Poster în premieră cu Barbă Neagră şi cu "angelica" Penélope Cruz!

de Gloria Sauciuc în 22 Mar 2011
Poster în premieră cu Barbă Neagră şi cu "angelica" Penélope Cruz!

Patru noi postere Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi s-au lansat online, iar unul dintre ele ni-l arată  pentru prima dată pe Barbă Neagră (Ian McShane, în prima poză din galeria acestui articol). Craniul pe care îl ţine în mână, legat cu bandană roşie, ne produce fiori reci pe şira spinării... sperăm să nu fie al lui Jack Sparrow!

A fost vorba de 106 zile de filmare, plus sute de figuranţi şi locaţii în toată lumea - s-a turnat din Hawaii şi Puerto Rico la Los Angeles, apoi Londra. Deplasarea tuturor a fost ca o operaţiune militară, asemenea "mobilizării unei armate", povesteşte producătorul Jerry Bruckheimer. La Greenwich, de exemplu, producătorul a trebuit să dirijeze 465 de figuranţi, toţi îmbrăcaţi în ţinute de epocă de secol XVIII, semnate de designerul de costume Penny Rose, pentru o scenă-cheie plasată intr-o zonă aglomerata a Londrei.

Legat de cele mai tari momente ale filmului, Jerry Bruckheimer lauda o scenă de acţiune care începe cu deja celebra (din trailer) cursă cu trăsura, care are loc pe străzile din zona Greenwich. "Aducerea Căpitanului Sparrow la Londra e aşa de distractivă, Jack e precum peştele pe uscat printre aristocraţi şi în faţa regelui". Legat de secvenţele tari, "mai este şi atacul sirenelor, care e spectaculos", promite Bruckheimer. Apoi, Fântâna Tinereţii, la finalul filmului, într-o secvenţă lungă. "E şi foarte mult umor, la care publicul se aşteaptă, ca de la orice film Piraţii din Caraibe", mai spune Bruckheimer - care are în pregătire şi a cincea parte a Piraţilor.

Cel de-al patrulea film al seriei cu piraţi este programat în România pe 20 mai. Regizorul nu mai este, de această dată, Gore Verbinski, ci Rob Marshall (Chicago, Nine). Amendat că a superviza coregrafia unui muzical nu e tot una cu a coordona scene de acţiune, Bruckheimer spune că Marshall este un maestru al mişcării şi al spectacolului. "Are gust, şi s-a concentrat pe interpretări şi pe modul în care spune povestea".

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Kable pe 22 martie 2011 17:54
Cel Cu Johnny Depp arata bine .
paul2011 pe 22 martie 2011 17:58
Posterele sunt mortale . Filmul o sa fie o capodopera ca si celelalte 3 . De abia astept 20 Mai .GO CAPTAIN JACK SPARROW !!! ....sper sa mai fie inca 2 cum s-a tot vorbit , dar intai astept sa-l vad pe asta . :D
Vorador pe 22 martie 2011 19:14
a aparut si un nou trailer pentru film.
legolas05 pe 22 martie 2011 19:40
foarte tare.....abia astept filmul asta
danymury pe 22 martie 2011 20:09
foarte frumos ...:D
Erwin.Rommel pe 22 martie 2011 20:14
Bun bun. Asteptam
jude pe 22 martie 2011 23:12
zicea cineva mai sus ca cel cu Johnny Depp arata bine...eu zic ca arata mult mai bine...mi-e antipatica putin Penélope, dar si posterul cu ea e ok..
Crist11 pe 30 iunie 2011 01:20
Frumoasa rau Penelope, abia astept sa vad filmul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells