Ana

(2014)

Ana

Poster Ana Poster Ana

Sinopsis Ana

Mai mult
Ana teaser

Povestea unui bărbat în pragul batrâneții, a unei tinere ajunsă printr-o întâmplare o nefericită prostituată în Italia și a unui adolescent, încercati de viață și care reușesc să comunice, susținuți în dialogul lor de legenda “Meșterului Manole“.

Realitatea și ficțiunea construiesc o stare specială în care trecutul, prezentul și viitorul le invadează simultan existența. Într-un loc al așteptării, pe malul unui lacul încă nepângărit de oameni, cei trei…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.7
2 nominalizări Gopo
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

Produs de

Media Pro Pictures

Tip Ecran

normal

Distribuit in Romania de

Paradox Film

Țara

Romania

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
user-5f0a1b3cad3d5 pe 08 August 2020 13:07
Mai Cosmin,propagandist comunist jegos,cum ma-ta nu exista cenzura pe timpul comunismului? Mars potaie! Vezi ca-ti cad rublele din buzunar!
3 1
cosmin742000 pe 14 Septembrie 2017 11:56
O porcarie de film romanesc , care pe langa faptul ca nu are niciun sens , mai are si limbaj licentios , plus ca vrea sa induca ideea ca pe vremea comunismului exista cenzura.Si la ce? La balada populara mesterul Manole pe care eu am studiat-o in scoala fix pe vremea comunismului.
2 6
eduard_stratan pe 10 aprilie 2022 20:37
Cosmine ce bine că te-au blocat pe acest site! Apoi în 2018 te-ai întrupat în blackmore si ai mai bântuit site-ul încă vreo 2 ani până te-au blocat din nou!
carmen_irimia pe 17 Aprilie 2014 19:30
Ana lui Alexa Visarion şi Ana noastră
Ana lui Alexa Visarion şi Ana noastră

Scenariul de film scris nu pentru a place ci pentru a zgudui , pentru a prinde de umeri şi zgîlţîi puternic spectatorul, determinîndu-i un crash–test al întregii sale filozofii existenţiale.
Autorul transformă, prin prisma propriei experiente de viaţă, întrebările fundamentaliste (” Cine suntem?” , „De unde venim ?” şi „Încotro mergem?” ), le frămîntă pe cale, coborînd sau urcînd, pe jos sau călare(pe bicicletă), bătînd sub tălpi apa sau pămîntul, într-un ritm ce se schimbă continu.
Drumul ca simbol central, e o provocare continuă. Trebuie să faci faţă. E drumul vieţii, calea ce duce spre o ţintă aflată-n neclaritatea înceţoşată de la orizont. Începe odată cu apariţia eroului principal, un bărbat trecut de prima tinereţe. Erou… citeşte

1 3
Deceoare pe 27 Mai 2023 18:12
Ca de obicei abstracția absconsului minții regizorale românești ne duce în neantul pantagruelic format de balada populară a "Meșterului Manole" și lipsa orelor de educație sexuală din școlile pudice ale comunismului. Acum își poate dezvolta regizorul toate angoasele reținute din perioada comunistă. Superb.
0 0
kasmyn pe 24 Decembrie 2017 17:14
IN AFARA DE FAPTUL CA E ROMANESC SI CU ACTORI BUNI E DESTUL DE SLAB!!
0 0
toxic_candy pe 23 Aprilie 2015 17:46
...
Stie cineva unde pot vedea acest film? Sau daca se gaseste undeva DVD-ul de cumparat?
0 0
kasmyn pe 24 decembrie 2017 15:55
se difuzeaza azi pe national TV!!

Spune-ţi părerea despre Ana

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Ana
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells