Noua Albă ca Zăpada se salvează singură şi-l salvează şi pe prinţ, spune Lily Collins

de Cristina Grigore în 22 Mar 2012
Noua Albă ca Zăpada se salvează singură şi-l salvează şi pe prinţ, spune Lily Collins

Adaptările moderne ale basmelor clasice pot păstra în scenariul lor formula „a fost odată”, prezenţa regilor şi a reginelor, a prinţilor şi a prinţeselor, a vrăjitoarelor şi a altor elemente obişnuite ale acestor povestiri, însă mesajul se adaptează periodic publicului nou, dornic să se regăsească în aceste istorisiri fabuloase. Este şi cazul lui Mirror Mirror, despre a vorbit protagonista filmului, Lily Collins, într-un interviu acordat FoxNews.com.

„A fost dată o nouă linie acţiunii, în care fata ajunge să îl salveze pe băiat cam în aceeaşi măsură în care şi el o salvează pe ea în final”, a spus actriţa de 23 de ani, fiica legendei rock Phil Collins. „Pelicula are în centru aceeaşi prinţesă frumoasă şi iubită despre care ştim cu toţii. Este însă un film cu un mesaj puternic, despre o fată care se îşi descoperă adevărata personalitate şi cred că oricine se poate regăsi în această poveste”. 

Tânărul public feminin are un motiv în plus de a viziona filmul, deoarece mesajul acestuia îl vizează în mod direct, este de părere Collins. „Fetele pot face la fel de multe lucruri precum băieţii. Pot salva prinţul, aşa cum şi prinţul le salvează pe ele. Nu frumuseţea fizică contează, ci ceea ce porţi în suflet; asta te va propulsa înainte, convingerea că poţi realiza tot ceea ce îţi pui în minte să faci”.

Bineînţeles, pentru ca Albă ca Zăpada să poată face faţă unor scene de luptă împotriva unui prinţ de 1.96 m (Armie Hammer) a trebuit ca interpreta acesteia să depună ceva efort: „Şi eu şi Armie ne-am antrenat vreme de patru luni, am învăţat să ne luptăm cu sabia, am învăţat arte marţiale şi wrestling. Am făcut o mulţime de lucruri pe care nu credeam vreodată că le vom face”, a spus actriţa.

Iar antrenamentele n-au trecut fără repercusiuni: „Ne-am ales cu o mulţime de vânătăi, eram plini de pete negre-albăstrui, dar a fost în regulă în ceea ce mă priveşte pentru că ştiam că muncesc din greu şi asta se va vedea pe ecran”.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 22 martie 2012 14:31
Deci, poti sa salvezi un print daca esti bine antrenat in acest scop:)
alex_il_fenomeno pe 9 aprilie 2012 11:16
foarte frumos , deci vom avea momente surprinzatoare !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells