Regizorul lui Apha Dog face un film biografic

de Cristina Grigore în 16 Dec 2010
Regizorul lui Apha Dog face un film biografic

Nick Cassavetes, regizorul dramei poliţiste din 2006, Alpha Dog, dar şi a emoţionantului The Notebook, este în discuţii pentru regia unui film despre John Angelo Gotti, cunoscut drept Gotti Jr.  şi relaţia acestuia cu tatăl său, capul celebrei familii de mafioţi Gambino din New York-ul anilor ’60-’80, anunţă Variety.

„Este o poveste grozavă despre căinţă şi despre America”, a declarat regizorul în legătură cu filmul care oferă o privire în viaţa unuia dintre cei mai puternici capi mafioţi americani ai timpului său. Intrat încă de la 12 ani într-o bandă locală de delincvenţi, a cărui lider a devenit, John J. Gotti şi-a croit cu timpul drum spre faimoasa familie Gambino, al cărei conducător a devenit în 1985. Condamnat pentru numeroase crime şi ilegalități, a murit în închisoare, în 2002, după zece ani de detenţie.

Filmul se va concentra pe relaţia mafiotului cu fiul său, care a preluat afacerea familiei şi care, după o ultimă vizită făcută tatălui, a spus că îi pare rău pentru faptele sale şi ar vrea să renunţe la viaţa pe care o duce (pentru care a fost şi el încarcerat timp de 9 ani) şi se retragă din clanul Gotti. A fost dorinţa acestuia de a face un film despre relaţia cu tatăl său, deoarece i s-a părut un mod potrivit de a trece peste tumultosul şi întunecatul său trecut.

Scenariul filmului va fi semnat de Leo Rossi, iar lansarea ar putea avea loc în 2012.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
peterpanrmx pe 16 decembrie 2010 15:06
interesant.... "Alpha Dog" mi a placut la nebunie:D....acuma,sa vedem ce "stie" Gotti "asta"...
alex_il_fenomeno pe 17 decembrie 2010 09:28
"Alpha Dod" chiar a fost un film bun , "The Notebook" la fel ; asta nu inseamna neaaparat ca si acest film va avea un mare succes !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells