Krypton

(2018) - Serial TV

Krypton

Poster Krypton Postere Krypton

Sinopsis Krypton

Krypton

“Krypton” prezintă povestea bunicului lui Superman, a cărui casă a fost ostracizată și făcută de râs, iar acesta încearcă să repare onoarea familiei sale și să-și salveze lumea de haos.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.8
Vezi pe Hbo Max

Părerea criticului

StefanDo pe 29 Martie 2018 14:18
Universul DC Comics, intens explorat în serialele difuzate de canalul The CW, beneficiază de un nou loc de joacă datorită lui Krypton, producţie dezvoltată pentru SyFy de apreciatul David S. Goyer, scenaristul filmelor cu Batman regizate de Christopher Nolan. Rezultatul este inegal ca ton şi o idee prăfuit, dar asta nu-l face mai puţin atractiv pentru fanii lui Superman doritori să exploreze mai îndeaproape mitologia celor mai popular supererou DC Comics. Iată mai jos ce ţi-ar putea plăcea la acest serial ajuns deja la al doilea episod.

Acţiunea are loc în Kandor, impozant oraş de pe Krypton, unde societatea este împărţită clar între ghildele celor bogaţi, protejate de lux în zgârâie-nori impozanţi, şi cei "fără rang", obligaţi să-şi ducă viaţa de pe azi pe mâine la baza turnurilor. Odinioară una dintre cele mai puternice familii de pe… citeşte

1 2

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
6Patronul9 pe 29 Octombrie 2018 21:19
Un serial bunicel.Nu este la fel de interesant ca cele de pe CW,iar asta e pacat,mai ales avand in vedere ideea si personajele.Colin Salmon in rolul generalului Zod a fost cel mai interesant personaj,in opinia mea.Merita urmarit de catre fanii DC Comics.Chiar sunt curios ce mai urmeaza.
1 1
alexandru.alex pe 01 Aprilie 2019 20:10
Season 2
Sezonul 2 o sa fie demential si are niste efecte speciale foarte bune!
0 1

Spune-ţi părerea despre Krypton

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Krypton
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells