Hacks

(2021) - Serial TV

Hacks

Poster Hacks Postere Hacks

Sinopsis Hacks

Hacks S3

Deborah Vance, legendara comediană din Vegas, e în pericol să-și piardă spectacolul. Între timp, în L.A., tânăra scriitoare Ava e disperată după un loc de muncă. Managerul lor, Jimmy, le organizează o întâlnire, spre oroarea lor.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.2
Vezi pe Max
2 premii şi 4 nominalizări Globul de Aur
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

Produs de

3 Arts Entertainment

Distribuitorul international

HBO Max

Țara

SUA

Părerea criticului

StefanDo pe 26 Mai 2024 14:16
Excelentul Hacks: pot două femei să se stimeze reciproc?
Serialul HBO Hacks a ajuns deja la al treilea sezon şi dovedeşte că rămâne o explorare la fel de amuzantă şi relevantă a itinerariului unor femei în ceea ce este considerat a fi a man's world, adică lumea stand-up-ului. O poveste a diferenţei dintre generaţii şi un omagiu adus ideii că toţi avem ceva de învăţat unii de la alţii, oricât de diferiţi am fi, Hacks captivează cu o perspectivă credibilă şi intransigentă asupra showbiz-ului, locul unde lumina puternică a reflectoarelor distrage atenţia de la aspectele mai sumbre din spatele ei.

În centrul atenţiei este Deborah Vance (Jean Smart, în formă maximă), o comediană cu o lungă carieră în spate şi cap de afiş al unui popular show de stand-up găzduit de unul dintre cele mai mari şi flamboaiante cazinouri din Las Vegas. Mândră şi încăpăţânată, lui Deborah îi cade cerul în… citeşte

0 0

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
blacksea_rider pe 05 Martie 2023 13:54
Deborah Vance, o legendară divă de stand-up comedy din Las Vegas,cu cariera in declin,trebuie să-și reinventeze show-ul pentru a evita să-și piardă rezidența la Palmetto Casino. Ava este o tânără scriitoare de comedie care nu își poate găsi de lucru din cauza unui tweet insensibil și a reputației sale de egocentrică și aroganta.Împotriva voinței lor, cele doua fac echipă pentru a moderniza materialul Deborei și pentru a forma un mentorat puțin probabil pe parcurs.
0 0
Costirik pe 16 Iunie 2022 22:27
Desi chimia dintre cele doua actrite e foarte buna, tot Jean Smart e cea care fura tot show-ul...
0 0
Iulidesprefilme pe 24 Ianuarie 2022 18:10
Globul de aur în 2022 la categoria Cel mai bun serial de comedie / muzical...
0 0

Spune-ţi părerea despre Hacks

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells