Morning Glory

(2010)

Matinal cu scandal

Poster Morning Glory Postere Morning Glory

Sinopsis Morning Glory

Mai mult
Morning Glory ro

Roger Mitchell, regizorul comediilor ("Notting Hill," "Venus"), producătorul J.J. Abrams ("Felicity," "Alias," "Lost," "Star Trek"), și scenarista Aline Brosh McKenna ("The Devil Wears Prada," "27 Dresses") ne aduc o nouă comedie romantică, “Matinal cu scandal” (Morning Glory), care se petrece în lumea emisiunilor matinale de televizune. Protagoniștii sunt Rachel McAdams, Harrison Ford și Diane Keaton, alături de Patrick Wilson și Jeff Goldblum.

Când Becky Fuller (McAdams),…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
Rachel McAdams Rachel McAdams Becky Harrison Ford Harrison Ford Mike Pomeroy Diane Keaton Diane Keaton Colleen Peck
Patrick Wilson Patrick Wilson Adam Bennett Jeff Goldblum Jeff Goldblum Jerry Barnes Ty Burrell Ty Burrell Paul McVee
Arden Myrin Arden Myrin producătoare Day Break Adrian Martinez Adrian Martinez agent pază IBS Patti D'Arbanville Patti D'Arbanville mama lui Becky
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Studiourile Paramount

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

Paramount Pictures

Distribuit in Romania de

Ro Image 2000

Țara

SUA

Site oficial

Morning Glory

Box office Morning Glory

Weekend premieră (14.03.2011)
  • Loc 7
  • Spectatori 4.667
  • Încasări (RON) 86.925,03
Total
  • Spectatori 15.723
  • Încasări (RON) 259.965,87
  • Încasări (USD) 89.663,05

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Ammelie pe 28 Februarie 2011 14:14
Morning Glory (2010)
Un feel-good movie, cu ceva umor si ceva romantism discret. Mi-a placut, in ciuda stereotipurilor in care se incadreaza personajele. Poate ca mi-a placut pentru ca am impresia ca putea fi facut mult mai slab :)) Harrison Ford e cumva fermecator si ca un batran mofturos si mormaitor. :) 6.5/10
13 5
Pitbull pe 14 Martie 2011 19:49
Aţi tembelizat poporu' / Cu tembelizoru'
O dezamăgire îmbucurătoare - "Morning Glory"
Aţi tembelizat poporu' / Cu tembelizoru'

Recunosc, mă speriasem: nu cu "strălucirea dimineţii" se traduce "morning glory", ci pur şi simplu prin banala "zorea" (Ipomoea purpurea) - ceea ce n-ar fi însemnat nimic, dar aceeaşi sintagmă, în argou, mai înseamnă şi "erecţie matinală", şi pornind de la tot ce ne-au băgat pe gât aşa-zisele comedii americane de duzină din ultimii ani, aşteptam cu groază o nouă băşcălie obraznică pe fond de pudibonderie retrogradă, la adresa celei mai inocent fertile funcţii fiziologice.
Din fericire, am fost dezamăgit - dacă se poate accepta o asemenea logică. Titlul nu are nici cea mai vagă conotaţie ruşinoasă, iar la subiectul filmului se raportează doar imperfect - spre deosebire de varianta românească "Matinal cu scandal". Ba mai mult, lipsesc cu… citeşte

13 6
White.Lily pe 07 Aprilie 2011 15:01
Am avut unele retineri inainte sa ma duc la acest film , mai ales dupa ce am citit comentariile de aici, insa, cum aveam chef de o comedie mi-am zis, de ce nu?
Si nu mi-a parut rau iar Morning Glory a fost o surpriza foarte placuta. Un film placut, umor de calitate, cu o Rachel McAdams spumoasa si zgubilidica, o Diane Keaton gratioasa si eleganta si un Harison Ford morocanos si cusurgiu.
O comedie usoara ce merita vazuta cu siguranta!

7 1
dido pe 15 Martie 2011 18:17
Adica foarte bun pentru mine...
deoarece rar rad in gura mare si de una singura la cate un film!Pornind,recunosc,initial sa vad filmul mai mult pentru Harrison Ford (fan ,,forever") am fost placut impresionata de catre Rachel McAdams,cred ca s-a descurcat binisor cu ritmul alert al filmului!Oricum mai interesant pentru mine a fost sa arunc un ochi in ,,bucataria" unei emisiuni de televiziune,desi nu stiu cat de real a fost ce au aratat ei,si mai ales sa ma enervez ca toti cred ca publicul e tot la fel si vrea sa vada doar umor tampitel si ,,sexist",doar retete de bucatarie si divorturi celebre(ca tot e sezonul!) dar asta e societatea in care traim,ce sa-i faci...Merita vazut,nu-i rau deloc!
7 3
euhere pe 14 Martie 2011 16:25
Un film care merita vazut.. filmul bun.. actrita buna.. :D cam tot ce a fost nevoie pentru a ma motiva sa il vad
5 2
leo26 pe 04 Martie 2011 20:49
slabut
Mai aveam putin si adormeam , un film slab cu actori buni, si un subiect care nu prea ma incanta televiziunea sau mai bine spus cei care se ocupata de emisiunile din TV, mai mult de nota 5 sau 6 nu pot acorda acestui film.
4 4
nyuszi pe 25 Februarie 2011 23:44
Pentru Harrison Ford...
Am vrut initial sa vad filmul pentru Harrison Ford. Nu ma asteptam la mare filozofie, dar am sperat ca daca e si Diane Keaton in el, poate se incheaga ceva. M-am inselat. A fost chiar trist.

In primul rand, filmul ar fi putut sa se numeasca "The Devil Wears Prada 2". Nu e de mirare, e aceeasi scenarista, cu aceleasi clisee resuflate despre femeia care trebuie sa aleaga intre cariera si viata personala, colegul/seful imposibil, etc. Dar nu asta e problema. Problema e ca personajul principal nu trezeste simpatie. SI nici nu da impresia de inteligenta. E una sa realizezi ca audienta e tampita si se uita la emisiuni tampite, si altceva sa crezi ca ceea ce le prezinti ca tampenie are vreo valoare. Din pacate personajul principal credea in idiotenile pe care le "prezenta" publicului American.

Ceea ce ma aduce la punctul urmator: mesajul filmului a fost, in cele din… citeşte

4 12
dido pe 15 martie 2011 18:20
Diane Keaton si Harrison Ford nu au fost marginalizati,asta a fost rolul lor,si mie imi pare rau ca imbatranesc actorii mari dar nu le mai sta bine in rol de ,,tanara speranta"!
mtraianc pe 4 iunie 2011 10:25
parerea mea este ca acest film nu mai trebuia regizat , The Devil W Prada , a fost dragut dar imitatia aceasta pune in umbra actori mari care joaca intru-n film de 2 bani
adina pe 25 Martie 2011 12:31
Atat interesant, cat si amuzant, ca film despre cum se lucreaza in posturile americane de tv. Pot spune ca l-am urmarit cu mult interes, si au fost destule momente distractiuve. In orice caz, mult mai usor de intels si de bun gust decat multe alte comedii din ultima vreme.
2 1
Manusa pe 20 Martie 2011 18:05
Este un film amuzant si mi-a placut. Rolul personajelor din film s-au potrivit foarte bine cu actorii care la randul lor au jucat rolul foarte bine.
2 1
xerses pe 17 Martie 2011 13:34
Mi-a placut foarte mult.Nu sunt fan Harrison Ford dar actrita Rachel McAdams a facut un ca filmul sa merite sa ma uiti la film.
2 1
psihologu pe 26 Ianuarie 2012 18:51
Slabut
Nu am vrut sa vad Morning Glory. M-a "obligat" cineva. Si stiam de ce nu vreau sa-l vad. Credeam ca e film foarte prost. Ceea ce s-a si dovedit. Daca vreti sa vedeti ce inseamna lumea televiziunii, incercati mai bine serialul Studio 60 sau comedia necunoscuta TV Set cu David Duchovny si Sig Weaver. Daca vreti o comedie romantica, dati-va un pic de timp ca va trece. Glumesc, oricum nu va pierdeti timpul cu Morning Glory. Partea romantica e bagata fortat acolo, nu ocupa mult timp si e de o banalitate usturatoare. Rachel McAdams, protagonista peliculei, nerealist de tanara producatoare a unei emisiuni matinale, e enervanta cu stilul ei isteric, iar povestea ei sablon nu-ti trezeste vreun sentiment. Singurul actor la care am mustacit simpatic e Harrison Ford, crainicul cu multe premii la activ, morocanos la inceput si transformat pana la final , asa cum s-ar astepta pana si un copil de clasa… citeşte
2 2
Radu1711 pe 19 Aprilie 2011 00:42
Radu1711
Morning Glory este o comedie foarte buna si placuta de vizionat, mi-a placut foarte mult foarte reusita
1 1
paradox_utopic pe 03 Aprilie 2011 19:33
Morning Boring
o comedioara usor de digerat cu cateva faze comice...in rest clisee peste clisee,frumusica care intalneste frumosul (in toate filmele eroii sunt singuri dar ei se combina...cred ca pt putin timp,,,,,!...,doar trebuie sa ramana disponibili pt alte iubiri..! )..in alte filme !
1 1
Costirik pe 11 aprilie 2011 07:15
doar e film nu realitate desteptule...
Costirik pe 13 aprilie 2011 23:58
jenant;)
mihaelatb pe 14 Martie 2011 20:32
Trebuie sa recunosc ca am rezistat destul de greu pana la final, nu credeti ca sunt prea multe femei realizatoare de emisiuni?The Ugly Truth,Up Close and Personal si acum si asta!
Singura surpriza-pentru mine care nu sunt fan- a fost Harrison Ford.Intr-un rol de nesuferit, el supereroul.El a fost de 9, filmul ...

1 1
andreeaplaton pe 09 Martie 2011 12:12
Filmul a fost undeva la limita,cu toate ca distributia a cuprins nume mari.Potrivit pentru o dupa amiaza lenesa, in care vrei sa te destinzi.
1 1

Spune-ţi părerea despre Morning Glory

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Morning Glory
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells