Filmul despre viaţa lui Frank Sinatra şi-a găsit scenarist

de Ştefan Dobroiu în 14 Aug 2012
Filmul despre viaţa lui Frank Sinatra şi-a găsit scenarist

Cei de la slashfilm anunţă că Billy Ray, unul dintre cei mai apreciaţi scenarişti ai Hollywood-ului după ce a scris hitul The Hunger Games, a fost angajat să scrie filmul bazat pe viaţa lui Frank Sinatra, producţie ce l-ar putea avea ca regizor pe Martin Scorsese. Iniţial Phil Alden Robinson (Field of Dream) fusese angajat să scrie biopicul, dar iată că acum sarcina îi revine lui Ray, cunoscut şi pentru State of Play sau Flightplan.

Totul depinde în acest moment de cum va fi primit scenariul de către Scorsese şi studiourile de producţie, dar, dacă totul merge bine şi proiectul primeşte undă verde, producţia ar putea începe în cursul lui 2013, pentru o premieră în 2014. Biopicul este unul dintre cele mai aşteptate din ultimii ani, marea întrebare fiind cine l-ar putea interpreta pe apreciatul Sinatra.

În acest moment Martin Scorsese filmează la The Wolf of Wall Street, cu Leonardo DiCaprio în rolul unui broker care refuză să coopereze într-o fraudă de proporţii. Producţia încă nu are o dată de lansare, dar sunt şanse ca aceasta să nu aibă loc înainte de vara lui 2013.

Transformat într-o celebritate de scenariul lui The Hunger Games, Billy Ray este în acest moment unul dintre cei mai ocupaţi scenarişti de la Hollywood. Scrie următorul proiect al lui J.J. Abrams, ocupându-se în acelaşi timp şi de scenariul filmului bazat pe serialul 24, dar şi de proiectul de suflet al lui Johnny Depp, dezvoltat de Warner Bros., The Thin Man.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Fourleaf22 pe 14 august 2012 15:58
Daca face Scorsese filmul probabil o sa il cast-uie pe Leo....nu stiu ce sa zic, nu sunt complet convins ca Leo are 'carisma' necesara.
alex_il_fenomeno pe 28 august 2012 11:05
este un film care nu merita asteptarea .
Andrei.Ciprian pe 27 ianuarie 2013 18:31
Cred ca Depp ar fi potrivit in rolul lui Frank Sinatra,chiar m-ai potrivit decat Di Caprio

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells