Paramount are în plan o versiune modernă a aventurilor lui Tom Sawyer şi Huckleberry Finn

de Cristina Grigore în 22 Mar 2012
Paramount are în plan o versiune modernă a aventurilor lui Tom Sawyer şi Huckleberry Finn

Studiourile Paramount şi-au propus să readucă pe marile ecrane povestea aventurilor lui Tom Sawyer şi a bunului său prieten, Huckleberry Finn, iar versiunea avută în vedere pare a se depărta destul de mult de imaginea clasică a celor doi tineri eroi americani.

Potrivit Heat Vision, responsabili de noul film vor fi Matt Lopez alături de Peter Chernin şi Dylan Clark (Rise of the Planet of the Apes), iar povestea acestuia îi va surprinde pe Sawyer şi Finn în anii maturităţii, intriga fiind complicată însă şi de unele „elemente supranaturale”.

Scenariul, ce a primit momentan un titlu simplu, Huck and Tom, se află în lucru, însă nici un fel de detalii nu au fost încă făcute publice. Singura menţiune a Paramount în acest sens se referă la asemănarea proiectului cu reinventarea poveştii Albei ca Zăpada din Snow White and the Huntsman.

O altă adaptare a romanului lui Mark Twain a fost anunţată anul trecut, cu starul lui Super 8, Joel Courtney, în rolul lui Tom Sawyer. Pelicula Tom Sawyer and Huckleberry Finn este însă o relatare fidelă a întâmplărilor din roman, cu Jo Kastner în scaunul regizoral. Lansarea acesteia este programată pentru 2013.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 22 martie 2012 14:00
Hehe, elemente supranaturale.... Tom and Huck, vampire hunters.... suna misto, nu?? Huck a.k.a, viitorul Abraham Lincoln :P
xerses pe 22 martie 2012 15:40
Interesant.Sa speram ca va fi un film bun
alex_il_fenomeno pe 9 aprilie 2012 11:10
foarte bine ! este o poveste care trebuie spusa !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells