The Girl on the Train

(2016)

Fata din tren

Poster The Girl on the Train Postere The Girl on the Train

Sinopsis The Girl on the Train

The Girl on the Train

Romanul, apărut și la noi cu titlul Fata din tren, spune povestea unei tinere femei - a cărei viață nu este tocmai roz - care urmărește în fiecare dimineață, luând același tren, un cuplu tânăr și aparent perfect, ce locuiește într-o casă de lângă calea ferată. Într-o zi vede însă ceva ce o șochează și astfel ajunge să ia parte la viețile pe care le-a observat doar de pe margine.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

AKA

  • La chica del tren

Produs de

DreamWorks SKG

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Constantin Film

Distribuit in Romania de

Vertical Entertainment

Țara

SUA

Site oficial

The Girl on the Train

Box office The Girl on the Train

Weekend premieră (03.10.2016)
  • Loc 1
  • Spectatori 27.285
  • Încasări (RON) 518.091,14
Total
  • Spectatori 93.778
  • Încasări (RON) 1.721.754,79
  • Încasări (USD) 420.939,99

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
dincolodenume pe 22 Octombrie 2016 18:08
Ne construim propria realitate iluzorie
Desi lumea noastra e rea, instrainata de bine, desi oamenii inchid ochii la toate nenorocirile ce se intampla in jurul lor, cautam sa vedem binele acolo unde nu este. Cautam si identificam tipare, care ne par noua, potrivite unei iubiri ca in povesti.

Nu exista istorii cu printi si printese (le gasim doar in cartea de basme), nu exista decat vise si iluzii ce fac rocada in mintea noastra, se amesteca in nesfarsita speranta, in inimaginabilul viitor ce are un potential de mai bine.

The Girl on the Train este un film trist, un film ce ne arata realitatea in care traim, dar pe care nu o recunoastem si nu o vrem pentru noi. Alegem de fiecare data visele, realitatea pe care o tesem noi, la care vrem sa fim parte si care sa contina rolul pe care ni l-am dorit intotdeauna.

Filmul nu este excelent. Trebuie sa recunosc faptul ca am asteptat pana la final ca… citeşte

15 1
marina_love pe 23 octombrie 2016 09:54
O părere bine gândită! Bravo ! Mă bucur că pe acest site nu există doar oameni care își pierd timpul prețios judecându-i pe alții, doar pentru că și-au expus parerea . Ai dreptate,replicile și dialogurile sunt mai mult trase de păr . Și acum..dacă pe Luminita8 au deranjat-o scenele de sex , probabil ea se aștepta la ceva pe langa asta . Nu putem forta pe nimeni sa-i placa sau nu filmul pentru ca nu toti suntem facuti sa vedem din aceeasi perspectiva . O zi plăcută îți doresc !
Ciurila_Emanuel pe 13 ianuarie 2017 23:09
Posibil.
Mihai2508 pe 28 Octombrie 2016 14:45
Mai slab decat ma asteptam
Un film psihologic interesant, dar nu la fel de bun pe cat ma asteptam. Intr-adevar are momente la care nu te astepti, si un deznodamant pe masura, in schimb, nu este un film care sa te tina in suspans pe toata durata lui, iar scenele sexuale despre care am citit ceva comentarii nu pot spune ca sunt atat de dese sau de explicite pe cat s-ar crede. Iar legat de comparatia cu "Gone girl", filmele nu se compara, "Gone girl" fiind mult peste acesta. In concluzie, daca va plac filmele psihologice cu final neasteptat, dar care nu sunt chiar pline de suspans pe toata durata vizionarii, se merita, in caz contrar nu il recomand.
7 3
robywolf19 pe 30 decembrie 2016 19:22
Eu as zice extrem de slab :)
sabinalin pe 02 Noiembrie 2016 11:40
"O. demon alcool
N-am amintiri, mi-e capul gol
Lipsit de control
Scap la demonul alcool".
Ca tot e la moda Bob Dylan, ca tot ne-am amintit un pic in aceasta perioada de cantecele interpretate de Florian Pittis... De va intra Emily Blunt pe lista celor cinci nominalizate la Oscar ramane de vazut, cert e ca filmul care o are drept cap de afis e un thriller solid, bine condus si, chiar daca prinzi spilul un pic cam repede, merita vizionat.

6 3
Luminita8 pe 11 Octombrie 2016 17:56
Un film mediocru ! L-am văzut în premieră și mi se pare absolut o pierdere de timp și bani . Nu am citit cartea , dar o cunoștiință mi-a zis că e genială. Însă , acum că am văzut filmul înaintea cărții , nu mă mai atrage . Actrița , Emily Blunt , a jucat destul de binișor , intrându-și bine în rolul de femeie mahmură , Scene de sex enervant de dese,având în vedere că un film thriller și nu unul erotic . Nasol ! Mă așteptam la ceva care să te țină în suspans , să te facă să nu mai ai răbdare ca să poți afla ce se întâmpla ,dar nu..îmi venea să ies din sală pe la jumătatea filmului!
6 22
mladitza pe 13 octombrie 2016 21:22
Eu am citit cartea, nu am vazut inca filmul. Dar de la lectura m-am gandit ca ar putea iesi un film grozav, pentru ca imbina suspansul, cu (ceea ce in carte e mai important decat intriga politista) -drama psihologica, problemele de cuplu + ideea calatoriei zilnice cu trenul e foarte atractiva (si induce misterul) si m-am gandit ca se poate transpune vizual f frumos. Cartea nu mi se pare gen thriller, ci e o carte politista, in care se pune accent pe psihologia personajelor, mai mult decat pe actiune, care mai si treneaza si e putin mai alerta spre sfarsit. Acum, daca se exagereaza cu scenele de sex - poate fi o problema, insa o alta problema atunci cand se anunta ca un film e thriller , e aceea ca spectatorul se asteapta la ceva mai terifiant. Daca se respecta actiunea din carte, intriga nu are mai nimic surprinzator. Sunt niste drame. Zilele astea voi merge si eu la cinema si sunt curioasa daca acest film e chiar atat de prost comparativ cu cartea, care nu e o capodopera, dar e o carte deconectanta, construita corect. In plus, Emily Blunt e una dintre actritele mele preferate.
Ciurila_Emanuel pe 13 ianuarie 2017 23:09
=))))
elena_roxanasv pe 17 Octombrie 2016 10:51
Super film! Super actori! Suspans! Nimic nu e ceea ce pare! Merita sa-l vedeti! L-am vazut cu sala plina, nimeni nu a scos un sunet! Eram in dubii daca sa merg sau nu sa-l vad din cauza comentariului Luminitei. Ignorati acel comentariu ca filmul chiar merita, nu e o pierdere de timp! ;)
5 3
marina_love pe 18 Octombrie 2016 17:08
Nimic foarte special
Mi-am facut timp si am dat fuga la cinema zilele acestea . L-am vazut și mă așteptam la ceva mai bun ,mai terifiant . Nu mi-a placut în totalitate , dar nici nu mi-a displăcut . Eu..nu ii iau apararea Luminitei8 pentru că n-am nici un motiv s-o fac dar pe alocuri are dreptate . Scenele de sex au fost putin cam intense pentru ochii privitorului,care asteapta sa vada ceva thriller,avand in vedere ca ea nu a citit cartea. Eu stiam la ce sa ma astept fiindca am citit-o . Si da..nici cartea nu-i cine stie ce mare capodoperă. E o carte bună.doar atat . Pe ea probabil eu deranjat-o scenele explicite doar pentru că se astepta la ceva care nu are legatura cu asa ceva . Daca voia sa vada sex , se uita la nu stiu ce film erotic . Dar na...voi,ceilalti stiti doar sa judecati și sa dati in cap. Daca nu e cum vreti voi , nu e bine . Trebuia sa spuna ca i-a placut doar ca sa dea bine,nu?
citeşte

5 9
AeroX pe 18 octombrie 2016 17:18
Alta mimoza care nu si-a gasit printul si are timp sa dea din clanta pe un site unde nu intra oricine...
mister_sir pe 4 ianuarie 2017 10:19
Alta care are probleme cu sexul. Dupa tine sex inseamna sa faci din mana "iubitului" printr-un panou de plexiglass. Nici nu e de mirare ca nu se uita nici dracu la voi cu asemenea frustrari. La scoala de maici cu voi.
pisicuta1 pe 08 Noiembrie 2016 23:43
un film interesant bun,un final neasteptat!..........
4 3
cezarica98 pe 17 Octombrie 2016 09:35
thriller psihologic
Un bun film psihologic ce se joaca cu mintea privitorului. Nu mi-am dorit sa vad filmul pana nu am citit romanul, care este exceptional. Filmul se ridica la nivelul carti, personajele sunt exact ca in carte, actiunea se prelinge precum cartea, acelas ritm alert, complex, pe cat este de interesant, pe atat este de misterios, spectatorului ii schimba perceptia, felul in care priveste vietiile celorlalti. De la inceput esti martor la elementele actiunii, iti crezi propriul scenariu, ca apoi sa realizezi ca nimic nu este cea ce pare, o spun din prisma prietenei mele cu care am vizionat filmul(inca nu citise cartea). Distributia si-a facut cu brio treaba, locatia actiuni a fost exact cum mi-am imaginat, un film de vazut plin de rasturnari ce te i-au prin surprindere, merita vazut.
4 3
david_jacob pe 15 Octombrie 2016 23:02
Filmul este destul de bun, finalul neasteptat, merita.
4 4
coszzma pe 19 octombrie 2016 16:36
cand apar filmu oline pe net???
dincolodenume pe 22 octombrie 2016 20:09
Te-ai gandit mult cand ai dat detalul de sfarsit? Cand spui ca finalul este neasteptat e ca si cum spui ca nu se intampla cum va ganditi voi, mai prostilor care mergeti sa-l vedeti. Ce final ne ramane? Cel pe care nu il intuim, nu? Dar iata ca il vom intui cu ajutorul tau.
VasyL pe 27 Octombrie 2016 01:42
Un thriller psihologic foarte bun!
Un thriller psihologic de exceptie, rasturnari de situatie ce te tin cu sufletul la gura, suspans, mister, Emily Blunt joaca excelent dar si ceilalti actori, eu l-am vazut la cinema si zic ca isi merita banii, eu cred ca la anul va primi cel putin un glob de aur sau un oscar.
4 6
stricted pe 01 Decembrie 2016 17:42
Un thriller a la “Gone Girl” in care audienta (ca si regizorul in multe momente) incearca sa gaseasca autorul unei crime. Emily Blunt este una dintre actritele mele preferate insa rolul de betiva nebuna nu i se potriveste.
3 0
xerses pe 28 Octombrie 2016 19:42
Filmul nu a prezzentat vreo scena care sa ma "miste" in vreun aspect....Mi-ar fi placut ceva mai multa emotie.
3 3
AeroX pe 13 Octombrie 2016 11:43
O ecranizare OK a cartii
Da, seamana un pic cu Gone Girl...e des comparat, insa nu e asa genial.

Este o reproducere fidela a cartii, inclusiv prin actorii foarte potriviti in roluri. Pe unii cum ii vedeam la fata imediat imi confirmau ca aratau si cum mi-i inchipuiam, inclusiv locurile, decorurile. Si muzica filmului a fost decenta.
Nu poti sa zici ca filmul a fost prost fiindca cineva ca Luminita8 de pe acest site a vazut, chipurile, multe scene de sex, care apar si in carte, una pe care zice ca n-a citit-o. Dar e ridicol sa desfiintezi un film din asemenea motiv, mai ales ca mie nici nu mi s-au parut multe si in niciun caz nu s-a pus accentul pe asa ceva... sau Luminita e probabil o virgina frustrata care nu mai poate judeca ceva limpede daca implica si sex, ceva ce o oripileaza, ceva normal cand ai sub 16 ani...

3 4
Luminita8 pe 13 octombrie 2016 17:13
Dragul meu..e părerea ta . Scuza-ma dar cred că mai frustrat esti tu ca mine :)) ! Mie nu mi-a plăcut nimic din film . Daca tie nu ti s-au parut multe scene de sex, atunci , ok , e parerea ta . Gandeste-te ca e un film thriller unde oamenii asteapta sa vada ceva thriller nu scene de sex . Daca voiau sa se excite, stateau acasa, in fata calculatorului si se uitau la Fifty shades of Grey ,Love sau de ce nu la un film porno cu Mia Khalifa . Nu ma judeca gresit , draga , dar pana si limbajul in anumite scene a fost cu conotatie sexuala . Filmul e nerecomandat sub 15 ani dar sala a fost plină de copii de 12-13 ani plini cu hormoni. Probabil , cartea e mai strălucită ca filmul dar deja interesul meu pentru carte s-a dus pe Apa Sâmbetei . O zi buna!
AeroX pe 17 octombrie 2016 11:59
Pare ca mai toata lumea te contrazice pe aici, deci...continua acolo sa faci zgomot de fundal.
OviStof pe 19 Februarie 2017 12:43
Emily Blunt peste film
Jocul lui Emily Blunt este, după părerea mea, impecabil. Nu chiar acelaşi lucru se poate spune despre film, dar merită văzut.

PS: nu joacă Chris Evans în acest film.

2 0
Mitza_MvP pe 25 Octombrie 2016 19:29
Mi-e personal mi s-a parut a fi departe de a fi un thriller.are cateva elemente mai dure si un pic de suspans,dar asta nu il face un thriller.Filmul e bun,actorii au jucat bine,dar Emily Blunt a fost de departe vedeta..rolul i s-a potrivit perfect
2 0

Spune-ţi părerea despre The Girl on the Train

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Girl on the Train
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells