Les Indésirables

(2023)

Nedoriţii. Blocul 5 nu se predă

Poster Les Indésirables Postere Les Indésirables

Sinopsis Les Indésirables

Les Indésirables SUB

Într-un orășel din suburbiile Parisului, Pierre, un tânăr pediatru, este ales noul primar, după ce predecesorul său moare pe neaşteptate. Hotărât să continue cu orice preţ planul de reamenajare al orașului și de reabilitare al cartierelor sociale, el vrea distrugerea clădirii 5.
În partea cealaltă, Haby, o tânără foarte implicată în viața comunității, locuieşte în blocul amenințat și este gata de orice pentru a împiedica primăria să o izgonească din cartierul unde a crescut.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 6.4
Les Indésirables (2023)
Nedoriţii. Blocul 5 nu se predă
Cumpără bilete

Caseta tehnică

AKA

  • De oönskade
  • Batiment 5

Produs de

Srab Films, Lyly Films, France 2 Cinéma

Distribuitorul international

Le Pacte

Distribuit in Romania de

Independența Film

Țara

Franta, Belgia

Box office Les Indésirables

Weekend premieră (15.07.2024)
  • Loc 13
  • Spectatori 670
  • Încasări (RON) 14.671,00
Total
  • Spectatori 670
  • Încasări (RON) 14.671,00
  • Încasări (USD) 3.212,39

Părerea criticului

StefanDo pe 17 Iunie 2024 10:52
Nu pentru orice Goliat există şi un David
Acum cinci ani, Ladj Ly lua lumea pe nepregătite cu al său Les Misérables, debut premiat cu Premiul juriului la festivalul de la Cannes şi nominalizat în 2020 la Oscarul pentru Cel mai bun film străin. Lungmetrajul a câştigat, de altfel, şi cel mai râvnit trofeu al industriei de film franceze, César-ul pentru Cel mai bun film. O frescă a tensiunilor sociale dintr-o suburbie a Parisului, Montfermeil (filmul împrumută titlul de la Victor Hugo pentru că mare parte din acţiunea celebrului roman al acestuia are loc în Montfermeil), debutul în lungmetraj al lui Ly este fără îndoială unul dintre cele mai memorabile şi percutante filme franceze ale ultimului deceniu.

Cu Nedoriţii. Blocul 5 nu se predă/Les Indésirables, Ly se întoarce în Montfermeil pentru a spune o poveste despre conflictul dintre cei puternici şi cei complet lipsiţi de putere, dând o… citeşte

0 0

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
R_Afc pe 14 Iulie 2024 20:00
Nedoriții cuminți
O poveste captivantă pentru ceea ce spune, dar care nu reușește să facă acest lucru într-un mod cu adevărat remarcabil.

Cu o introducere frumoasă, o scenă care leagă tragedia unei comunități nevoite să-și care morții pe scara blocului, în mijlocul demolării unei clădiri. Asta marchează liniile generale ale unui titlu care are de cîștigat mai ales prin alegerea Antei Diaw, actrița care joacă rolul unei tinere activiste sătulă să suporte mizeriile unei birocrații care nu caută decît să o deranjeze. Ea decide să rezolve lucrurile din interior. Povestea ei, intercalată cu cea a unui nou primar transformat într-o caricatură trist de realistă, nu reușește să meargă prea departe, finalmente fiind un film lipsit de îndrăzneală. Diaw și Tientcheu sînt elementele marcante ale narațiunii, alături de cinematografia lui Julien Poupard, care… citeşte

0 1

Spune-ţi părerea despre Les Indésirables

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells