Hannibal

(2013) - Serial TV

Hannibal

Poster Hannibal Postere Hannibal

Sinopsis Hannibal

Mai mult
Hannibal

Will Graham, un psiholog criminalist genial și perseverent, este capabil să reconstruiască în minte gândurile și metodele înfiorătoare ale celor mai căutați criminali în serie ai agenției americane. În urma unui caz tulburător, el este îndrumat de către șeful său, Jack Crawford (Laurence J. Fishburne III: The Matrix, Contagion, CSI), către ajutor psihiatric.

Astfel Will ajunge să fie încredințat unuia dintre cei mai respectați psihiatri, doctorul Hannibal Lecter (Mads…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.5
Mads Mikkelsen Mads Mikkelsen Dr. Hannibal Lecter Hugh Dancy Hugh Dancy Will Graham Richard Armitage Richard Armitage Francis Dolarhyde
Gillian Anderson Gillian Anderson dr. Bedelia Du Maurier Laurence Fishburne Laurence Fishburne Agentul Jack Crawford Zachary Quinto Zachary Quinto Neal Frank
Katharine Isabelle Katharine Isabelle Margot Verger Michael Pitt Michael Pitt Mason Verger Cynthia Nixon Cynthia Nixon Kade Prurnell
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Hanibalas

Produs de

Dino De Laurentiis Company

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

National Broadcasting Company (NBC)

Țara

SUA

Părerea criticului

Gloria pe 21 Martie 2013 13:20
Serial din liga unor The Killing, Dexter, Sherlock Holmes.
Doi actori am putea numi, fără să clipim, dacă ar fi să facem o listă a celor mai expresive guri de la Hollywood. Unul ar fi Tom Hardy, dar creatorii de costume de la The Dark Knight i-au acoperit gura cu o mască cu gaz analgezic. Al doilea este Mads Mikkelsen, actorul născut în Copenhaga, ce primea în 2012 premiul de interpretare la Cannes şi concura anul acesta la Oscar, cu A Royal Affair. Din fericire, lui nimeni nu i-a "închis" gura, ba cineva chiar a profitat de aspectul special al ei, dându-i rolul celui mai notoriu canibal din literatură şi film, cel al iconicului Hannibal Lecter, în noua producţie originală AXN, Hannibal, cu premiera la tv pe 8 aprilie, de la ora 22.

Am văzut într-o vizionare de presă primul episod al serialului Hannibal, iar fostul villain din Casino Royale (2006) readuce pe ecran sângele rece al lui Le Chiffre,… citeşte

13 5
cosmin1989 pe 8 mai 2013 18:26
Super serialul...doi actori foarte buni..doar ca au incurcat locul cicatricei lui Abigail..in primul episod a fost taiata pe partea stanga... :)
brutalistic pe 27 iunie 2013 17:35
@amachi poti sa te intorci linistit la Pariu cu viata sau Las Fierbinti

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Alex4Fun90 pe 14 Aprilie 2013 15:20
Deblocati serialul , au aparut deja 2 episoade .....................................
18 3
narcisson pe 3 septembrie 2016 01:08
Interesant. Si eu care credeam ca aici ar trebui sa apara o parere IN DETALIU despre intreg serialul, nu doar de primele doua episoade...
yusaw pe 10 Mai 2013 22:56
taste like never before
pot sa ma consider o mare fana a serialelor politiste intrucat atunci cand eram mai mica ma fascinau atat de tare incat stateam mereu cu degetele pe ecranul de la televizor apoi luam amprente cu pudra mamei, o pensula si un pic de scotch.. Am trecut prin majoritatea Dexter, toate CSI, NCIS.. dar Hannibal mi se pare mai "soft". ceva mai rafinat. celelalte gen CSI aveau parca ceva mai multa actiune insa Hannibal intrece prin mister, drama si bineinteles acel rafinament aparte..elementele de bun gust din decor, nelipsitul costum a lui Hannibal, arta gatitului, vinurile, muzica clasica.. nu de lunga durata vizionarea acestor elemente dar schimba un pic atmosfera. crimele sunt..well.. impresionante. faptul ca arata ceva detalii aduce o nota suficient de terifianta. ador replicile personajelor in special cele dintre Mikkelsen si Dancy de asemenea modul prin care creeaza profilul criminalilor.… citeşte
15 2
dido pe 13 iunie 2013 17:10
Iti recomand Elementary (2013),sunt sigura ca iti va placea!
yusaw pe 15 iunie 2013 09:30
multumesc pentru recomandare!
Testicule pe 27 Mai 2013 21:40
Psychopaths are not crazy. They are fully aware of what they do and the consequences of those actions.
Mori de ciuda, Hopkins. Cineva ti-a luat locul.
Cu toate ca astfel de premise sunt mai mult recomandate pentru filme, uite ca printre valurile spumoase de seriale ratate cu si despre ucigasi, a iesit si-unu' care stie sa inoate.
Merita vazut doar pentru rafinamentul aparte, si diversitatea actoriceasca oferita de Mads Mikkelsen. Cu toate ca fara subtitrare, uneori este dificil sa-l intelegi.
Restul serialului, compus din psihologii cu imaginatie bogata ce se pot pune in pantofii celor fara tigle pe casa, atmosfera impreuna cu crimele ce-ti ridica parul de pe ceafa, si interpretarile usor terifiante, in sensul bun al cuvantului, vine la pachet ca bonus.

11 0
Razvan_13 pe 02 Aprilie 2013 16:12
Mads Mikkelsen incepe cursa
Filmele cu Hannibal au avut un succes mare, care se datoreaza in principal actorului Anthony Hopkins, care a facut ca imaginea lui Hannibal Lecter sa se confunde cu propria imagine. Cei de la AXN au promovat destul de bine noul serial, dar intrebarea este desigur: poate Mads Mikkelsen macar sa se aproprie de succesul pe care l-a avut Anthony Hopkins cu acest rol?
11 2
Miiku pe 11 aprilie 2013 18:40
Mie mi`a placut cum a jucat in primul episod.. ramane de vazut cum se va descurca inainte.
narcisson pe 3 septembrie 2016 01:10
V-ati aventurat dupa doar cateva episoade. Trebuia ca de-abia dupa ce ati vazut tot serialul sa va formati o parere intemeiata. Si da, Mads Mikkelsen a fost la inaltime, pentru mine el este ''adevaratul'' Hannibal! :)
VampiresOnly pe 06 Aprilie 2013 18:28
Alt serial genial
Se pare ca a fost creat inca un serial care sa ne incante cu ingeniozitate. Primul episod a fost promitator, ideea este foarte buna , iar interpretarea personajelor excelenta. Madds Mikkelsen joaca bine rolul lui Hannibal si abia astept celalate episoade!
11 5
narcisson pe 3 septembrie 2016 01:11
Cred ca parerea despre un serial se intemeiaza dupa ce l-ai vazut pe tot, nu dupa ce ai vazut un episod. :)
raulk pe 08 Aprilie 2013 22:55
Strange
E un serial care cu siguranta va avea succes.E neobisnuit si te mentine in priza pana la urmatorul episod,Hugh si Mads joaca excelent.
8 3
Nimicdinceparafi pe 07 Aprilie 2013 22:36
In ochii lui Hannibal interpretat de Hopkins chiar puteai vedea licarul acela de psihopat genial si pervers,pasiunea lui pt crima si degustarea victimelor,pe cand in ochii de peste mort,scuzati expresia,ai lui Mikkelsen nu vad decat raceala unui macelar de abator.Sper ca in urmatoarele episoade sa nu mai abordeze rolul astfel.Dar serialul,da,intr-adevar este unul bun,isi merita timpul pierdut.
8 12
Musa.del.Arte pe 24 mai 2013 20:21
Eu vad in Madds un rafinament inexistent in Anthony. Nici urma de "raceala specifica macelarilor de abator" ci mai degraba comportamentul unui intelectual rasat.
AdriAdrianna98 pe 12 mai 2015 14:35
Si eu am avut aceasi reactie cand am inceput serialul pentru ca cu ceva timp in urma vazusem Tacerea mieilor si ramasesem cu aceasi perspectiva asupra lui Hannibal, acea privire cutremuratoare care nu m-a lasat sa dorm 2 zile. Am fost destul de dezamagita la inceput cand am vazut varianta aceasta aproape inexpresiva a lui Mekkelsen. Totusi, o prietena care e la zi cu serialul, mi-a schimbat perspectiva explicandu-mi in ce consta de fapt acest Hannibal (eram abia la primele 2-3 episoade atunci) si, dupa ce am mai vizionat cateva episoade, am ajuns la concluzia ca acest actor este facut pentru rol.Stilul de viata rafinat si cu sange rece pe care-l adopta acest Hannibal este rerezentat cum nu se poate mai bine.
GALACTICUS pe 16 August 2013 23:08
Hannibal
Serialul e super.Rolul lui Hannibal este interpretat intr-un mod magistral de Mads Mikkelsen...Recomand tuturor acest serial,
6 1
karenin08 pe 21 Aprilie 2013 18:17
Incepe genial;sa speram ca va continua la fel!
Inteligenta si profunzimea replicilor lui Lecter transced natura umana.

6 2
facem_bani pe 29 octombrie 2015 11:34
http://sierratorrents.com
ionychy pe 27 Mai 2013 15:34
Obligatoriu de vazut!
Daca nu esti fan filme cu psihopati absolut geniali,nu recomand vizionarea,dar,eu ador filmele cu mistere,oameni iesiti din tipare,intamplari neobisnuite,asa ca acesta e unul din serialele mele preferate.
5 1
yusaw pe 27 mai 2013 21:51
nu cred ca acest serial e destinat spre vizionarea doar de catre fanii de filme cu "psihopati absolut geniali" :))
yusaw pe 31 mai 2013 01:17
=))))
Musa.del.Arte pe 22 Iunie 2013 21:26
Barney - "Te gandesti des la Hannibal?"
Clarice - "Cel putin 30 de secunde in fiecare zi. E mereu cu mine, ca un obicei prost."

Clarice, subscriu!

4 0
narcisson pe 3 septembrie 2016 01:14
Cum a fost pana la urma? Dupa tot serialul? :)
learntofly pe 02 Ianuarie 2014 15:51
Nu pot spune despre multe seriale că sunt ciudate sau geniale, însă despre acesta POT. Este unul din cele mai ciudate și totodată geniale seriale pe care le-am văzut. Eu, personal, cred că e mai mult pentru oamenii relativ.. inteligenți. Nu văd pe oricine privind anumite scene și să le considere ceva ok, ceva normal. Unul din serialele mele preferate. :)
4 1
narcisson pe 3 septembrie 2016 01:16
Modul de a comite o crima marca Hannibal a fost absolut savuros. Exact acele ''anumite scene'' de care spui tu, pe mine m-au cucerit total. :)
learntofly pe 4 septembrie 2016 23:01
l-au*
SUzyY pe 15 Aprilie 2013 20:56
De cum a aparut am ramas surprinsa nu ma astepatam sa fie asa de neobisnuit si in acelasi timp asa de fain. A devenit un din serialele mele favorite din prima!
4 2
Rallu..Danielle pe 21 Martie 2015 11:14
Hannibal
Un serial foarte bun cu o poveste foarte bine ecranizata. Acest serial reuseste sa te impresioneze cu fiecare episod,iar pentru asta felicitari regizorului. Totul este absolut perfect,atat povestea,cat si distributia. Mads Mikkelsen joaca impresionant in rolul canibalului,iar asta face serialul cu mult mai perfect. Atat Hugh Dancy,cat si Laurence Fishburne fac o treaba destul de buna. Unul dintre serialele mele favorite. Abia astept sezonul 3. Nota 10.
3 0
into_the_labyrinth pe 21 martie 2015 14:32
Şi mie mi-a plăcut, a fost mult mai bun decât mă aşteptam, ţinând cont că s-a inspirat dintr-un film de succes din urmă cu ceva ani (The Silence of the Lambs), reţetă comercială care nu întotdeauna reuşeşte. Dar au ştiut să facă un scenariu foarte bun, iar Dancy şi Mikkelsen au jucat la superlativ. Din păcate, din câte ştiu, nu va exista şi un sezon 3.
narcisson pe 3 septembrie 2016 01:17
Nu va exista un sezon 4, din ce se pare, insa dupa parerea mea, finalul sezonului 3 a fost exact ce a trebuit pentru a incununa triumfal serialul. :)
delia_andreea pe 14 Noiembrie 2013 10:44
Daca apreciezi serialele cu psihopati, mai soft, Hannibal trebuie adaugat pe lista.
3 0

Spune-ţi părerea despre Hannibal

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Hannibal
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells