God of War îi cheamă la arme pe scenariştii lui Saw şi Pacific Rim

de Cristina Grigore în 11 Iul 2012
God of War îi cheamă la arme pe scenariştii lui Saw şi Pacific Rim

Îţi spuneam chiar ieri despre Assassin’s Creed, jocul video al celor de la Ubisoft pe cale de a se transforma într-un film cu Michael Fassbender în rolul principal. Iată că încă un titlu celebru se înscrie în cursa spre marele ecran. Potrivit HitFix.com, God of War, franciza video a Sony Computer Entertainment, va sta la baza unei producţii cinematografice la care au fost aduşi să lucreze scenariştii Patrick Melton şi Marcus Dunstan.

Deşi nu se află în prima linie a scenariştilor de la Hollywood, cei doi sunt apreciaţi pentru povestea horror-ului Feast, dar şi pentru colaboarea la scenariile lui Saw şi viitorul Pacific Rim.

Un foarte popular joc printre utilizatorii de PlayStation 2 -  a primit în mai multe rânduri premiul “Jocul anului” din partea unor publicaţii de profil – God of War are în centru un luptător al Spartei aflat în slujba zeităţilor greceşti ale Olimpului. Mânat de drama personală şi dorinţa de a distruge unii din zeii lumii vechi, Kratos se angajează  în misiuni de proporţii, ce-l va pune împotriva unor duşmani cu puteri magice şi a unor monştri înfricoşători ai mitologiei.

Povestea este una cu potenţial, cu multe elemente fantastice captivante. Puse în scenă de echipa potrivită, filmul are mari şanse să ridice încasările studiourilor producătoare.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
dacoda pe 11 iulie 2012 08:56
ia sa vedem ce o sa iasa , cu acest film , jocul pot spune ca este unul foarte reusit toate cele 3 parti , mi au placut mult
alex_93 pe 11 iulie 2012 11:49
Prince of Persia a fost un real esec.
Ca si multe alte filme care s-au inspirat din jocuri.Nu poti implementa intreaga poveste a jocului intr-un film,daca taie din poveste,s-a dus dracului.

Nu cred ca filmele Assassin's Creed si God of War vor avea succes.Mai mult ca sigur Assassin's Creed va iesi ceva in genul lui Prince of Persia,pe cand God of War o sa iasa un fel de Clash of the titans cu un pic de Immortals.

alex_93 pe 11 iulie 2012 11:50
....si cu un pic de 300
Mercenar pe 12 iulie 2012 01:29
Assassin's Creed e mai real, Prince Of Persia e mai fantastic asa ca nu amesteca:)
the_dude pe 11 iulie 2012 19:55
Am sperante mai mari pentru assassins creed decat pentru god of war. Oricum god of war nu cred ca va aduce noutati, va fi doar mult eye-candy. Assassins creed are o poveste din care ar putea iesi un film interesant.
defiance pe 11 iulie 2012 22:01
...cred ca va avea mari sanse ..god of war sa ridice incasarile peste spiderman si ale porcari cu super eroii....am vazut cu toti cati americani au fost la un film ca spiderman..sa nu fim copii si sa relizam ca lumea in ziua de azi este atrasa de legendele din filmele gen Clash of the titans cu siguranta ne vor sta ochii lipiti pe marile ecrane la God of war...cunosc poveste am jucat cele trei parti pe ps2 si ps3...un film trebuia de mult sa fie,,,si sa ramana amintire ca Stapanul inelelor
Vorador pe 11 iulie 2012 22:58
ca sa apara un film inspirat din God of War nu ar trebui sa aiba nimic asemanator cu cele de la Hollywood.Ar trebui sa fie un film pentru adulti,cu scene brutale si vulgare,asa cum este si jocul.
Vorador pe 11 iulie 2012 22:54
Din respect pentru joc,nu mi-as dori sa vad un astfel de film.
alex_il_fenomeno pe 30 iulie 2012 13:06
oameni capabili de fapte marete ! sper sa iasa ceva excelent .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells