Cotillard şi Gordon-Levitt , de partea lui Batman

de Cristina Grigore în 20 Apr 2011
Cotillard şi Gordon-Levitt , de partea lui Batman

Christopher Nolan, regizorul lui The Dark Knight Rises, a cooptat în noua sa producţie Batman două staruri din Inception, Marion Cotillard şi Joseph Gordon-Levitt, iar implicarea lor în proiect este acum sigură şi clară, scrie EmpireOnline.

Conform comunicatului de presă emis de studiourile Warner Bros., Cotillard va fi Miranda Tate. Membră a consiliului de conducere a Wayne Enterprises, ea încearcă să-l ajute pe Bruce Wayne, încă neconsolat de pierderea lui Rachel Dawes (prietena sa din copilărie de care era atras, deşi era implicată într-o relaţie cu procurorul Harvey Dent), în a continua demersurile filantropice avute în plan de tatăl său pentru Gotham City.

Gordon-Levitt îl va interpreta pe John Blake, un poliţist aflat sub comanda comisarului Jim Gordon, căruia îi este înmânată o misiune specială.

Au fost înlăturate, astfel, speculaţiile ultimelor luni referitoare la rolurile ce le vor reveni celor doi actori din Inception despre care Nolan a spus: „ Când lucrezi cu oameni atât de talentaţi precum Marion şi Joe, nu este o surpriză că vrei să repeţi experienţa. M-am gândit imediat la ei pentru rolurile Mirandei şi al lui Blake şi sunt nerăbdător să lucrez din nou cu amândoi”. 



Părerea ta

Spune-ţi părerea
batmanfan pe 20 aprilie 2011 10:17
E amuzant ca nimeni nu s-a gandit la asemenea roluri. Toti eram siguri ca M.Cotillard va fi Talia iar JGL va fi Black Mask/Alberto. E bine totusi ca nu sunt atati de multi villains pana la urma, asta daca nu cumva vor mai aparea alte personaje. E interesant acum de vazut cine e in spatele lui Bane... Va fi un film incredibil oricum.
rob3rt_89 pe 20 aprilie 2011 10:30
pai Bane va fi Tom Hardy......e stabilit deja
batmanfan pe 20 aprilie 2011 13:00
@rob3rt_89: m-am referit la cine ii va da impulsul necesar pentru ca Bane sa inceapa sa il urmareasca pe Batman, sa-l distruga, nu cine il va interpreta. Asta se stia de mult timp bineinteles, ca Tom Hardy il va interpreta. Pana acum se zvonea ca League of Shadows sunt cei care il vor sustine pe Bane, dar cum Talia nu mai apare, iar Ra's as Ghul va aparea intr-o varianta mai tanara (posibile flashbackuri) se ridica din nou semne de intrebare. Sper ca am fost pe inteles de aceasta data.
Bayard pe 20 aprilie 2011 14:14
Desi imi plac amandoi asta este unul din punctele slabe ale lui Nolan (putinele). Foloseste in continuu aceiasi actori, de parca nu mai exista si altii talentati pe la Hollywood :). Repetitia asta uneori devine suparatoare
danymury pe 20 aprilie 2011 15:09
o sa fie super filmu, simt asta, actori sunt foarte buni...de abia astept
nsanyi23 pe 20 aprilie 2011 17:00
Actori superb film bun!
Gebeleizis pe 21 aprilie 2011 02:04
Sunt sigur ca va fi un film foarte bun, ca de altfel toate peliculele marca Christopher Nolan!
alex_il_fenomeno pe 21 aprilie 2011 17:55
doua nume foarte cunoscute ale cinematografiei actuale , intr-un film ce nu mai are nevoie de nicio prezentare ! ce ar putea merge prost ?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells