Sâmbătă şi duminică, filmele nominalizate la Oscar rulează la Grand Cinema Digiplex

de Gloria Sauciuc în 22 Feb 2013
Vineri, 22 februarie, de la ora 22.40 puteţi prinde War Witch, în exclusivitate în România, nominalizat la categoria Cel mai bun film într-o limbă străină.

Sâmbătă şi duminică, 23, respectiv 24 februarie, puteţi vedea filmele nominalizate la Oscar, în sălile de cinema ale Grand Cinema Digiplex (Băneasa Shopping City, Bucureşti), şi puteţi vota în cunoştinţă de cauză la Concursul de Predicţii Oscar de pe forumul cinemagia.ro.

Vineri, 22 februarie, de la ora 22.40 puteţi prinde War Witch, în exclusivitate în România, nominalizat la categoria "Cel mai bun film într-o limbă străină". War Witch este povestea tulburătoare a unei adolescente forţate să lupte cu arma în mână alături de rebeli în războiul civil din Africa, transformându-se într-un copil-soldat ca atâţia alţi copii africani. Komona înfruntă toate ororile acestui război, se îndrăgosteşte de Magician- un adolescent cu părul alb şi nu-şi doreşte decât să se întoarcă în satul său ars de rebeli pentru a-şi îngropa părinţii...

Sâmbătă, 23 februarie, de la ora 20, va rula Silver Linings Playbook, care are, ca un record al ultimilor ani al Oscarurilor, actori nominalizaţi la toate cele patru categorii de interpretare. Duminică, 24 februarie, de la ora 17.45, este programată proiecţia filmului Terapie specială/ The Sessions, cu Helen Hunt dezbrăcată de inhibiţii. Filmul nu va fi distribuit în cinematografele din România, deci e singura ocazie să-l vedeţi pe marele ecran.

Tot duminică, dar de la ora 23.10, precedat de drama Paradisul spulberat, va rula O afacere regală, nominalizat la categoria "Film străin". Vezi programul complet al cinematografului, aici.

Exploreaza subiecte similare:

Rebelle, Silver Linings Playbook, The Sessions, Helen Hunt, The Impossible, En kongelig affære

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
AndreBlack pe 23 februarie 2013 00:15
War Witch este cel mai interesant .
monicarusu25 pe 23 februarie 2013 11:34
o sa ma uit la paradisul spulberat.
SANDA45 pe 23 februarie 2013 16:41
War Witch
alex_il_fenomeno pe 15 martie 2013 12:07
Mai pe toate pe care inca nu am avut ocazia sa le vad.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells