Joe Johnston, tentat de relansarea lui The Rocketeer

de Cristina Grigore în 29 Iun 2011
Joe Johnston, tentat de relansarea lui The Rocketeer

Captain America: The First Avenger urmează să fie lansat în curând (pe 5 august la noi), iar reacţiile în avanpremieră ale criticilor sunt pozitive, un plus pentru regizorul acestuia, Joe Johnston. Autorul posibilului blockbuster al verii se gândeşte însă deja la următorul proiect, iar acesta ar putea fi o continuare a unui film la cârma căruia a stat în urmă cu ceva vreme, The Rocketeer, anunţă SlashFilm.

Lansată în 1991, după benzile desenate ale lui Dave Stevens, producţia l-a avut în rol principal pe Billy Campbell (Enough, 4400, The Killing). Actorul a intrat în pielea unui pilot-cascador, Cliff Secord, transformat într-un soi de supererou după ce a găsit, întâmplător, un echipament inedit, care i-a permis să se propulseze cu viteză în aer.

Iată motivaţia lui Johnston pentru o relansare a aventurilor lui Secord, care, în ciuda evoluţiei slabe la box-office, şi-a câştigat o mulţime de fani: „Mi-ar face plăcere să fac o continuare a lui The Rocketeer. Pelicula nu a încasat atât de mult la box-office pe cât ne aşteptam, dar a supravieţuit şi a generat ideea unei continuări”, a spus regizorul.

"A fost minunat să realizez acest film şi ar fi grozav să explorez din nou lumea lui Cliff Secord. Dacă mai există supereroi cu latura umană atât de bine ancorată în realitate precum Steve Rogers, eu sunt interesat. Prea multe filme bazate pe benzi desenate pun accent pe spectaculozitate, iar povestea este slabă”, a continuat el.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 29 iunie 2011 09:24
Imi place imagnea de prezentare.
djstelu pe 29 iunie 2011 09:53
imi plac filmele de genul asta...parca sequel-uri se numesc.:D
paul2011 pe 29 iunie 2011 10:20
Foarte faina imaginea . Sper sa faca o continuare cat mai buna . Abia astept sa vad Captain America : The First Avenger :):X .
keops pe 29 iunie 2011 14:21
parca`i iron man
so1uffle2 pe 29 iunie 2011 17:20
ramane de vazut
Vorador pe 29 iunie 2011 17:49
Oare sunt singurul care a vazut filmul din '91?
The Rocketeer este un film bunicel care poate fi vazut de toate varstele.Este si un joc video Dark Void,care foloseste unele elemente din filmul asta.
Trailerul filmului:http://www.youtube.com/watch?v=EJL9aVp_1jE

alex_il_fenomeno pe 30 iunie 2011 10:11
cred ca ar iesi un film minunat ! mi-as dori sa se faca "The Rocketeer" !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells