Cloud Atlas

(2012)

Atlasul norilor

Poster Cloud Atlas Postere Cloud Atlas

Sinopsis Cloud Atlas

Mai mult
Cloud Atlas extended trailer

Unul din cele mai așteptate filme ale finalului lui 2012 a fost ATLASUL NORILOR, rezultat al muncii de echipă a reputaților cineaști Lana Wachowski, Tom Tykwer și Andy Wachowski. O dramă intensă și impresionantă, ATLASUL NORILOR explorează impactul consecințelor pe care le au asupra oamenilor acțiunile lor, de-a lungul trecutului, prezentului și viitorului.

Povestea urmărește evoluția unui suflet care se transformă de-a lungul câtorva secole dintr-un ucigaș într-un erou, modelându-se prin acțiune,…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.4
Tom Hanks Tom Hanks dr. Henry Goose / manager hotel / Isaac Sachs / Dermot Hoggins Halle Berry Halle Berry Meronym / băştinaşă / Jocasta Ayrs / Luisa Rey Hugo Weaving Hugo Weaving Haskell Moore / Tadeusz Kesselring / Bill Smoke
Jim Sturgess Jim Sturgess Adam Ewing / tatăl lui Megan / Hae-Joo Chang / Adam Hugh Grant Hugh Grant Giles Horrox / Lloyd Hooks / Denholme Cavendish / Seer Rhee Susan Sarandon Susan Sarandon Madame Horrox / Yusouf Suleiman
Ben Whishaw Ben Whishaw Robert Frobisher / vânzător / Georgette / membru trib Jim Broadbent Jim Broadbent căpitanul Molyneux / Vyvyan Ayrs / Timothy Cavendish / muzician coreean Xun Zhou Xun Zhou Talbot / manager hotel / Yoona-939 / Rose
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Der Wolkenatlas

Produs de

Anarchos Pictures

Distribuitorul international

Benelux Film Distributors

Distribuit in Romania de

Ro Image 2000 , Prorom

Box office Cloud Atlas

Weekend premieră (19.11.2012)
  • Loc 2
  • Spectatori 22.406
  • Încasări (RON) 440.038,63
Total
  • Spectatori 109.528
  • Încasări (RON) 2.012.026,68
  • Încasări (USD) 581.727,90

Pe forum despre Cloud Atlas

Thread / Thread Starter Last Post Replies Views
Cloud Atlas
Redy
16 dec 2012, 00:39
de Redy
11 7210

Părerea criticului

Pitbull pe 06 Decembrie 2012 01:32
Determinism? Metempsihoză? Astrologie? Metafizică?
"Cloud Atlas" - Totalul mai mare decât suma părţilor
Determinism? Metempsihoză? Astrologie? Metafizică?

La fel ca "Otto e mezo" (1963 - Federico Fellini), "Blowup" (1966 - Michelangelo Antonioni), "Stalker" (1979 - Andrei Tarkovski), sau "Aurora" (2010 - Cristi Puiu), filmul realizat de Tom Tykwer, Andy Wachowski şi Lana Wachowski este unul dintre acelea care au nevoie de minimum trei vizionări pentru a începe, abia, să se facă înţelese.
O regulă de bază, dar foarte puţin cunoscută, din păcate, spune că, dacă în cazul unui spectacol de teatru se recomandă o documentare prealabilă cât mai completă (citirea piesei, cunoaşterea întregii opere a dramaturgului, precum şi orice alte informaţii relevante - montări prealabile, spectacole ale aceluiaşi regisor, etc.), un film se percepe cel mai bine dacă e văzut, în măsura posibilului,… citeşte

62 20
wildinthecountry pe 6 decembrie 2012 13:32
Asta da review !
greywolf1917 pe 28 martie 2014 21:09
e mic copil
StefanDo pe 20 Noiembrie 2012 12:03
Recunosc că așteptam și cu nerăbdare, dar și cu grijă lansarea lui Cloud Atlas/Atlasul norilor, filmul regizat de Lana Wachowski, Andy Wachowski și Tom Tykwer. În primul rând, sunt unul dintre fanii romanului scris de David Mitchell și nu este nevoie să te gândești de două ori ca să-ți dai seama că demersul de a-l transforma într-o producție pentru marele ecran este foarte dificil. Dar iată că cei trei regizori au reușit. Cloud Atlas-filmul surprinde spiritul cărții și reușește să se transforme în aproape trei ore de slalom printre diverse epoci ale trecutului și viitorului, încercând să sublinieze legăturile subtile, cvasi-invizibile, dintre acțiunile noastre și efectul lor.

Nu are rost să îți descriu în câteva fraze acțiunea care te poartă din insulele Pacificului de la mijlocul secolului 19 până într-un viitor distopic, când… citeşte

28 19
MrJuVe pe 1 decembrie 2012 19:18
"Șase filme într-unul singur, Cloud Atlas este un adevărat de forță", ai uitat "tur". In rest, o cronica buna!
emilian_emilian78 pe 8 august 2017 23:31
ma intreb, oare chiar exista (in realitate) reincrnarea vietii cum este in acest film?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Apache95 pe 24 Noiembrie 2012 15:15
Nu este un film pentru oricine .
Povestea e deosebit de complexa si sunt destul de surprins ca au reusit sa o ecranizeze .
Totusi au reusit sa lege totul aproape perfect si sa creeze un film unic ,o adevarata capodopera cinematografica .
Felicitari regizorilor ,cei care puteau sa faca un asemenea film ii poti numara pe degete.

45 24
ice_eyes pe 6 decembrie 2012 16:50
Daca e o adevarata capodopera cinematografica, de ce i-ai dat nota 9? :/
claudiu-daniel-lugoj pe 20 iunie 2013 20:40
Apache95 are dreptate nu este un film pentru oricine,pentru mine unul nu a fost pentru ca nu l-am inteles deloc.Mie imi plac filmele simple dar cu un mesaj simplu dar puternic punctat,fara prea multa complicatie cum a fost aces film.
wildinthecountry pe 22 Noiembrie 2012 08:12
X
Intr-adevăr filmul este altceva , poate cel mai ambitios proiect pe anul acesta
Deși filmul este extrem de lung nu m- am plictisit pe durata sa nici măcar o secunda
Trebuie sa fi atent la fiecare detaliu , fiecare scena ca sa înțelegi cum se interconecteaza cele 6 povestiri si personajele lor
Necesita o a doua vizionare după părerea mea
Filmul a avut si elemente dramatice , si comice , si fantastice sau SF
Povestea care mi- a plăcut cel mai mult si cu care am rezonat puternic a fost cea cu nr 5 situată in viitorul distopic al Seul-ului
Filmul este obligatoriu de văzut pentru ca aduce un suflu nou si inovativ in cinematografie ...
In opinia mea este al doilea cel mai bun film văzut de mine la cinema pe acest an după Argo
Nota finala 9/10 !

41 16
miha74 pe 24 noiembrie 2012 12:36
intr-adevar este f reusit si necesita o adoua vizionare
bizonul pe 16 septembrie 2015 07:04
Atata "palavrageala"despre acest film ca sigur este o idiotenie, respectand traditia canalului National Tv. de la aceasta ora. Ar fi fost singura zi din saptamana cand nu am fi avut "placerea"de a vedea niste indiene. Binenteles ca multi n-o sa fie deacord cu mine dar asta-i situatia, adevarul supara si multi se simt amenintati.
igorakiss pe 25 Noiembrie 2012 00:36
DEZAMAGIT
Dezamagit total. Am pierdut cateva ore in zadar. Poate cartea ar fi mai interesanta, dar nu cred ca o voi citi in curand sau vreodata. Filmul e complex,cu multe personaje, scenel, totul se interschimba,fara a crea o imagine lucida, si o stare de satisfactie din vizionare.Actiunea din viitor nu se echilibreaza deloc cu trecutul,pe alocuri apar iluzii de zei, rai ,iad, si totul amestecat cu un umor englez de proasta calitate. Ca un film de actiune acesta nu este lipsit de super eroi,care nu mor cat n-ai impusca in ei, si desigur sange sange. Ah si scena cu Gay mi se pare in plus.Vizionare placuta.
39 77
bornStubborn pe 29 noiembrie 2012 21:44
Total de acord !
Slightly pe 28 martie 2014 16:18
Filmul pur si smplu e o pierdere de timp.Nota 2. Nu stau sa explic la toti copiii de ce, ca si asta ar fi o pierdere de timp. IMi pare bine ca m-am oprit dupa primele 15 minute.
nemotoujours pe 22 Noiembrie 2012 11:29
IAR AM AVUT SATISFACTIA DE A VEDEA UN FILM ...
O MARE PLACERE DE A PARTICIPA LA UN ACT CINEMATOGRAFIC,UN REGAL SUPERB DE ACTORIE SI IMPLETIRE TEHNICO-ARTISTICA A UNEI POVESTI COMPLEXE,SPIRITUAL EXTREM DE SOLICITANTE SI FOARTE BOGATA IN INFORMATIE.
ACTORII IN ROLURILE MULTIPLE AU FOST GENIALI SI SE VEDE CA AU AVUT O SATISFACTIE NEMAIPOMENITA DE A SE FOLOSI DE O ASEMENEA PROVOCARE-ROLURI MULTIPLE IN ACELASI FILM.
DESIGUR , CUM ERA DE ASTEPTAT , TOM HANKS A ECEXELAT PUR SI SIMPLU.
NU ESTE UN SF PUR ,ESTE O SAGA COMPRIMATA SI FRUMOS A MESTECATA , UN FEL DE ROMAN FOILETON IMPLETIT , O POVESTE A POVESTILOR TRANSFORMARII SI CAUTARII IMPLINIRII PRIN REVELATIA SCHIMBARII CONDITIEI UMANE.
FIECARE PERSONAJ IMPORTANT DIN POVESTEA SA SI-A SCHIMBAT CONDITIA SA , SCHIMBAND SI VIATA CELOR DIN JUR.

26 29
Slightly pe 28 martie 2014 16:20
Ai 16 voturi pozitive si 17 negative, cu al meu ai 18, nu de alta, dar ca sa intelegi ca suntem mai multi cei care consideram ca e o prostie, decat cei carora le place sa adorma la TV privindu-l.
aiuritul99 pe 10 martie 2016 14:25
Slightly...este praf.
psihologu pe 03 Decembrie 2012 08:04
Cloud Atlas: un film sclipitor
Sa povestesti un film ca Atlasul Norilor/Cloud Atlas este un pacat major. Cloud Atlas nu poate fi exprimat in cuvinte, ci trebuite trait. La finalul vizionarii, iti vei da seama ca acest film este unul care iti schimba viata pentru totdeauna.

Am asteptat foarte mult acest film, care m-a cucerit din primele imagini aparute cu multe luni in urma. Nu stiam foarte mult despre el sau roman, intre timp lucrurile au devenit mai clare. Oricat de mari ar fi fost asteptarile mele legate de acest film, fratii Wachowski au reusit sa mi le intreaca pe deplin.

Cloud Atlas este un film fascinant, care te trece prin toate starile emotionale, dar si prin toate genurile cinematografice. Fratii Wachowski, impreuna cu Tom Twyker, au reusit imposibilul si au ecranizat romanul cu acelasi nume al lui David Mitchell.

O sa fie o adevarata ghicitoare sa deslusiti ce actori… citeşte

25 24
ciprianionut pe 20 decembrie 2012 22:41
APLAUZE...APLAUZE ..un comentariu de nota 10..si apropo eu l-am vazut si a doua oara..
emilian_emilian78 pe 8 august 2017 23:33
cea mai tare fraza "e muzica din visul meu"
andulik pe 25 Noiembrie 2012 10:17
90% Plictisitor...
Dupa mine filmul este prea lung. Asteptam, cu sufletul la gura, ca, dupa scenele de inceput, sa inceapa actiunea... Dezamagire totala! Actori foarte valorosi, roluri multiple, excelent jucate, dar actiunea se intrerupe cand te astepti mai putin si nu te tine in suspans. O cascada de informatii care te zapacesc. Impresia finala a fost a unui film compus din mai multe filme. De departe Argo il intrece!
22 32
victor_neo75 pe 26 noiembrie 2012 11:34
Oricum Cloud Atlas nici nu este cotat cu sanse reale printre primele 20 de posibile nominalizate la Oscarul pt cel mai bun film din 2012. Are sanse reale numai la categoria machiaj impotriva lui Lincoln.
mrk88 pe 13 august 2013 21:22
100% ne plictisesti
octavinspector pe 22 Noiembrie 2012 01:50
Capodopera...
Cloud Atlas incepe o noua era pentru industria filmului !! Merita toata atentia pelicula oameni buni...
21 26
paradox_utopic pe 14 ianuarie 2014 00:08
trebuie sa astepti Rambo 7,atunci o sa ai si o revelatie !!!
octavinspector pe 14 ianuarie 2014 07:49
PRAF SI PULBERE !!
ciprianionut pe 25 Noiembrie 2012 10:05
Genial.
Trebuia neaparat sa imi exprim si eu parerea,
Am plecat din Constanta 4 insi la Bucuresti special pentru a vedea acest film la Grand Digiplex deoarece are cel mai bun sunet din Europa.Aici in Constanta la Cinema City l-au rulat la sala 3 care este fara difuzoare pe spate adica nici un fel sunet dolby soround(5.1) .
Acest film trebuie vazut la Grand Cinema Digiplex (Baneasa) daca doriti experienta maxima.
Filmul in sine este un mesaj de fapt cartea era un mesaj pentru noi sa deschidem ochii .
A mai spus cineva mai sus asta si a facut legatura si cu Prometheus ..BRAVO!!!
Au inceput sa apara mesaje pe care numai cei care vad le inteleg.
Cei care se plictisesc in timpul acestui film din pacate nu sunt evoluati nu au cum sa il inteleaga .
In timpul vizionarii au iesit 4 persoane din sala dupa 20 minute.Nu ii condamn ,acest film este pentru cei… citeşte

20 25
ciprianionut pe 25 noiembrie 2012 10:17
Am creat pentru prietenii mei o pagina de recomandari filme doar filme speciale .Va impartasesc si voua acest lucru unde puteti si voi posta recomandari filme doar sa fiti pertinenti si realisti in recomandari. https://www.facebook.com/RecomandariFilm Nu am nevoie de likuri nu am reclame ,nu vreau nimic puteti intra citi recomandarile si daca am putut sa va fac viata mai frumoasa recomandandu-va un film bun de care nu stiati este de ajuns.
Slightly pe 28 martie 2014 16:23
Ciprianionut, lasa-ne "pliz" , du-te tu cu evolutia si lasa-ne pe noi. Filmul e o porcarie crasa special creat pentru prostime. Cum majoritatea e proasta, e de inteles de ce a primit o nota asa mare.
bighiocel pe 01 Decembrie 2012 10:06
pomul laudat
Am fost foarte dezamagit ca am mers in sala cu sacul plin de asteptari care nu s-au implinit. Filmului ii lipseste substanta, suflul interior, emotii. E sec, vag, desi subiectul e interesant, iar imaginile si efectele speciale, bine realizate. E ca un manechin, care, oricat de elegant ar fi imbracat, tot fara viata ramane. Iubirea lipseste cu desavarsire, in ciuda actorilor de clasa care il reprezinta, iar rezultatul ramane un amestec neomogen si strident de elemente individual valoroase, dar care nu reusesc sa se inchege in capodopera ce se anunta cu surle si trambite. Cei care-l aseamana cu nuvela lui Rebreanu ii fac filmului un elogiu mult exagerat si nedrept fiindca ii lipseste cu desavarsire elementul de legatura intre vietile succesive, si anume, iubirea, ingemanarea sufleteasca dintre personaje.
19 22
narcis11k pe 5 decembrie 2012 21:40
imi pare rau, dar dupa 20 de minute voiam banii inapoi :(
shreek pe 4 ianuarie 2013 08:51
da ai dreptate nu te contrazic,intradevar asa este ,dar in esenta filmul o lungeste prea mult ...si chiar daca sunt povestite 6 perioade in aceelasi film,aceste nu sunt facute cum trebuie ,sunt plictisitoare,sincer,nu apare in acest film aceea dorinta de a ,astepta cu sufletul la gura deznodamantul ,acest film parca este un discurs de a lui Iliescu ,care vorbeste 1 ora ca sa spuna de fapt ce ar fi putut spune intr-un minut.
chrisv pe 25 Noiembrie 2012 01:11
Jale - un film de nota maxim 6
Nu stiu cartea cum este, dar filmul este jalnic...eu sunt mai redus si m-a enervat teribil sa stau 3 ore pe un scaun de pomana. Probabil daca as fi citit cartea imi dadeam seama de ce anume a vrut sa spuna poetul - sinteza rezumatului extorsiunii. Nota de 8.7 e sinonima cu mafia review-urilor.
19 39
alexandrughita pe 26 noiembrie 2012 01:15
comentariul meu este cat de cat decent pentru ca ai recunoscut ca esti "mai redus" dar totusi nu ma pot abtine sa-ti claric un lucru: poetul este autor de poezii. Cloud Atlas (cartea) este un roman.
Slightly pe 28 martie 2014 16:26
alexandrughita, chrisv a avut bunul simt sa nu te faca pe fata PROST . Daca cineva din toate comentariile astea are dreptate, chrisv e unul dintre ei. Ar trebui sa iei notite de analiza de la el si sa ii copiezi comportamentul si modul de viata. Esti praf pe langa el .
gabyyy21 pe 29 Iulie 2012 12:43
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cred ca este cel mai asteptat film al anului pentru mine!
Trailerul m-a facut sa am asteptari foarte mari.
Sper sa nu ma dezamageasca.

17 20
ThorE pe 6 decembrie 2012 01:15
Am vazut astazi filmul. Recunosc ca am mers cu mari asteptari, fratii Wachowski, poveste pe mai multe planuri, etc., etc. Adevarul este ca filmul mi s-a parut un fel de ghiveci, care se vrea f. pretios, si probabil va avea chiar castig de cauza la unii critici mai fistichii. Filmul nu justifica in nici un caz 3 ore, e prea lung, prea pretios si fara emotie (insa cu explozii si urmariri/frica). Exista mai multe povesti disparate ca perioade, dar totul pare legat cu sfoara de magazie, in mod grosolan, si cam fara sens. Ideea de baza a filmului, aceea ca prin actiunile si vorbele noastre afectam viitorul, nu e noua, si de fapt este generoasa si profunda..Modul in care e pusa in film, totul in note "eroice" si scoase din context, cu focus pus pe anumite personaje ale caror actiuni nu sunt explicate, si care sunt trasate doar in tuse groase, mi se pare nu prea inspirat. Multe lucruri nu sunt explicate in film, altele sunt "explicate" pueril, de exp. povestea editorului care ajunge in azil de batrani si evadeaza nu are mare legatura cu restul, etc. Apoi clona Sonmi reia ideea din Matrix cu "alesul" si cu societatea dezumanizata, care recolteaza fiinte umane. Apoi nu se explica exact ce era asa deosebit la Sonmi, in afara semnului din nastere cui cometa, si de ce a fost tocmai ea salvata de Chang. Apoi chestia cu canibalii de pe insula, e ilogica; daca se hraneau cu carne de om, cum de nu i-au atacat pe cei din vale pana atunci, avand in vedere ca era o mica insula, deci nu aveau unde merge? Multe fire lasate in awer in scenariu, treceri bruste de la o poveste la alta, si muuuulte faze "moralizatoare", pretiozitati gen Coelho...In concluzie, filmul nu justifica cele 3 ore, si putea fi concentrat mult mai bine in 1.5 ore maxim.Recomand sa mergeti doar daca nu aveti ce face 3 ore; are cateva elemente interesante, dar si multa umplutura politically correct sau fals moralizatoare; per total nu merita.
gabyyy21 pe 20 decembrie 2012 04:51
Ok.. L-am vazut. Mi-a placut....in opinia mea fiind al 2-lea cel mai bun film vazut de mine anu' acesta dupa End of watch(chestie de gust:P cred).. Exceptand faptul ca si mie mi s-a parut a fi putin prea lung nu mai pot sa iti dau dreptate in legatura cu altceva spus de tine despre film ThorE. Insa si pentru durata filmului gasesc ca justificare cele 6 planuri ale povestii. Practic au fost 6 episoade concentrate intr-unul singur. Nu e nevoie de 3 vizionari sa il intelegi..trebuie doar atentie si totul e limpede de la singura .. Editorul a dat peste articolul publicat de Halle (reporterita din 1973). Citirea lui de catre editor l-a inspirat in crearea acelui film cu Tom Hanks ( actorul din filmul din film :))..intelegeti voi:P ) peste care Sonmi si cealalta clona au dat in depozitul de obiecte pierdute. Din fragmentul ala de film Sonmi a ramas cu fraza aia in minte.."Nu ma voi lasa abuzat..sau cam asa ceva" nu am retinut-o exact:( Bineinteles ca mai tarziu dupa ce a salvat-o Chang a vazut tot filmul respectiv..s-a documentat si a inteles mai bine raul si dezumanizarea din viitorul imaginat de scriitor, dar acea replica din film a fost declicul. Mda asa este..nu se explica tot ...dar poti deduce. Nu se poate sa-ti dea tot mura-n gura. Trebuie sa iti pui putin mintea si imaginatia la contributie ... Nu ai inteles de ce tocmai Sonmi a fost eliberata pentru ca nu se explica exact in film? Parerea mea..si na..la ora asta e singuru exemplu ce imi vine in minte..Children of Men...Sonmi-Femeia insarcinata din Children of men. Sper ca l-ai vazut ThorE si nu trebuie sa iti mai explic si pe asta.. Sunt sigur ca nu am gasit cel mai bun exemplu Poate dupa un somn bun vin si cu un exemplu mai bun:) Acestea fiind spuse..dommnule ThorE ..observ ca ai notat filmu cu 1. Macar pentru coloana sonora excelenta si tot nu poti da nota 1 acestui film. Am inteles..nu ti-a placut ce ai vazut, dar nici macar ce ai auzit( si nu, nu ma refer la voci si bubuituri:)) )?? 9/10
nyuszi pe 02 Aprilie 2011 22:57
Cartea mi-a placut foarte mult, dar nu prea cred ca e material propice pentru film. Ori pastreaza complexitatea cartii si iese un film de 12 ore ca "Stapanul Inelelor", ori simplifica totul si se pierde tot ceea ce a facut cartea frumoasa.

Of, de s-ar putea abtine si ar lasa cartile sa fie carti... :(

Edit: intre timp am vazut si filmul! Sincer, mi-a placut. Sunt lucruri care nu pot fi transpuse din carte (structura ar fi una), deci nu am de gand sa ma plang de treaba asta, dar am simtit un pic ca tematic e mai "subtire". Bineinteles asta se datoreaza tot faptului ca o carte e o carte si totul de la psihologia personajelor la motivatia acestora are o alta profunzime, dar am simtit ca filmul ar fi putut trata mai putin superficial tema principala a cartii.

Oricum, actorii au fost excelenti, mi-au placut transformarile, si ideea ca ne tot reintalnim… citeşte

14 16
Han_Solo pe 16 august 2011 13:30
Eh, oricand ai varianta de a nu viziona filmul.
Xsky pe 31 octombrie 2012 20:42
normal atunci ramai cu amintirea cartii ..:D
Redy pe 25 Noiembrie 2012 01:02
Mi-a placut foarte mult filmul. Ma asteptam sa fiu lovit in cap cu mesaje peste mesaje dar nu a fost asa desi nu l-as numi un film subtil. Cel mai mult imi era frica de dialog insa nu am avut nici o problema cu el. Secventele SF au fost exceptionale, poate cele mai bune din ultimii ani, Noul Seoul a aratat impresionant.

Ce m-a enervat extrem de mult la Prometheus aici a fost exprimat mult mai bine pentru ca puterea de a schimba ramane in mana omului si nu a unei judecati superioare, iar acesta viziune este una mult mai puternica decat a face un lucru sau altul doar pentru ca "asa scrie" sau ca "asa a fost pana acum".

Momentan nu gasesc nimic ce nu mi-a placut la film. M-am dus sa fiu dezamagit si am ramas placut surprins. Ma asteptam sa ma apuce plictiseala pe la mijlocul filmului unde deobicei nu se intampla prea multe lucruri dar am ramas conectat la film pe intreaga sa durata.

12 18
brutalistic pe 28 Octombrie 2012 01:52
probabil filmul anului
sunt curios cum au legat totul intr-un singur film, arata impresionant din trailer.
10 15
shreek pe 26 decembrie 2012 11:14
nu prea le iesit acesta (legare ) a scenelor tocmai de aceea filmul este atat de insipid
Deana. pe 05 Iulie 2010 22:24
Cartea a fost buna, sa vedem cum o sa fie si filmul.
9 9
cimpoesurobert pe 10 august 2012 16:18
mai ai cumva cartea te rog frumos?
paradox_utopic pe 14 ianuarie 2014 00:14
tu pari idioata. asteptam confirmarea.

Spune-ţi părerea despre Cloud Atlas

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Cloud Atlas
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells