« Înapoi la pagina festivalului

Shia LaBeouf pleacă de la conferinţa Nymphomaniac

de Ştefan Dobroiu in 9 Feb 2014
Shia LaBeouf pleacă de la conferinţa Nymphomaniac

După ce Lars von Trier a apărut la şedinţa foto a Nymphomaniac: Volume 1 purtând un tricou cu bătaie lungă la adresa festivalului de la Cannes (detalii AICI), conferinţa de presă a filmului prezentat în versiune integrală în premieră mondială la Berlin nu a fost nici ea lipsită de surprize: Shia LaBeouf a plecat pe neaşteptate, după prima întrebare care i s-a pus de către jurnalişti.

Conform The Hollywood Reporter, actorul a apărut la conferinţă cu un dinte lipsă (află de AICI în ce context şi l-a extras) şi a fugit de la prezidiu după ce a fost întrebat ce crede despre experienţa de a apărea într-un film cu atât de multe scene de sex. LaBeouf a răspuns "Pescăruşii zboară în urma bărcilor în speranţa că sardine vor pica în mare. Mulţumesc foarte mult.", după care a tulit-o în culisele sălii de conferinţe, spre surprinderea colegilor săi Uma Thurman, Christian Slater şi Stellan Skarsgård, prezenţi şi ei la eveniment.

Nu este prima reacţie imprevizibilă a actorului american la Berlin. Sâmbătă, când trei tineri au încercat să-i facă fotografii la parterul hotelului Ritz-Carlton, LaBeouf s-a repezit asupra acestora, fiind ulterior oprit de cei din anturajul său. Actorul a anunţat recent că se retrage din viaţa publică după ce s-a dovedit că scurtmetrajul său de debut era de fapt plagiat după un roman de benzi desenate.

Ce părere ai despre comportamentul actorului?

Foto: Shia LaBeouf în Nymphomaniac: Volume 1

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Maryanf25 pe 9 februarie 2014 20:32
A innebunit :))
Bayard pe 10 februarie 2014 10:38
Wow :))) omul asta inca mai primeste roluri??? sau nebunia lui e doar recenta? :)
keops pe 10 februarie 2014 13:15
superb
MikkaelWolfganger pe 10 februarie 2014 17:51
Eric Cantona style...atat de original =)).
alex_il_fenomeno pe 21 februarie 2014 19:16
Nu il inteleg, sincer....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells