Russell Crowe va fi Dracula

de Cristina Grigore în 11 Iul 2012
Russell Crowe va fi Dracula

Russell Crowe şi-a adjudecat un rol “criminal”. Actorul îl va interpreta pe Dracula în Harker, un film inspirat din romanul cu acelaşi nume scris de Lee Shipman şi Brian McGreevy – o reimaginare a cărţii lui Bram Stoker despre legendarul vampir.

Potrivit Deadline, filmul şi-a găsit deja regizorul în persoana lui Eli Roth, revenit la cârma unei producţii cinematografice după cinci ani (ultimul său film a fost Hostel: Part II).

Pelicula se va concentra pe eforturile lui Jonathan Harker - un detectiv al Scotland Yard-ului - de a pune capăt acţiunilor consumatoare de sânge ale lui Dracula. Personajul central (care urmează a fi distribuit) îşi va desfăşura aventurile pe parcursul a încă două filme – producătorii au în plan o trilogie – deşi se pare că starul Gladiatorului va putea fi văzut doar în prima producţie.

Crowe a mai colaborat cu Eli Roth pentru The Man with the Iron Fists, un film de acţiune cu lansarea în acest an la care Roth a fost co-scenarist. Actorul va putea fi văzut anul acesta şi în musical-ul Les Miserables, în care joacă rolul Inspectorului Javert, în vreme ce anul următor îl vom regăsi în Man of Steel (va fi tatăl lui Superman, Jor-El), thriller-ul poliţist Broken City şi producţia fantastică Winter’s Tale. 

Părerea ta

Spune-ţi părerea
nicolas84 pe 11 iulie 2012 11:23
Tare. Un film facut dupa o reimaginare a unei imaginatii bolnave(pe care a avut-o Stoker) . Ramane de vazut, filmul poate avea si anumite calitati totusi.
cristi23 pe 11 iulie 2012 12:41
super tare...russel crowe in rolul lui Dracula...cu siguranta va fi interesant,iar el este de departe un actor legendar deci probabil va face un nou rol mare
nsag pe 11 iulie 2012 13:48
TRAILER si mai vorbim !!
Lutherr pe 11 iulie 2012 22:02
DA,trailer-ul si mai vedem..
legolas05 pe 11 iulie 2012 23:19
asteptam
alex_il_fenomeno pe 30 iulie 2012 13:04
uite ceva la care chiar nu ma asteptam .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells