Jesse Eisenberg "livrează" o bombă în 30 Minutes or Less

de Cristina Grigore în 20 Apr 2011
Jesse Eisenberg "livrează" o bombă în 30 Minutes or Less

Anul trecut a fost unul de referinţă pentru cariera lui Jesse Eisenberg, a cărui nominalizare la Oscar pentru rolul din Reţeaua de socializare l-a făcut unul dintre cei mai promiţători tineri actori de la Hollywood.

Unul din filmele în care îl vei vedea anul acesta este 30 Minutes or Less, o comedie cu potenţial regizată de Ruben Fleischer (au lucrat împreună şi la Zombieland), din care cărui filmări Collider a obţinut patru imagini.

În comedia lui Fleischer, Eisenberg este Nick, un băiat dintr-un mic oraş de provincie care livrează pizza. Viaţa sa banală se intersectează într-o zi cu planurile „măreţe” unor infractori în devenire care se cred geniali, Dwayne şi Travis (Danny McBride şi Nick Swardson).

Aceştia îl răpesc pe Nick şi îl obligă, după ce îi leagă o bombă la piept, să jefuiască o bancă. În poveste este introdus şi Chet (Aziz Ansari), fostul prieten de nădejde al lui Nick, iar lucrurile se complică din ce în ce, căci intervin poliţia, câțiva asasini plătiţi, nişte suflători de flăcări, dar şi o… arbaletă.

Scenariul lui 30 minutes or Less a fost scris de Michael Diliberti şi Matthew Sullivan iar lansarea în Româna va avea loc pe 21 octombrie.



Imagini

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells