Denzel Washington, într-o dramă despre uraganul Katrina

de Cristina Grigore în 29 Iun 2011
Denzel Washington, într-o dramă despre uraganul Katrina

Un film despre drama generată de uraganul Katrina ar putea avea şanse de succes în condiţiile în care protagonist este un actor renumit, iar povestea este suficient de captivantă. La fel a gândit, poate, şi Will Smith, când a hotărât să producă şi să joace în The American Can, o producţie care se bazează tocmai pe aventura unor americani surprinşi de devastatorul fenomen al naturii.

Însă, potrivit Vulture, Smith s-a lovit de problema propriului orar de filmări, în care figura în schimb pelicula lui M. Night Shyalmalan, One Thousand A.E., fiind astfel obligat să distribuie un alt actor în rol principal. Alegerea sa? Denzel Washington!

Actorul, pe care l-ai văzut anul trecut în Unstoppable şi The Book of Eli va portretiza un fost soldat al marinei americane, John Keller, care, la izbucnirea uraganului, ajută un grup de americani blocaţi în complexul lor de apartamente şi le face rost, pentru a le asigura supravieţuirea, de apă şi de mâncare.

John Lee Hancock (The Blind Side) va fi scenaristul dar şi regizorul peliculei. Washington analizează acum scenariul producţiei, urmând să dea în curând un răspuns celor de la Sony Pictures şi lui Smith.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 29 iunie 2011 09:23
Cred ca alegerea lui este mult mai potrivita decat al lui Will Smith.
zeno.marin pe 29 iunie 2011 11:11
Mana cereasca, nu alta!
Asteptam cu nerabdare o noua explozie nucleara, eruptia unui vulcan sau un cutremur major. Asta desigur ca sa vedem filmul avand in centru nefericitul eveniment.

Asemeni unor mancatori de starvuri, cei de peste balta nu rateaza nicio ocazie sa faca un film despre o nenorocire...
Va intreb, voi daca Doamne-fereste ati fi fos victima unui asemenea eventiment nefericit, v-ati fi bucurat sa-l vedeti vreun super-star de Hollywood care nu are nici cea mai mica intelegere a suferintei umane sa "interpreteze" un asemenea rol?
V-ar placea sa se profite de pe urma suferintei voastre pentru ca producatorii sa scoata profit? V-ati mai duce la un asemenea film ca sa constatati cat de denaturat si de teatral e un asemenea show despre o drama pe care ati trait-o?...

Raspunsul e neinteresant, pentru ca probabil o sa urmarim filmul cu interes :-D.

Sorin87 pe 29 iunie 2011 12:05
Denzel Washington este omul potrivit pentru asa ceva
so1uffle2 pe 29 iunie 2011 17:19
Important e sa profiti de sansa
UGM pe 29 iunie 2011 22:18
am vazut aproape toate filmele cu el ..... un actor foarte bun
alex_il_fenomeno pe 30 iunie 2011 10:42
este un actor uimitor in orice fel de rol ! sigur ar face o treaba excelenta !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells