ianuarie 2017 19:13
serial ce merita toate sezoanele pe bluray
Din pacate,din serie a fost scos pe dvd original Romania doar sezonul 2.
Serialul este unul foarte bun,care merita vazut in mod necesar,in opinia mea,avandu-si locul in imediata apropiere a serialului 24 (evident fara a-l depasi).Comparatia poate fi facuta,fara a se crea controverse,ambele seriale prezentand misiunile antiteroriste ale unor agentii guvernamentale - Sectiunea 20,respectiv C.T.U -,Strike Back avand insa un scenariu mai putin complex,mai putin tehnic,dar poate de aceea,mai relaxat,decat mai celebrul 24 de ore.
Seria este una foarte dinamica,actiunile intreprinse de principalii protagonisti - Michael Stonebridge/Philip Winchester si Damien Scott/Sullivan Stapleton - avand meritul unor constructii mai putin tehnice decat in 24 si,in acest fel,mai usor de apropiat de realitatile interior/exterioare ale locatiilor de pe glob unde se afla acestia in cursul… citeşte

0 0
B.R.A pe 25 Decembrie 2013 18:32
Superb
am vizionat 3 sezoane au fost superbe , mai am 1 :) dupa parerea mea este superb serialu mai ales cu cei 2 Stapleton si Philip
0 0
flo_lee pe 14 Octombrie 2013 15:01
eu sunt pe la seria 4 episodul 9..si nu stiu daca mai are continuare..insa pana acum mi-a palcut mult..se bazeaza pe multe date concrete si are actiune frumoasa..si umor de ce nu?
0 0
mistgun pe 07 Septembrie 2012 11:43
~ MERE BN CU O BERE RECE ~
PRIMU SEZON e SUPERB tot ce vrei are dar al doilea lasa al darq de mult de dorit oricum mia placut primu acuma sant pe la sezonul2 ep 5 iar daca pan la sfarsitul sezonului 2 nu apare actorul principal din primu sezon adica ~Porter~ la 3 sa se uite draq : ))
0 5
mistgun pe 9 septembrie 2012 00:54
acuma am vaz si sezonul3 ep4 imi place cum au evoluat lucrurile desi daca ar fi dupa min as zice sa va uitati doar la 1 si 3 dar daca ati face asta nati mai intelege, oricum Va doresc VIZIONARE PLACUTA :D " cat despre comentariu de mai sus nul bagati in seama :)) "
marybd07 pe 5 august 2015 20:05
Astazi am urmarit ultimul serial din seria a 5 a. Serialul merita urmarit !!!

Spune-ţi părerea despre Strike Back

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Strike Back
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells