Ryan Gosling nu este candidantul principal pentru 50 Shades of Grey

de Cristina Grigore în 1 Oct 2012
Ryan Gosling nu este candidantul principal pentru 50 Shades of Grey

Speculaţiile apărute vara aceasta vizavi de ecranizarea celui mai „fierbinte” volum al anului, 50 Shades of Grey, au fost (şi continuă să fie) sursa multor articole. Printre acestea s-au aflat şi cele care au entuziasmat la culme fanii lui Ryan Gosling, despre care s-a scris că ar fi privilegiat în cursa pentru portretizarea lui Christian Grey.

Rolul principal masculin se pare însă că nu îi va reveni, căci autoarea romanului erotic, E.L. James a pus capăt zvonurilor potrivit cărora Gosling este candidatul principal, scrie eonline.com. Aceasta a explicat că sursa speculaţiilor a fost soţul său, care a declarat la începutul lunii septembrie că „din ce a auzit el”, Gosling ar fi, mai mult ca sigur, prima alegere a autoarei pentru rolul afaceristului excentric.

E.L. James a ţinut însă să clarifice ceea ce, spune ea, a fost doar o „interpretare greşită a presei”. „S-a întâmplat ca un ziar local, din Irlanda de Nord – este o publicaţie ce se numeşte Belfast Telegraph -  să scrie despre soţul meu că el ar fi inspiraţia mea în ceea ce îl priveşte pe Christian Grey. Însă, sub articol, au pus fotografia lui Ryan Gosling. Cam aşa s-au întâmplat lucrurile”, a explicat autoarea.

Momentan, printre actorii ataşaţi rolurilor principale cel mai des menţionaţi de presă se află starul lui The Vampire Diaries, Ian Somerhalder şi fosta vedetă Disney, Selena Gomez.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
julzcat pe 1 octombrie 2012 12:39
vesti bune! phhiiuuu!!
Bayard pe 1 octombrie 2012 14:05
Hehe, stai linistit ca nu-si pata Gosling cariera cu asa o porcarie :)
Arlequinade pe 1 octombrie 2012 22:30
Decat sa distruga cariera unor actori mai bine il fac animat. In stil anime. In Flash. Cu distributie exclusiva pe RedTube :)
gia04 pe 31 decembrie 2012 21:05
ar fi perfect
alex_il_fenomeno pe 27 octombrie 2012 15:23
cred ca este mai bine asa.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells