Piraţii 4, subiect confirmat

de Ştefan Dobroiu în 28 Aug 2009
Piraţii 4, subiect confirmat

Nu mai durează mult şi Johnny Depp îşi împleteşte bărbiţa pentru a-şi însuşi din nou mimica extrem de mobilă a căpitanului Sparrow. Se pare că scenariul este scris, iar subiectul bătut în cuie: căpitanul Sparrow şi fostul său inamic, căpitanul Barbossa, interpretat şi de această dată de Geoffrey Rush, vor porni într-o călătorie în căutarea legendarei fântâni a tinereţii! Prin urmare în 2011 avem toate şansele să vedem Pirates of the Caribbean: Fountain of Youth.

Ceea ce Rush a mai lăsat să-i scape în trecut este acum confirmat de cei de la Hollywood Elsewhere, care şi-au sâcâit sursele de la Disney până când acestea au răbufnit excedate: "da, despre fântâna tinereţii este vorba!". Mai multe detalii privesc principalul inamic din această a patra parte a uneia dintre cele mai populare francize din istorie: Barbossa şi Sparrow vor avea de luptat cu un villain care ar aminti de căpitanul Nemo. Acesta dispune de armament mult mai modern (cred că ne putem imagina foarte uşor un submarin retro, dar ultra-rapid) decât corăbiile celor doi piraţi.

Deocamdată nu se ştiu mai multe detalii despre subiect, dar s-ar putea ca scenariştii noului film să respecte legendele spaniole care precizau, în prima jumătate a secolului 16, că fântâna tinereţii, un izvor cu proprietăţi tămăduitoare şi... eternizante, s-ar afla undeva pe teritoriul Floridei de astăzi.

Filmul va începe producţia în aprilie viitor şi va fi lansat cu siguranţă în cursul lui 2011.

Ce părere ai despre subiect? Ţi se pare mai ofertant decât cufărul omului mort sau călătoria la capătul lumii?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Vortex pe 28 august 2009 15:43
Chiar speram sa mai vad un film din seria piratii din caraibe .E bine ca ''s-ar putea''sa respecte legende dar sunt curios ce vor face cu fanatana ca de obicei peste ce dau astia 2 il distrug asa cum,cred ca se va inampla si cu" villanul " ,poate si cu fantana( sau poate o vor imbutelia si vor scoate o noua apa minerala pe piata scuipat de pirat apa de legenda:))).Filmul in sine cred ca ca fi cel putin egal cu ultimul sau poate mai bun.Oricum Jhonny Deep nu a dezamagit pana acu si nu o va face nici acum....sa speram.
TuNNiNg pe 28 august 2009 15:45
Ce parere am? Only three worlds: Oh My GOD!
Mi se pare si sper sa si fie mai ofertant decat "Cufarul omului mort" (2006) care totusi mi s-a parut cel mai bun din serie, ca dovada a si castigat un premiu Oscar la cele mai bune efecte vizuale, plus alte 3 nominalizari la Oscar si una la Globul de Aur.
De asemenea sper sa mai joace alaturi de Johnny Depp si Keira Knightley (Elizabeth Swann) si Orlando Bloom (Will Turner). Regia vad ca e semnata tot de Gore Verbinski, ceea ce e un lucru bun si cred ca n-o sa dezamageasca nici cu aceasta a 4-a parte, dar nici cu Bioshock. Iar atata timp cat se respecta acele legende spaniole privind fantanta tineretii e super ok, pentru ca face ca filmul sa aiba o mai buna conexiune cu realitatea.
Banuiesc ca aceasta a patra parte o sa fie doar un inceput pentru alte continuari ale seriei si "pe toti dracii" si "pe mustacioara lui Errol Flynn!" daca n-o sa le cumpar pe toate ca sa le am la colectie! :)

cavallioty pe 28 august 2009 15:54
Keira si Orlando nu vor mai juca in film pentru ca acesta va prezenta viata lui Jack inainte sa se nasca ei
desi au spus de mult ca nici nu mai vor sa joace si nici nu mai au cum uni o tin langa ca vor sa ii vada in film

kraken pe 28 august 2009 16:00
mie-mi pare f bine ca nu mai joaca keyra si orlando, aia stricau filmu', parol. abia astept sa-l vad p-asta, super, marfa, extraordinar, va dati seama ca sa compenseze lipsa alora ce surprize placute sau nu ne asteapta! asta da stire( o stiam de o juma de an)
CinemaBoy pe 28 august 2009 16:10
Nu este adevarat nu va prezenta viata lui Jack va prezent o noua poveste .Cine mai tine minte finalul la Pirati din Caraibe 3 stie cca la final Kack ramane cu harta spre fantana tinereti si cu o barcuta iar Blackbeard ramane cu Black Pearl si cu atat el fiind tot in cautare fantani.
CinemaBoy pe 28 august 2009 16:12
Jack nu Kack scuze
Tom-master pe 28 august 2009 16:28
vad niste comentarii date tare prost.... eu unu` abia ast filmul... sunt sigur ca va fi plin de umor si suspans, avand in vedere ca proiectul inca nu a inceput presupun ca vor mai fi si alte noutati, actori surpriza de ex
Radu47hitman pe 28 august 2009 16:47
El si 5 si 6 si 7 .... va fi!
Puneti mintea in miscare!!!

cora_zon pe 28 august 2009 18:12
ura!!:D chiar mi-era dor de jack sparrow
ZuZu pe 28 august 2009 19:36
abia astept...dar pana in 2011 mai avem ce astepta :D
Pesa pe 28 august 2009 20:13
mda interesant dar pana atunci trebuie sa apara alte filme interesante ca ....Shutter island , Saw6 , 2012 etc...
buticut pe 28 august 2009 21:00
Duo-ul Barbossa/Jack Sparrow....pardon,Captain Jack Sparrow, functioneaza de minune,e foarte buna chimia dintre ei. Cu privire la subiect sunt un pic sceptica,sper doar sa nu fie un film care sa iti insulte inteligenta,facut doar de dragul $$$,precum Transformers 2.POTC 1 a avut combinatia perfecta de aventura si comedie, la POTC 2 balanta s-a inclinat mai mult in favoarea comediei si personajul Jack Sparrow a fost mai slab dezvoltat,scenaristii facandu-l sa arate cam fricos,iar POTC 3 a avut destule flaws, toata treaba cu Calypso nu mi-a placut prea mult,precum nici taberele schimbate atat de des. In plus,a fost mai putin "Jack Sparrow" in film,asa ca POTC 4 better be good!Oricum va fi un deliciu sa il vezi pe Johnny Depp vorbind din nou cu un accent "incalcit", mergand ca un pinguin si mereu in cautare de rom, chit ca mi se pare putin aiurea ca cei doi sa porneasca in cautarea Fantanii Tineretii...adica c'mon, arata Jack Sparrow ca cineva care intr-adevar ar avea nevoie de asa ceva? :-)
co_daniel pe 28 august 2009 23:58
desi sunt incantat ca se va realiza inca o parte la acesta serie, nu cred ca va mai avea acelasi succes ca precedentele, avand in vedere ca din fosta echipa, nu vor mai juca keira si orlando. ca pana si ei doi aveau rolul lor in ele, era acea chimie intre ei, nu cred ca cineva poate sa-i inlocuiasca si sa joace la fel de bine ca ei. desigur acum, ca si doiul , si treiul a fost interesant dpdv al actiunii, al povestii si al creaturilor. ma intreb acu ce fel de creaturi vor fi in acesta ? sper sa fie vreun dinozaur pe acolo.
elkyry pe 29 august 2009 02:35
numai joaka keira si orlando auzi ce buti sper sa mai joace au si zis vrei sa va desenez filmu o sa fie la fel de frumos ca toate celalate
FarkaS pe 29 august 2009 09:27
Si cred ca aventurile piratilor astora nu se va opri aici...
Glamorous pe 29 august 2009 13:43
Alta stire pentru a aduna cat mai multa publicitate in jurul acestui film. Iar fraza asta imi suna clar a plan bine coroborat de o echipa de marketing: . Asa si, daca nu vroia sa afirme asta nu afirma, dar na trebuia sa se tina presa scai dupa ei, ca sa le intre cat mai multi bani in buzunare.
Cat despre film sper sa fie bun, macar atat de bun pe cata reclama se va face la el pana in 2011. Partea a doua mi s-a parut mai mult a comedie, iar a treia a fost destul de reusita. Ma intreb ce ar putea aduce nou intr-a patra parte, pe langa cuplul Sparrow-Barbossa, am inteles ca un inamic superior celor doi, dar cat de superior. Te pomenesti ca apare si capitanul Nemo alaturi de submarinul sau, Nautilus si iese o anarhie navala intre pirati si savanti.

trevor pe 29 august 2009 16:18
fantana tineretii nu e un subiect pe masura pentru continuarea francizei.totusi ma bucura ideea ca ar fi un sequel si nu un prequel.seria poate continua,dar nu cred ca vor gasi nimic care sa egaleze succesul ultimei parti,`la capatul lumii`.
din cate cred eu,cu toate ca vor ajunge la fantana aia,nu va reusi nimeni sa bea din ea pentru ca asupra ei ar fi un blestem sau ce stiu eu ce.subiectul asta a fost abordat in alte maniere de alte productii,finalul fiind acelasi la fiecare.
sper ca m-am facut inteles.
privind dincolo de partea a 4-a....ce credeti ca ar urma?
o vizita in Atlantida?
o calatorie printr-o poarta interdimensionala catre un univers paralel?
calatorii in viitor?
situatia incepe sa iasa din tiparul filmelor cu pirati..migrand catre zona sf.
trist.dar posibl!

trevor again pe 29 august 2009 16:20
citind commentu` lu` cavallioty trag concluzia ca ar fi vorba despre un prequel.nasol asa
elkyry you are so lame pe 29 august 2009 19:01
de fapt, nici n-are cum sa fie un prequel, chiar daca nu joaca keira si orlando in el, pentru ca-n partea a treia, il arata pe jack cu harta in mana.
mihaelutsa pe 30 august 2009 00:31
super tare!!! abia astept acest film... credca va fi foarte amuzant si cu multa actiune...totusi imi pare rau de pierderea lui orlando si keira...dar astept dezvaluiri despre viata lui jack sparow :)
alecsandru pe 30 august 2009 01:46
abia astept sa apara filmu
zer0_Cool pe 30 august 2009 02:47
chiar imi doresc sa vad piratii 4...La inceput cand am vazut primu film din piratii din caraibe mi sa parut o porcarie dar [rivind cu atentie a ajuns sami placa la nebunie...
claudiu7boss pe 30 august 2009 22:19
abi astept imi plac filmele de genul asta
Sunshiness pe 30 august 2009 22:27
Din moment ce filmul va aparea in 2011 si pana atunci mai sunt vreo doi ani stirea asta e clar goana dupa publicitate si mai ales dupa incasari atunci cand se va face lansarea. E bine ca vor lansa un nou personaj alaturi de Sparrow/Barbossa, pentru ca deja s-ar fi ajuns la monotonie sa-i vedem doar pe cei doi confruntandu-se si-n partea a patra. Dar stau si ma intreb cate continuari vor mai face pentru ca deja povestea ar trebui sa se apropie de sfarsit, altfel s-ar ajunge la un serial plin de quest-uri si n-ar mai avea acelasi farmec. Mie cel mai ofertant mi s-a parut "La capatul lumii" si sunt de parere ca este titlul ce ar fi trebuit sa incheie aceasta serie, fie ea partea a 4-a, a 5-a etc., dar atata timp cat vor exista incasari peste bugetele de ecranizare a filmelor, vor exista si continuari...
Jack_marina pe 31 august 2009 10:24
eo` super mijto imi plake la nebunie pirati din caraibe:):D:x:x dar` putin cam najpa ca mai` is 2 ani:((
andreea_andreea pe 31 august 2009 12:33
asteptam cu drag noul film Piratii din Caraibe, mai e mult pana in 2011 dar sper sa nu fim dezamagiti de ce vom vedea ...
boby pe 1 septembrie 2009 15:22
naspa ca apare abia at ca 1 an jumate nui asa putin :((:((:((:(
miss.otix pe 3 septembrie 2009 01:07
Uhu :) . Sper sa merita asteptarea . Mi'au placut chiar foarte mult primele parti si vad ca si celorlalti la fel . ( mi'a fost lene sa citesc toate comentariile , dar jumatatea sau chiar mai mult pe care am citit'o era de bine ) Mie unu imi pare ca nu vor mai aparea si in aceasta parte Orlando si Keira .. Dar , anyway , degeaba zic eu ceva , ca tot ei hotarasc ce si cum . Sper sa se pastreze efectele fantastice , actiunea , dar si umorul ( venit mai ales din partea lui Johnny Depp alias Jack Sparrow ) si in aceasta parte . Om trai si om vedea :) .
miss.otix pe 3 septembrie 2009 01:12
GOOOD :| Cre'ca ora isi spune cuvantul .. Nu stiu ce caut la ora asta pe site lasand comentarii .. dar in fine , acum sa .. repar ce am scris mai joc . Ca am prostul obicei sa verific comentariul dupa ce l'am trimis . Parca as mai putea face ceva pe urma :)) . De fapt fac acum .. so , pay atention :)) -

merite *
una ** [ sunt fataaaa :)) .. din cate stiu eu ]
pare RAU *** [ 'rau' is the missing word xD ]

Cre'ca atat @-) .

HAVE A GOOD NIGHT !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells