Superman în cătuşe? Vezi cum arată legendarul supererou în noul poster al lui Man of Steel

de Cristina Grigore în 4 Dec 2012
Superman în cătuşe? Vezi cum arată legendarul supererou în noul poster al lui Man of Steel

Noul poster al lui Man of Steel, reboot-ul aventurilor lui Superman realizat pentru Warner Bros. de regizorul Zack Snyder a debutat online,  cu o imagine surprinzătoare a legendarului personaj, care este înfăţişat în cătuşe, aflat sub escortă militară.

Probabil că scenaristul David S. Goyer şi echipa sa pregătesc ceva deosebit pentru aceste noi aventuri ale supereroului, însă chiar şi aşa, nu imaginăm că eroul cu abilităţi supranaturale nu va sta prea mult captiv şi va face totul pentru a-şi salva lumea în care a crescut şi pentru a-i apăra pe cei care au devenit familia şi prietenii săi.

Între timp, cei de la Yahoo.com au publicat o listă a celor mai dezamăgitoare filme ale lui 2012, iar pe lângă John Carter, Battleship şi chiar Cloud Atlas s-a aflat şi producţia încă nelansată a lui Snyder, Man of Steel. Programată să apară în cinematografe abia peste şase luni, pelicula a ocupat totuşi locul opt în acest clasament.

„Pentru acest reboot, Zack Snyder a eliminat boxerii roşii ai lui Superman. Regizorul lui 300 a schimbat uniforma Ultimului Fiu al lui Krypton şi acum arată de parcă ar trebui să se afle pe o pistă de bob şi nu în postura de apărător al dreptăţii. Este o încălcare a tradiţiei”, şi-a motivat site-ul precipitata decizie.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Han_Solo pe 4 decembrie 2012 09:35
Sa fim seriosi, vechiul costum arata de-a dreptul ridicol. Poate in vremeurile alea mergea insa acuma toata lumea lumea ar rade la vederea unui asemenea costum.
Andrey92 pe 4 decembrie 2012 18:25
"Tu te vezi mah coae" cum scrii ? Ce te tot ataci atata dintr-o simpla chestie ca boxerii rosii au devenit acum albastrii precum restul costumului? Nolan, care sta in spatele lui Zack Snyder si al filmului in sine, face totul cu cap. Iar chilotii aia rosii trasi peste pantaloni nu isi aveau logica deloc. Da, daca un lucru este nelalocul lui, nu conteaza ca s-a facut o traditie din el. Nu are logica, il dam la o parte. Respect pentru oamenii care gandesc cand fac ceva, nu toti papagalii care se apuca si scriu fara punct pe site-uri crezandu-se destepti.
10nutz_413x pe 5 decembrie 2012 00:17
Amice :) sunt de acord cu schimbarile acolo unde isi au rostul, aici nu isi avea rostul. Eu am combatut o idee, tu ma ataci pe mine ca persoana. Trei, dincolo de limbajul meu pe care nu ai nici un drept sa il critici, is pe net, in timpul liber, vorbesc cum ma taie capul atat timp cat ma fac inteles, daca vrei limbaje formale deschide clientul de mail de la servici. Vezi ca eu am fost mai putin papagal si mai "la subiect" decat ai fost tu, coae..
cristi23 pe 4 decembrie 2012 11:10
parerea mea e ca cei care fac liste in care adauga filme fara sa le vada,incat sa isi formeze o parere sincera.......este o decizie stupida si deci o lista fara valoare.........probabil cei de acolo fac asta din plictiseala,au prea mult timp liber.....
catajedi pe 4 decembrie 2012 15:38
Total de acord, iar daca cei de pe Yahoo.com au comentat chiar decizia de a schimba uniforma si de a elimina boxerii rosii, ar trebui sa se documenteze mai mult si sa dea un search pe site-ul DC comics. Acolo ar vedea ca in noua serie de benzi desenate nici Superman, nici Batman nu mai au boxerii pe dinafara. Deci, chiar si compania care i-a creat a renuntat la acesti faimosi boxeri si a modernizat imaginea celor 2 personaje iconice. Deci, as spune un frumos huo! Yahoo.com daca comenteaza fara sa se documenteze si desigur FARA SA VADA FILMUL MAI INTAI. Sa vedem filmul si abia apoi sa comenteze. Mie de exemplu mi-ar fi placut ca uniforma folosita in film sa fie exact ca si cea moderna modificata de DC Comics in ultimul an. Adica centura rosie (in film centura aproape ca nu mai exista este doar de design cu galben) si un S stilizat cu negru pe mantia rosie. Singurul lucru care nu-mi place la uniforma cea moderna din noua serie de benzi desenate este faptul ca are un guler prea pe gat. A se vedea aici http://insidepulse.com/2011/12/10/dc-comics-relaunch-another-new-52-costume-unveiled-for-superman-inspired-by-supergirl/ sau aici http://theillusuveonesreviews.blogspot.ro/2012/02/new-52-part-one-superman-comics.html sau chiar aici mai in detaliu http://midnightlogic.wordpress.com/2012/03/09/geek-pet-peeves-i-want-my-cape-and-wear-it-too/. Sper ca pe viitor cei de la yahoo.com vor analiza si se vor documenta mai bine pe viitor.
Costirik pe 4 decembrie 2012 15:55
ce inseamna sa iei un film prea in serios!? avem 2 exemple mai sus plus un site intreg:)) printre cele mai dezamagitoare filme ale anului 2012 si el apare peste 6 luni:))))...
legolas05 pe 4 decembrie 2012 17:47
mie imi place noul costum,iar sa il incluzi in lista celor mai dezamagitoare filme mi se pare total aiurea
radurex25 pe 4 decembrie 2012 22:08
noul costum e ok, cat despre partea cu catusele, s-ar putea sa fie un un semn de loialitate al lui superman fata de restul lumii, poate a fost acuzat de ceva
s-a mai intamplat ceva asemanator in desenela animate Justice League, cand toti menmbrii fondatori (in afara de batman, because, you know, he's batman!) sau lasat arestati deoarece Luthor le-a hacuit turnul de veghe si a distrus un laborator cadmut, iar ca sa isi demonstreze inocenta (batman a zis ceva de genu' :"This is the dummest idea i've ever heared")

HarryCineastul5 pe 4 decembrie 2012 23:13
Cat de prost sa fi sa incluzi un film care apare anul viitor, il lista cu cele mai dezamagitoare filme ale lui 2012?
Cat despre costum, arata bine, este masculin, realist si convingator. Cat de in serios ar mai fi fost luat cu chilotii rosii peste? Eu unul abia astept filmul mai ales ca e in regia lui Zack Snider bazat pe povestea lui Nolan si Goyer.

alex_il_fenomeno pe 30 decembrie 2012 20:10
Eu il astept, desi sunt destul de pesimist in privinta lui...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells