Pamela Anderson confirma ca s-a impacat cu Tommy Lee

de Razvan Boboc în 11 Iul 2008
Pamela Anderson confirma ca s-a impacat cu Tommy Lee

Pamela Anderson a confirmat zvonurile din ultima vreme legate de impacarea sa cu fostul sau sot, rockerul Tommy Lee, scrie Femalefirst.co.uk. Ei si cei doi copii ai lor, Brandon, de 12 ani si Dylan, de 10 ani, s-au mutat din nou impreuna si incearca sa fie din nou o familie. "Suntem foarte buni prieteni si facem o echipa grozava. Petrecem foarte mult timp impreuna si ne simtim bine. Pana la urma, e tatal copiilor mei si asta nu se va schimba", a declarat Pamela. Ea a mai spus ca familia este in acest moment prioritatea ei.

Pamela Anderson a fost casatorita cu Tommy Lee din 1995 pana in 1998. Anderson si Lee au impreuna doi fii, Dylan, in varsta de 9 ani, si Brandon, in varsta de 11 ani. Dupa ce a divortat de Lee, Anderson, in varsta de 40 de ani, s-a mai casatorit de doua ori. In noiembrie 2006, actrita s-a despartit de cantaretul Kid Rock, dupa un mariaj de doar patru luni.

In luna martie, un judecator a anulat cea de-a treia ei casatorie, cu Rick Salomon, fostul iubit al lui Paris Hilton, dupa cinci luni de la nunta.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells