Workshop de scenaristică First Draft

28 Aug 2009
Workshop de scenaristică First Draft

Asociatia Culturala Control N organizeaza in perioada 15 septembrie - 3 noiembrie 2009 a treia sesiune a workshopului de scenaristica First Draft. Cursul se adreseaza amatorilor si incepatorilor in domeniul scenaristicii de film si prezinta in detaliu elementele de baza in scrierea unui scenariu de scurt metraj - premisa, personaje, conflict, structura dramaturgica, dialog etc.,  precum si elemente de formatare si limbaj specifice scenaristicii de film.

Cursul este interactiv, fiecare dintre participanti putand sa aiba in portofoliu, la finalul celor 8 saptamani, un prim scenariu de scurt metraj. Fiecare curs dureaza doua ore si este compus din discutii si vizionari de filme.

Cursul este sustinut de Ana Agopian (scenarist de film si televiziune) si Iulia Rugina (regizor de film). Primele doua sesiuni s-au desfasurat cu sprijinul Fundatiei Calea Victoriei in prima jumatate a anului.

Cea de-a treia sesiune va avea loc in parteneriat cu Libraria Carturesti, incepand cu 15 septembrie ora 19, in fiecare marti, timp de 8 saptamani la sediul Librariei Carturesti din strada Arthur Verona nr. 13-15.

Numarul maxim de participanti la curs este de 15. Nu exista limita de varsta. Taxa de participare este de 500 de ron, respectiv 400 de ron (pentru elevi si studenti).

Cei interesati se pot inscrie la adresa info@controln.ro pana in data de cel tarziu 5 septembrie, in limita locurilor disponibile. Taxa de participare se va achita la sediul librariei Carturesti in data de 10 septembrie.

Mai multe informatii se pot afla pe site-ul www.controln.ro sau la numarul de telefon 0721261736.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Neuptolem pe 29 august 2009 00:54
Scump, doamna, scump! Dincolo era mai ieftin!
500 ron pe criza asta..reducere 100 ron pt studenti, mare reducere!
Nr maxim de participanti: 15. Destul de putini, parca Romania ar fi o tara de prosti sau se / "NE" / ii pregatesc ca la chestia aia: "Vreau sa fiu mare futbolerist ca Hagi!"
Toata treaba asta ar avea o relevanta daca acest workshop s-ar finaliza cu un film de scurt metraj gata facut si distribuit pt fiecare participant.
Deh, this is Romania, "Story" de Mc Kee se poate comanda printr-o ruda din State (vreo 35$), iar "Screenplay" de Syd Field exista in format electronic - care vrea sa sune la Conducerea site-ului sa intrebe de mine. GRATUIT! lol
mai bine dai prin toamna asta o fuga pe la New York la un seminar Mc Kee, platesti 800$, dar macar dureaza cateva zile si te-ai asigurat pe viata cu o rubrica zdravana in cv-ul de scenarist amator inspre profesionist.
http://www.mckeestory.com/homepage.html
C'est la vie! Sunt curios de IMPACTUL MONDIAL al acestui workshop. Cred c-o s-avem parte de filme mai bune si cu succese la box office rasunatoare.
Eh, daca fixau tarifu' la 178,54 ron si se desfasura si-n Tecucii din Vale, eram mai chibzuit..

FarkaS pe 29 august 2009 09:27
M-ar interesa un astfel de curs, caci am si eu niste tentative de scenarii la activ si as vrea sa ma perfectionez. Dar, totusi... La acest pret?!?!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells