Veşti bune pentru fanii lui Prometheus. Sequel-ul filmului a fost confirmat

de Cristina Grigore în 2 Aug 2012
Veşti bune pentru fanii lui Prometheus. Sequel-ul filmului a fost confirmat

Studioul 20th Century Fox şi regizorul Ridley Scott au cale liberă pentru realizarea unei continuări a lui Prometheus, scrie The Hollywood Reporter.

Considerat un prequel al lui Alien, Prometheus a debutat în cinematografe în luna iunie, reuşind încasări de 303 milioane de dolari în toată lumea, la un buget de 130 de milioane. Filmul a fost de la început gândit pentru a fi turnat în două părţi, însă suma obţinută la box-office a ridicat semne de întrebare în ceea ce priveşte cea de-a doua parte.

Scott şi studiourile partenere îşi doresc acum ca toate aspectele noii poveşti să fie perfect acoperite şi gândite înainte de a da startul producţiei. „Ridley este extrem de încântat de continuare, dar trebuie să facem să iasă totul bine. Nu ne permitem să ne grăbim”, a declarat preşedinta Fox, Emma Watts.

Michael Fassbender şi Noomi Rapace au semnat deja pentru apariţia în sequel, însă regizorul se află acum în căutarea unui nou scenarist. Damon Lindelof, care a imaginat povestea filmului original, şi-a declinat recent disponibilitatea, pe motiv că are alte angajamente.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
clr2607 pe 2 august 2012 10:13
Ma rog incasarile au fost slabute.....buget 130 incasari 303.........
Bayard pe 2 august 2012 11:38
In concluzie profit de cam 100 milioane? dupa ce scazi si ce pastreaza cinematografele??? pai.... inseamna ca al doilea film nu are niciun risc pt ca bugetul e complet acoperit din profitul primului. Oricum, am citit azi o statistica, numarul filmelor originale a scazut vara asta sub 50%.... restul sunt continuari, remakeuri etc etc...
Simelia pe 4 august 2012 10:45
prometheus a fost un film slab, dar foarte. Nimic nu se leaga, iar domnul regizor a fost prea subtil in a se face inteles. El voia ceva, dar i-a iesit altceva. Iar batman? Normal ca trebuie sa iasa si alt batman si alt batman si altul si altul. Ai vazut comicsurile? Unde vrei sa-i bage pe toti? Si din pacate spiderman 2012 a fost mult mai bun decat cel cu ametitul de tebey maguire.
Fourleaf22 pe 2 august 2012 14:55
Nu e nimic confirmat, e doar in plan.....cand o sa fie anuntat un release date oficial atunci o sa fie confirmat, nu se stie daca in 2014, 2015 sau chiar mai tarziu tinand cont ca Ridley are mai multe proiecte.
xerses pe 2 august 2012 22:27
Mi-a placut prima parte, asa ca ma bucur de o continuare....
azalea pe 3 august 2012 16:33
Pe mine m-a dezamagit filmul, ideea de la care au pornit este buna, dar nu au reusit sa o redea prea bine:) , asa ca nu vad rostul unei continuari.
zdranca pe 5 august 2012 00:26
atat am vrut sa aud
alex_il_fenomeno pe 17 august 2012 22:40
era si timpul , fanii au fost prea multi tinuti in asteptare .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells