Vești bune pentru fanii muzicii rock! GHOST: RITE HERE RITE NOW se va putea vedea în iunie pe marile ecrane

de George Herescu în 23 Mai 2024
Luna iunie aduce vești bune pentru fanii muzicii rock: filmul concert GHOST: RITE HERE RITE NOW va putea fi vizionat în rețeaua de cinematografe Happy Cinema din Buzău, Bistrița, Bacău, Botoșani și la Grădina de vară Herăstrău.

Producția promite o experiență de neuitat, combinând imagini inedite de la concertul trupei suedeze GHOST cu o poveste captivantă inspirată din seria web a formației.

Trupa GHOST, cunoscută pentru spectacolele sale teatrale și premiată cu Grammy, aduce pe marele ecran un film concert unic. Rite Here Rite Now prezintă imagini nemaivăzute de la cele două spectacole sold-out ale trupei de la Kia Forum din Los Angeles, parte a turneului RE-IMPERATOUR U.S.A. din 2023. Regizat de Tobias Forge (membru GHOST) și Alex Ross Perry, filmul va avea proiecții globale pe 20 și 22 iunie.

Biletele pentru proiecțiile din cadrul Happy Cinema sunt deja disponibile AICI. Fanii sunt invitați să se bucure de acest eveniment special care promite să îi cufunde în „melodrama technicolor” a spectacolelor live GHOST, lăudate pentru energia lor euforică.

RITE HERE RITE NOW nu este doar un simplu film concert. Este o producție complexă care combină performanțele live cu o narațiune captivantă, integrând piese de pe toate cele cinci albume GHOST, inclusiv hitul „Mary On A Cross”, certificat de platină de RIAA. Lungmetrajul marchează și debutul pe marele ecran al unor personaje cunoscute din universul GHOST.

Cu aproape 10 miliarde de stream-uri, GHOST continuă să cucerească publicul global. În 2022, albumul IMPERA a debutat pe locul 1 în mai multe topuri internaționale și a fost lăudat pentru abordarea sa tematică unică. În 2023, trupa a continuat să impresioneze cu turneul RE-IMPERATOUR U.S.A., care s-a încheiat triumfător la Los Angeles.

Exploreaza subiecte similare:

Rite Here Rite Now

Alte știri din cinema

Fenomenul Yellowstone: blestemul pământului

Câteva vorbe despre acest Dallas modern, ajuns la o audienţă globală de 100 de milioane de spectatori

Tracker/Urmăritorul: supradoză de Americana

Câteva explicaţii ale popularităţii globale a serialului cu Justin Hartley

Reacţii la The Acolyte, serialul al cărui rating este dezactivat pe Imdb

Serialul Star Wars este disponibil de azi pe Disney+, şi în România

Anna Próchniak: „Am simțit o responsabilitate uriașă și am știut toți că aceasta este o poveste atât de importantă de spus lumii”

O nouă producție originală SkyShowtime, The Tattooist of Auschwitz, se lansează în România! Toate cele șase episoade vor fi disponibile pe platforma de streaming începând cu data de 7 iunie. Mini-seria este regizată de Tali Shalom-Ezer, iar din distribuție fac parte Jonah Hauer-King, Anna Próchniak, Harvey Keitel și Melanie Lynskey.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells