Jennifer Garner este insarcinata din nou

de Razvan Boboc în 11 Iul 2008
Jennifer Garner este insarcinata din nou

Ben Affleck si Jennifer Garner vor deveni, anul viitor, pentru a doua oara parinti, conform publicatiei National Enquirer. Ei mai au impreuna o fetita, pe nume Violet, care a fost adusa pe lume in decembrie 2005. "Cu cateva zile inainte de Ziua Independentei, Jen a inceput sa-si sune prietenii apropiati pentru a-i anunta ca e insarcinata din nou. Jen a spus ca este insarcinata in luna a treia si ca ea si Ben sunt foarte incantati", a declarat o sursa.

Jennifer Garner, interpreta celebrului spion din serialul "Alias", a primit anul trecut titlul de Femeia Anului. Ea a fost considerate un exemplu stralucitor pentru reusita ei de a imbina cu stil si eleganta o cariera de succes si o viata fericita de familie. Affleck a reusit sa se impuna mai ales prin rolurile sale din pelicule controversate "Dogma" sau "Good Will Hunting", capodopera care i-a adus si un Premiu Oscar pentru Cel mai bun scenariu, scris in colaborare cu bunul sau prieten Matt Damon.

Affleck si Garner s-au casatorit in iunie 2005, dupa ce s-au cunoscut in 2003, pe platourile de filmare de la "Daredevil".

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells