The Hulk, realizat cu tehnologia motion-caption

de Ştefan Dobroiu în 27 Sep 2010
The Hulk, realizat cu tehnologia motion-caption

Mark Ruffalo chiar va apuca să-l interpreteze pe verdele Hulk şi în versiunea lui gigantică în noul Avengers, dezvăluie actorul celor de la the Vulture. Se pare că echipa lui The Avengers va folosi o tehnologie similară celei din Avatar pentru a-l readuce pe ecran pe fiorosul supererou.

Prezent de mai multe ori în cinematografe până acum, cel mai recent interpretat de Eric Bana şi Edward Norton, Hulk a fost de fiecare dată realizat pe calculator, spune Ruffalo, mimica niciunui actor nefiind folosită. The Avengers schimbă foaia şi-l lasă pe actor să interpreteze ambele versiuni ale supereroului, Bruce Banner şi The Hulk.

Ruffalo îi va însoţi pe ecran pe Iron Man, interpretat de Robert Downey Jr., Văduva neagră (Scarlett Johansson), Thor (Chris Hemsworth) şi căpitanul America (Chris Evans) în aşteptatul The Avengers.

Filmările ar trebui să înceapă în primele săptămâni ale lui 2011, cu o premieră programată pentru mai 2012.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cetateanu pe 28 septembrie 2010 08:48
Cred ca va iesi ceva tare cu atat de multi eroii dar cum am mai zis sa nu se abuzeze foarte mult de efectele speciale.Vreau sa vad un film nu un film de desene animate.
Blondie pe 28 septembrie 2010 09:18
Mda, se pare ca marvel a inceput sa scoata cate un film cu fiecare personaj de o aparut barem pe o pagina pe revistele lor. Personal ma seaca invazia asta de filme Marvel dar Doamne ajuta ca nu ma forteaza nimeni sa ma uit:)
marian pe 28 septembrie 2010 21:40
bun

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells