Pompei

(2007) - Serial TV

Pompei

Poster Pompei Poster Pompei

Sinopsis Pompei

Mai mult
Filmul este o poveste de dragoste pe fundalul zilelor agitate cand Vezuviul se pregatea sa erupa. Marcus (Lorenzo Crespi) se intoarce in Pompei dupa ce luptase in razboi si o gaseste pe iubita sa, Valeria (Andrea Osvart), sclava unuia din conducatorii orasului, Chelidon. Incercand sa o elibereze, afla de un complot condus chiar de Chelidon si care il avea ca tinta pe imparatul Titus Flavius. Dar planurile nu mai sunt duse la final fiindca pe 24 august 79 e.n. Pompeiul este inghitit de eruptia Vezuviului. Vor fi foarte putini… citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.5

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

Italia

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 16 Aprilie 2014 21:39
Case , apartamente - Probleme , solutii : in acest film Vulturi imobiliari urmaresc persoanele care decedeaza si si trec proprietatile acestora pe numele lor inainte sa le revendice mostenitori etc ..

Acest film a fost difuzat online la National tv in 16 aprilie 2014 . Putine filme sunt difuzate gratuit pe net de catre televiziuni si reluate dupa mai multe luni sau ani ..

1 0
bizonul pe 16 Aprilie 2014 07:13
Nu am vazut filmul, dar ma bucur ca macar o data pe saptamana Nationat Tv, ne da alceva decat idioteniile indiene. Filmul nu are cum sa nu fie bun . Actori consacrati , cunoscuti , film istoric dintr-o perioada zbuciumata a timpului, este obligatoriu un film bun. Bafta si cat mai putine seriale si filme cu "salmani".
1 1
analuminita01 pe 17 Martie 2024 00:11
Este un film bun, epic, cu o poveste de dragoste. Actorii foarte expresivi si bine alesi pentru rol. Filmul scoate in evidenta felul in care traiau oameni atunci, unii traiau in depravare, iar altii se ascundeau de puterea romana (crestinii).
0 0
balta67verde pe 27 Decembrie 2018 12:28
Speram la un film istoric bun, am ramas foarte dezamagit. Teatralic si plictisitor.
0 0
user-5c21f30a144ff pe 25 Decembrie 2018 11:11
Postul NAȚIONAL ar trebui să scoată FILMELE ROMÂNEȘTI de la naftalină.
Avem sute de filme românești la care ne-am uita cu drag.
Măcar un post TV ar trebui să aibă doar filme românești. Cele pe care le difuzează unele posturi le REPETĂ LA NESFÂRȘIT.
PORCĂRIILE INDIENE NU NE REPREZINTĂ.
Aceste filme indiene reprezintă țigănimea din România.
Avem destule scenarii pe viu de acest gen în viața de zi cu zi.

0 1
balta67verde pe 27 decembrie 2018 12:25
Este un canal TV care difuzeaza doar filme romanesti - Cinemaraton - . Din pacate inca nu este in grila RCS/RDS, unde sunt eu abonat. Sper sa ma bucur cat mai curand de el. Cu stima

Spune-ţi părerea despre Pompei

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Pompei
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells