Nu rata! Din 23 aprilie!

de Gloria Sauciuc în 16 Apr 2010
Nu rata! Din 23 aprilie!

Masterclass-ul nu va mai avea loc.

Nu rata ocazia de a învăţa despre Film de la unul dintre cei mai importanţi cineaşti ruşi, Andrei Konchalovsky, scenaristul lui Tarkovski la filmele Andrei Rublyov şi Copilăria lui Ivan, autorul Siberiadei (Marele premiul al Juriului la Cannes în 1979), film care i-a adus recunoaşterea şi aprecierea internaţională, iubit apoi atât în Europa cât şi la Hollywood, unde a şi făcut filme. Regizorul care a pus în balanţa carierei sale filme de autor, dar şi producţii mainstream.

Fratele mai mare al lui Nikita Mihalkov, invitat special al ediţiei 2007 a B-EST, Andrei Konchalovsky va susţine la Bucureşti  Masterclass-ul "Life and Its Reflections", miercuri, 21 aprilie 2010, începând cu ora 11, la Teatrul Act.

Din 23 aprilie, veţi putea urmări înregistrarea Masterclass-ului, în exclusivitate pe Cinemagia!

Andrei Konchalovsky a fost de patru ori în competiţia pentru Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes şi o dată pentru Ursul de Aur la Berlin (cu The Inner Circle, în 1991). Cu Maria's Lovers, primul său film de limbă engleză a fost nominalizat la Premiile César, categoria film străin. În 2002 lua Marele premiu al Juriului la Veneţia pentru Dom durakov.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Radu1711 pe 18 aprilie 2010 01:04
a facut multe pentru film, felicitari
TAMARAINSA pe 21 aprilie 2010 04:23
As fi vrut sa-l cunosc.
Filmul si scoala de film sufera din cauza vulcanului.
Ma intreb insa daca as fi avut acces la lectiile sale.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells