Javier Bardem, antagonistul din Skyfall, se fereşte de propria imagine din film. Vezi de ce

de Cristina Grigore în 1 Oct 2012
Javier Bardem, antagonistul din Skyfall, se fereşte de propria imagine din film. Vezi de ce

Schimbările de look la care apelează actorii în filme sunt adesea spectaculoase. Dar dacă pentru noi, spectatorii, este uneori greu să credem că sub perucile sau cantitatea impresionantă de machiaj se află actorul nostru favorit, iată că şi interpreții rolurilor respective întâmpină dificultăţi în a-şi accepta înfăţişarea modificată.

Javier Bardem, villain-ul din ultimul film James Bond, Skyfall, a declarat pentru publicaţia Daily Mail că abia aşteaptă să vadă filmul, pe care îl consideră demn de aniversarea celor 50 de ani de la lansarea francizei, însă nu este deloc încântat de imaginea sa de pe marele ecran.

Motivul sunt pletele blonde pe care le afişează ca interpret al lui Raoul Silva, antagonistul lui Bond, cu care are o relaţie specială. „Villain-ul trebuie să fie bine conturat pentru a aduce un omagiu celorlalţi villani Bond. Abia aştept să văd filmul, doar că nu vreau să îmi văd şi ciudata aceea podoabă capilară”, a spus el.

„A fost ideea lui Sam [Mendes]. Vorbeam despre Silva şi el a zis ‘Tipul asta trebuie să aibă ceva ieşit din comun în înfăţişare pentru a ieşi în evidenţă’. Când vezi filmul, lucrul acesta se explică, are sens. Am fost de acord cu propunerea şi pot spune că a fost o chestie amuzantă”, a explicat Bardem.

Starul a vorbit apoi şi despre admiraţia sa vizavi de longeviva franciză: „Am 43 de ani, iar de la 12 ani am văzut toate filmele cu James Bond. Primul de care îmi aduc aminte este Moonraker. Am fost la cinematograf împreună cu tatăl meu, iar reacţia mea a fost ‘Dumnezeule, ce-i asta?’. M-am îndrăgostit pe loc de personajul cu dinţii aceia mari, Jaws”.

„Bond este una din francizele care au rezistat cel mai bine de-a lungul timpului şi există un motiv bine întemeiat pentru asta. Sunt filme de acţiune, dar sunt de asemenea ecouri ale evenimentelor curente, fără să intre prea mult în problemele legate de politică sau să fie prea serioase”, a adăugat actorul.

Skyfall se lansează în cinematografele româneşti în 26 octombrie 2012.

 

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 27 octombrie 2012 15:18
ceva ce ingrozeste multa lume... oricum, interesant machiaj.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells