Arrow

(2012) - Serial TV

Arcaşul

Poster Arrow Postere Arrow

Sinopsis Arrow

Mai mult
Arrow season 8

“Arrow” este o dramă cu supereroi a cărei poveste se învârte în jurul lui Oliver Queen (Stephen Amell), un playboy miliardar care, după ce un naufragiu îl aruncă timp de cinci ani pe o insulă pustie din Pacific, este găsit și se întoarce în orașul natal Starling City.

Pe măsură ce începe să se reconecteze cu cei dragi, care l-au crezut mort, Queen este hotărât să îndrepte greșelile din trecut, iar pentru asta își creează un alterego, devenind un justițiar vânat atât de răufăcătorii din…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
Stephen Amell Stephen Amell Arrow Katie Cassidy Katie Cassidy Laurel Lance / Black Siren / Black Canary Paul Blackthorne Paul Blackthorne Quentin Lance
Willa Holland Willa Holland Thea Queen / Speedy Michael Jai White Michael Jai White Ben Turner / Bronze Tiger Manu Bennett Manu Bennett Slade Wilson / Deathstroke
Danielle Panabaker Danielle Panabaker Caitlin Snow / Killer Frost Ezra Miller Ezra Miller The Flash Austin Butler Austin Butler Chase
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Strela

Produs de

Berlanti Productions

Distribuitorul international

CW Television Network

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Sapientia pe 01 Noiembrie 2012 20:17
Arrow parca este un Robin Hood modern ce se bazeaza pe realism. Serialul este destul de bun, nimic de reprosat, dar cred ca trebuie sa-si gaseasca locul si identitatea. Nu prea stie ce vrea sa fie. Putin The Dark Knight, combinat cu putin Iron Man si bineinteles, cu mult Robin Hood. Trebuie sa aiba acel "click" la public care sa transmita: "Da, frate, sunt un serial unic, ce merita vazut."
18 8
Moody pe 29 noiembrie 2012 15:47
De fapt Arrow este povestea lui Green Arrow din universul DC Comics.
blink520 pe 19 februarie 2015 18:33
Sezonul 2 este EPIC!!
Razvan600 pe 19 Decembrie 2012 19:20
Green Arrow
Un serial foarte bine realizat care m-a captivat de la primul episod. Abia astept in fiecare saptamana sa apara cate un nou episod. Merita vazut.
17 5
dumidor pe 5 martie 2020 17:17
Realizat extrem de prost.
aftermath pe 15 Aprilie 2013 05:19
prea tras de par
Am trecut cu vederea cand am vazut ca, dotat doar cu un arc, putea invinge un grup de oameni inarmati, dar sa scape nevatamat dintr-o ploaie de gloante... Fictiune :) N-am mai vrut sa vad ce urmeaza. Probabil il ataca cu tancuri si elicoptere, nu ma indoiesc ca-i face praf pe toti.
14 9
VIBERS pe 16 mai 2013 18:35
Asa este ai dreptate au exagerat si l-au transformat deja in fictiune, dar filmul, povestea mi se par captivante.
Pennywise666 pe 20 februarie 2018 23:50
E film cu super eroi....
rwanda666 pe 26 Ianuarie 2013 02:57
Il urmaresc cu sufletul la gura de fiecare data.Acest serial merita toata atentia .
13 4
moldovansorin92 pe 3 iunie 2013 01:00
La fel Si eu e un serial tare...
catasmile17 pe 19 Decembrie 2012 00:22
Acesta este un serial care merita vazut, extrem de captivant si bine pus la punct.
12 4
Holyflo pe 23 Decembrie 2012 12:14
Capodopera credeti-ma
E un serial foarte foarte bun best ever il recomand tuturor.
10 9
Catchxy pe 20 februarie 2013 13:28
Sa nu exageram! Nu este rau. Chiar destul de bun. Pana la capodopera insa, este drumul lung
george_hill pe 21 Decembrie 2013 15:58
O imitatie proasta
E o porcarie de serial. E Batman cu un arc. Totul e luat din Batman. Ptr cei care au crescut cu desenele animate si care apoi au urmarit filmele, serialul asta e jignitor. E o imitatie proasta. Momentele in care Oliver Queen apare ca fiind foarte suparat sunt foarte comice ptr ca ai impresia ca e o gospodina suparata ca nu i-a iesit placina cu mere.
9 6
Dacianus pe 31 Octombrie 2013 10:40
Ce s-a intamplat cu spiritul critic pe care il gasesc in comentariile de la o multime de filme de o mie de ori mai bune, pe site? Serialul asta e o mare idiotie, e de neinteles de ce l-ar lauda cineva. Fara credibilitate, fara inteligenta, fara logica, fara scene de lupta bine realizate si fara fete frumoase sau personaje simpatice in vreun fel. Sa alegi sa zabovesti la el, cand exista atatea alte seriale excelente, inseamna sa iti bati joc de timpul tau.
9 9
XxRedBullxX pe 25 iulie 2016 01:45
Se vede ca ești mare critic, stai acasă și uita-te la filme în liniște, criticile scrie-le pe un caiet și le citești tu singur. Nu mai plictisi populația cu comentariile astea fără rost. Serialul Arrow, e unul ok, au muncit oamenii la el, chiar nu e o pierdere de timp, merita văzut.
Dacianus pe 9 august 2016 09:53
Tu fiind populatia? :D Sunt pe pozitiv la aprecierea comment-ului asta, deci probabil ca mai mult de jumatate din populatia trecatoaare pe-aici a simtit cam aceleasi lucruri ca mine. Care e faza cu caietul? Esti genul retro care scrie scrisori in loc de emailuri si tine jurnale in loc sa posteze pe blog?
Memoranda pe 31 Decembrie 2013 18:03
Bascalie
Parerea mea este alta. Un mare actor, Peter O'Toole pre numele lui mic, se duce draku. N-a castigat el un Oscar, dar au incercat jmecherii sa-i bage pe gat un Oscaras pentru intreaga activitate. Betiv, afemeiat, cum o fi fost, l-a refuzat cu demnitate. La urma urmei, isi cunostea valoarea.
Iar voi vorbiti discutii despre o balarie de serial, cu actorasi de cartier. Mi-e dor de filmele de actiune cu Steven Seagal, Chuck Norris sau Jean Claude Van Damme. Astia erau profesionisti. Dar cand mi-l pui in rolul principal pe un kakacios cu abdomenul format la sala, ma gandesc la Ponta. Si el vrea sa para serios si fortos. Eu nu-l cred.

9 10
Aleek pe 12 martie 2014 23:56
Pun pariu ca tu ai fi fost excelent in locul lor!..Daca tu preferi pe Seteven Seagal...N-ai decat sa te uiti la el,si nu ne mai plictisi pe noi....
XxRedBullxX pe 20 mai 2015 02:24
Deviezi total de la subiect, de la arrow ai ajuns la ponta și la vandam. Serialul e unul destul de reușit, au muncit oamenii aia sa facă serialul asta, haterii ăștia.
mitso pe 03 Septembrie 2014 13:11
Awful acting
Serialul asta e prea laudat.. si nù`mi dau seama ptr ce, insa eu nu pot trece peste jocul mediocru al asa zisilor actori. O umplutura artificiala care se pare ca prinde .. la gloata superficiala.
7 3
enky pe 17 februarie 2015 13:51
exact! :) si cand ii mai si auzi cum ca scenele actiune sunt impresionante, iti vine sa-ti smulgi parul din cap. Ce naiba, sunt cadre filmate de aproape, tipice filmelor low budget
XxRedBullxX pe 20 mai 2015 02:19
"gloata superficiala." Înțeleg, e părerea ta despre serial, dar de ce generalizezi și ii faci gloata superficiala pe cei care considera ca serialul este unul reușit? Cum te-ai simiți dacă ți-aș spune ca faci parte dintr-o "gloata" de hateri distruși și fara viata care nu au niciodată un cuvânt bun de spus, cred ca nu prea bine...bafta.
raulk pe 28 Martie 2013 13:51
Sezonul 2
Un serial foarte bun,tocmai am urmarit pe pag. de facebook a lui Stephen ca filmeaza pentru sezonul al 2 -lea,ceea ce e foarte bine.
5 2
Eb00kie pe 20 Septembrie 2013 11:49
Batman Begins, mai prost, mai lung si cu sageti
Si cu un pic de Revenge, daca stie careva serialul. Nu conteaza.

Vine tipul dupa o absenta de 5 ani in care a fost declarat legal mort. La Batman erau 7
Iubita lucreaza cu procurorul - in ambele cazuri.
Orazul a decazut dupa moartea tatalui - Ambii tati sunt morti.
Amandoi protagonistii sunt o "arma umana" sub acoperire.

Si mai vin. Singura diferenta importanta e calitatea, Stephen Amell joaca atat de fals - sau poate e scenariul, e plin de replici jalnice - incat nu-i de mirare ca fiecare episod e plin de scene de umplutura el pe jumatate gol. De asemenea, scenele de lupta sunt aproape pe intuneric si cu o perspectiva foarte apropiata, indeajuns cat sa vezi ca se lupta, dar nimic altceva, pana la punctul in care pur si simplu astepti sa treaca.

5 7
DeadSea07 pe 01 August 2013 12:39
Am urmărit tot sezonul și mi s-a părut un serial destul de bun și de iiteresant. Sper să mai facă un sezon. Mi-a plăcut ideea cu un Robin Hood modern (Green Arrow ) Are o poveste foarte bună, multă acțiune, răsturnări de situație și mister, o distribuție foarte bună, efectele speciale bune și o coloană sonoră minunată. Modul de prezentare a eroului în prezent și perioada când a fost pe insulă. Actorul Stephen Amell joacă rolul foarte bune și i se potrivește. Un serial bun care merită să-l vizionați, nu o să vă pară rău.
4 2
CosmyNarutO pe 21 Februarie 2013 00:28
Arrow
Mult prea smecher.Are mereu acel ending care te face sa zici "mai vreau"!
4 2
cosmin_kedii pe 22 Februarie 2013 18:36
Scenele de acțiune sunt impresionante și al naibii de bine. În schimb,(Prin urmare, aștept să văd episoadele următoare). Coloana sonoră este de asemenea foarte buna , efecte speciale sunt de calitate
4 6

Spune-ţi părerea despre Arrow

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Arrow
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells