David Fincher, dorit pentru Cleopatra

de Ştefan Dobroiu în 22 Mar 2011
David Fincher, dorit pentru Cleopatra

Un nou film despre celebra regină a Egiptului a fost anunţat anul trecut, cu James Cameron abordat pentru regie. Dacă cel mai profitabil regizor al tuturor timpurilor a preferat să renunţe la proiect pentru a se ocupa de continuările mega-succesului Avatar, iată că Sony îl cheama la apel pe David Fincher, anunţă Deadline.

Cleopatra, cu Angelina Jolie dorită în (şi interesată de) rolul titular, se bazează pe cartea autoarei Stacy Schiff Cleopatra: A Life, care o prezintă pe regina Egiptului dintr-un cu totul alt punct de vedere. Dacă în filmul din 1963, cu Elizabeth Taylor în rolul principal, regina nu era decât un obiect sexual şi un trofeu viu pentru Cezar şi Marc Antoniu, lucrurile se vor schimba în noul proiect.

Mai mult decât doar una dintre cele mai frumoase femei ale lumii, Cleopatra a fost şi un neîntrecut strateg şi un politician abil, iar cartea lui Schiff încearcă să-i facă dreptate reginei cunoscute mai degrabă pentru aspectul ei fizic, băile în lapte de bivoliţă şi moartea provocată de muşcătura unui şarpe.

Conform Deadline, sunt mari şanse ca Fincher să realizeze filmul după lansarea lui The Girl with the Dragon Tattoo. De remarcat este faptul că de Cleopatra se ocupă Scott Rudin, producătorul lui Reţeaua de socializare, care i-a adus lui Fincher o nominalizare la Oscarul pentru Cel mai bun regizor.

Dacă David Fincher acceptă să regizeze Cleopatra, iar producţia dă startul la începutul lui 2012, sunt mari şanse ca în 2013 s-o vedem pe Angelina Jolie în rolul celei mai cunoscute regine a tuturor timpurilor.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
bogdan pe 22 martie 2011 19:20
De ce Angelina, nu inteleg, de ce nu aleg o actrita care sa poata da veridicitate, una cu nasul mare si uratica dupa standardele impuse de media? in fine parca o sa vad ca nu o sa se ridice nici macar la nivelul filmului "Agora" care mie unuia mi s-a parut genial, dar o sa bata la incasari numai datorita unei "bune strategii" de marketing si Angelicai :( !
manu pe 22 martie 2011 21:51
bogdane zii tu o actrita cat de cat ok +URATA SI CU NASU MARE.... ca eu nu prea gasesc....
Sergiu.Lobont pe 22 martie 2011 21:58
Pentru una cu nasul mare si uratica cine plateste 11/18 lei la ciunema?
Han_Solo pe 23 martie 2011 09:41
Jolie e numa buna pentru acest rol. Este nevoie de o actrita puternica care sa care tot filmu in spate iar A. Jolie este buna pentru asa ceva.
Lalolica pe 23 martie 2011 13:57
o actrita care este cat de cat ok (defapt foarte mult ok) +URATA SI CU NASU MARE este celebra Barbara Streisand!..:))
Bayard pe 23 martie 2011 14:29
Neintrecut strateg??? De unde pana unde? poate din razboaiele de cucerire date?? :)) HAHAHA. Oricum, in filmul asta fac aceeasi greseala ca si in primul. Cum sa alegi o actrita de peste 40 de ani? Cand in momentul intalnirii cu Cezar, Cleopatra avea vreo 16 ani??? Evident, daca s-ar ocupa de perioada luptei de la Actium, adica moartea ei ar merge...... dar nu o sa faca asta, nu pot evita povestea legata de Cezar
alex_il_fenomeno pe 24 martie 2011 10:23
ar fi fost ceva , Angelina Jolie si James Cameron intr-o poveste deja consacrata ...dar cred ca si David Fincher ai fi destul de potrivit !
>>>>>....>>>>>. pe 23 aprilie 2011 09:59
jolie e super...arata foarte bine...si acea rokie sta super tare pe ea....e grozava...: D

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells