Afișează:
2 din 5

„Voi fi ireverenţios şi amuzant şi voi forţa limitele, dar voi face ceva de calitate"

MacFarlane a oferit o mostră a umorului său cutezător acum câteva săptămâni, când a anunţat, alături de actriţa Emma Stone, nominalizările pentru premiile Academiei din acest an.

„Am auzit că Amour a fost o coproducţie Germania-Austria. Ultima dată când Austria şi Germania au colaborat, ne-am ales cu Hitler”, a spus el după afişarea nominalizărilor la Cel mai bun film străin. Nu i-a „iertat” nici pe regizori – „Aceştia sunt cei cinci care sunt foarte buni la a sta pe scaun şi a vedea cum fac alţii filmul” – sau pe scenarişti „Acestea sunt scenariile adaptate, ceea ce înseamnă că cei care le-au scris au copiat practic un text din Microsoft Word şi l-au alipit versiunii finale a scenariului”.

Dacă o parte din jurnalişti s-au grăbit să critice umorul lui MacFarlane, alţii au mizat pe „factorul surpriză” şi i-au dat o bilă albă comicului. „S-ar putea ca glumele lui să supere pe mulţi. Dar asta ar putea însemna divertisment de calitate, de genul lui Ricky Gervais la Globurile de Aur”, spune Esther Zuckerman de la publicaţia The Atlantic Wire.

În ciuda semnelor de întrebare legate de prestaţia prezentatorului de anul acesta, producătorii evenimentului sunt ferm convinşi că Seth nu va ieşi la rampă cu glume neavizate. Scenariul a fost totuşi conceput cu ei de faţă, iar MacFarlane garantează un spectacol îndrăzneţ prin conţinut, dar clasic prin modul de exprimare.

„Voi fi ireverenţios şi amuzant şi voi forţa limitele, dar voi face ceva de calitate", menţionează el. Nu suntem deloc emoţionaţi în legătură cu gala pentru că tot ce scrie este citit şi de noi”, a spus Craig Zaldan, unul dintre producătorii evenimentului. Cu toate acestea, ei mizează şi pe spontaneitatea lui MacFarlane, testată cel mai recent drept gazdă a emisiunii Saturday Night Live, unde acesta i-a imitat pe înotătorul olimpic Ryan Lochte şi pe actorul din Star Trek, George Takei.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
wildinthecountry pe 23 februarie 2013 13:31
Interesant
Sa speram ca va iesi ceva funny
Dar nimeni nu il poate intrece pe Billy Crystal
Mi - ar fi placut sa il vad pe Gervais caci atunci ar fi fost spectacol garantat cu luat la misto tot hollywood- ul

cosmin742000 pe 23 februarie 2013 14:52
Seamana cu Shu bi Duban nenea Seth asta .:)))
SANDA45 pe 23 februarie 2013 16:45
suna binee:)))
monicarusu25 pe 24 februarie 2013 10:08
sper sa castige cei mai buni.
rizea.alex70 pe 24 februarie 2013 15:30
Abia astept sa vad gala...mai ales ca vor fi o multime de vedete atat pe scena cat si in public..
alex_il_fenomeno pe 24 februarie 2013 23:23
Cu o asemenea gazda, cred ca ceva deosebit, o atmosfera destinsa si frumoasa.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells