Fiul lui Arnold Schwarzenegger va juca în Grown Ups 2

de Cristina Grigore în 11 Iul 2012
Fiul lui Arnold Schwarzenegger va juca în Grown Ups 2

Unul din fii lui Arnold Schwarzenegger este hotărât să calce pe urmele tatălui său, iar fostul guvernator al Californiei a făcut eforturi ca Hollywood-ul să-l accepte pe Patrick Schwazenegger în lumea sa fabuloasă. Tânărul a primit un rol în Grown Ups 2, sequel-ul comediei din 2010 cu Adam Sandler, Salma Hayek şi Kevin James.

Potrivit Deadline, Patrick a fost văzut pe platourile de filmare ale producţiei, unde filmează acum alături de starul lui Twilight, Taylor Lautner, drept unul din membrii frăţiei acestuia. “Am avut o zi uimitoare astăzi, la filmările lui Grown Ups 2 alături de “fraţii” mei. Mă bucur nespus că fac parte din acest proiect”, a notat el pe contul său de Twitter.

Urmaşul lui Schwarzenegger nu este la prima apariţie într-un film. El mai are la activ încă două titluri: The Benchwarmers şi Writers, o comedie cu lansarea anul viitor.

Continuarea lui Grown Ups este semnată tot de Dennis Dugan, iar din distribuţia filmului mai fac parte – alături de Lautner, dar şi Hayek, Sandler şi James, care şi-au reluat rolurile – Chris Rock, Andy Samberg, Steve Buscemi, Milo Ventimiglia, Maya Rudolph, David Spade şi Shaquille O'Neal.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
CODRIN123 pe 11 iulie 2012 21:58
Desi foarte prost primit de catre critici,mie Grown Ups mi-a placut enorm!!!Am ras cu lacrimi la film si inca rad cand il revad pe HBO!
Sper din sincer ca Patrick Schwazenegger isi va lua rlul in serios si ca va face o treaba buna....sa iasa o comedie la fel de reusita

CODRIN123 pe 11 iulie 2012 22:01
rolul*
alex_il_fenomeno pe 30 iulie 2012 13:05
se pare ca un nou star vine puternic din spate !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells