Un nou rol proeminent pentru Nicholas Galitzine!

de Ştefan Dobroiu în 30 Mai 2024
Actorul britanic îl va juca pe He-Man într-un film inspirat de jucăria Mattel

Va avea He-Man un succes similar cu Barbie, cea mai cunoscută marcă Mattel? Puţin probabil, dar o ecranizare bazată pe popularul erou pare să fi păşit cu dreptul prin alegerea lui Nicholas Galitzine în rolul principal. Practic necunoscut acum o jumătate de deceniu, Galitzine are o carieră în plină ascensiune după Purple Hearts, al treilea cel mai vizionat film pe Netflix în 2022, Red, White & Royal Blue şi The Idea of You. Britanicul a avut reacţii foarte bune şi după apariţia sa în serialul Mary & George (cronica noastră aici).

Actorul va fi He-Man în filmul Masters of the Universe, regizat de Travis Knight (Bumblebee). Premiera globală a fost deja stabilită pentru 5 iunie 2026, anunţă Variety. Merită spus că un film inspirat de jucăria lansată de Mattel în 1982 se află în producţie la Hollywood de mai bine de două decenii, zeci de regizori şi actori fiind la un moment dat ataşaţi proiectului. Iată că acesta a ieşit în sfârşit din ceea ce americanii numesc "development hell" (producătorii îşi fac cruce şi îşi scuipă în sân de fiecare dată aud expresia) şi are undă verde să ne impresioneze în vara lui 2026.

În acest moment nu există detalii oficiale despre poveste, dar cel mai probabil filmul va explora cum He-Man devine cel mai puternic individ din univers, în timp ce-l înfruntă pe antagonistul său favorit, Skeletor. Personajul are o poveste similară cu cea a lui Superman, el prăbuşindu-se pe Terra cu nava sa spaţială pe când era doar un copil şi trebuind să treacă printr-un dificil proces de maturizare pentru a avea şanse de izbândă în faţa maleficului Skeletor.

Foto: imagine din serialul animat He-Man and the Masters of the Universe.

Exploreaza subiecte similare:

Purple Hearts, Red White & Royal Blue, The Idea of You, Mary & George, Nicholas Galitzine, Travis Knight, Bumblebee , He-Man and the Masters of the Universe

Alte știri din cinema

Următorul blockbuster cu Brad Pitt în rolul principal va fi...

Pitt, Jerry Bruckheimer şi echipa lui Top Gun 2 fac un film IMAX care ar trebui să spulbere Jurassic World 4

Fenomenul Yellowstone: blestemul pământului

Câteva vorbe despre acest Dallas modern, ajuns la o audienţă globală de 100 de milioane de spectatori

Tracker/Urmăritorul: supradoză de Americana

Câteva explicaţii ale popularităţii globale a serialului cu Justin Hartley

Reacţii la The Acolyte, serialul al cărui rating este dezactivat pe Imdb

Serialul Star Wars este disponibil de azi pe Disney+, şi în România

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 30 mai 2024 20:37
Acest rol se potriveste ”mănușă” unui actor precum Alan Ritchson, nicidecum unui tanar de 30 de ani!!! Dar la câtă lipsă de inventivitate si prostie este acum la Hollywood, nu e de mirare pentru nimeni o astfel de alegere cum este cea anuntata pentru acest film. Inca un film-simbol de care isi bat joc niste idioti!! Parerea mea, desigur.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells