Safe House câștigă primul loc la box-office în faţa lui The Vow

de Cristina Grigore în 20 Feb 2012
Safe House câștigă primul loc la box-office în faţa lui The Vow

Deşi acest sfârşit de săptămână părea că va sta sub amprenta iubirii din The Vow, thriller-ul ce îi are drept protagonişti pe Denzel Washington şi Ryan Reynolds, Safe House, a reuşit să-şi adjudece în final, locul întâi la box-office.

Potrivit BoxOfficeMojo, Safe House a avut încasări de 23,9 milioane de dolari şi a fost urmat, pe locul doi, de povestea de dragoste cu Channing Tatum şi Rachel McAdams în rolurile principale, The Vow, ce a reuşit să strângă din biletele vândute 23,6 milioane de dolari.

Pe locul trei în top a intrat Ghost Rider: Spirit of Vengeance, thriller-ul de acţiune cu elemente fantastice al lui Nicolas Cage ale cărui filmări s-au desfăşurat în România. Filmul, ce a avut pe teritoriul nord-american încasări de 22 de milioane de dolari, va debuta pe marile ecranele de la noi în 24 februarie.

Pe patru coboară Journey 2: The Mysterious Island (20 de milioane de dolari în acest week-end), pelicula 3D ce a strâns până acum 181 de milioane de dolari în toată lumea.

This Means War intră pe cinci, cu încasări de 17,5 milioane de dolari, comedia romantică de acţiune avându-i în rolurile principale pe Tom Hardy, Chris Pine şi Reese Witherspoon. Cel de-al treilea debut al clasamentului din acest week-end este cel al lui The Secret World of Arrietty, ultima animaţie a lui Hayao Miyazaki, aflată pe locul nouă, cu încasări de 6,4 milioane.

Locul cinci în top este ocupat de relansarea 3D a lui Star Wars, Star Wars: Episode I - The Phantom Menace (7,8 milioane), urmat de Chronicle (7,5 miioane), The Woman in Black (6,6 milioane) şi, pe zece, The Grey (3 milioane de dolari).

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 20 februarie 2012 15:41
Cred ca este un film grozav si abia astept sa-l vad si eu.
radu3455 pe 20 februarie 2012 16:48
il astept cu nerabdare sa-l vad
azucarado pe 21 februarie 2012 15:58
da,mi-ar placea sa-l vad. nu prea exista timp ,din pacate...
alex_il_fenomeno pe 22 februarie 2012 18:17
inca de la inceput se anunta o lupta de ierarhie intre cele doua .
malasi pe 22 februarie 2012 19:30
Era de asteptat,Safe House nu se compara cu the Wow,safe house intrecandu-l cu mult
iar ghost rider:demonul razbunarii 3d le intrece pe amandoua,de fapt pe multe,este un film excelent

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells