« Înapoi la pagina festivalului

Prima proiecţie The Monuments Men la Berlinală, întreruptă

de Ştefan Dobroiu in 8 Feb 2014
Prima proiecţie The Monuments Men la Berlinală, întreruptă

Eforturile de pe ecran ale Eroilor monumentelor conduşi de George Clooney au fost oprite astăzi la prima proiecţie a filmului în cadrul Berlinalei. Când unei persoane din public i s-a făcut rău şi organizatorii au întârziat să reacţioneze, tot mai mulţi spectatori din sală au cerut oprirea proiecţiei fluierând, ridicându-se în picioare şi strigând "Aprindeţi luminile". Cu toate acestea a durat cel puţin 15 minute până când spectatorul cu probleme de sănătate a fost scos din sală.

Evenimentul a sincronizat reacţia publicului şi când cineva din apropierea persoanei suferinde a încercat să filmeze mulţimea de oameni strânsă în jurul acesteia. Una dintre spectatoare a început să vocifereze, reproşând pe un ton ridicat "cameramanului" de serviciu că nu are pic de respect pentru cei din jur şi că bunele maniere sunt mai importante decât un clip postat pe YouTube.

Proiecţia filmului a fost reluată la mai bine de 20 de minute de la aprinderea luminilor, jurnaliştii din jurul reporterului Cinemagia comentând că gigantica sală din Palatul Berlinalei nu este locul unde să ţi se facă rău. În ciuda organizării de precizie germană a festivalului, nefericitul eveniment a luat prin surprindere staff-ul, ducând la afectarea programului zilei de proiecţii din principala sală de proiecţii a Berlinalei.

Echipa Eroii monumentelor va participa în această seară la proiecţia de gală a filmului, în premieră europeană.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 9 februarie 2014 09:49
Ce eveniment interesant! Mai ales faza cu cameramanul de ocazie!
Bayard pe 9 februarie 2014 15:19
Oricum se aude ca filmul e slab :)
alex_il_fenomeno pe 21 februarie 2014 19:11
Voi incerca sa urmaresc si eu filmul... Si urat incident.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells