Partener pentru Bullock şi Hanks!

de Cristina Grigore în 16 Dec 2010
Partener pentru Bullock şi Hanks!

Emisiunea de televiziune americană de testare a cunoştinţelor, Jeopardy (Rişti şi câştigi în varianta românească), l-a adus pe Thomas Horn, un băiat de doar 12 ani, alături de Sandra Bullock şi Tom Hanks în distribuţia filmului Extremely Loud and Incredibly Close, scrie Deadline.

Devenit faimos o dată cu emisiunea din octombrie, anul acesta, în care a câştigat 31.800 de dolari, se pare că Thomas şi-a angajat şi nişte agenţi buni, care i-au obţinut un rol râvnit de o mulţime de actori de vârsta sa. Cum regizorul avea nevoie de un băiat foarte inteligent pentru rolul din Extremely Loud, proaspăt câştigătorul din Jeopardy a părut alegerea perfectă pentru a-l interpreta pe Oskar Schell, copilul de 9 ani al cărui tată este omorât în atacul din 11 septembrie de la World Trade Center.

Puştiul, un inventator amator, creator de bijuterii, astrofizician, cântăreţ la tamburină şi pacifist, găseşte printre lucrurile tatălui său o cheie şi porneşte într-o călătorie captivantă şi emoţionantă  ivită din dorinţa de afla ce ascundea tatăl său şi unde.

Bullock şi Hanks vor fi părinţii lui Thomas în filmul al cărui scenariu a fost adaptat de Eric Roth, după faimosul roman omonim al lui Jonathan Safran Foer.  Filmările vor demara la începutul anului 2011.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 17 decembrie 2010 09:37
filmul pare interesant , iar , daca despre acest actor se spune ca este atat de destept , cred ca producatorii au facut alegerea potrivita !
Krakatau pe 17 decembrie 2010 14:45
Dar care e legatura dintre inteligenta si calitatea actoriceasca?? Eu n-o vad...
Adelina`Maria pe 18 decembrie 2010 15:04
bravo lui!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells