The History of Love

(2016)

Povestea iubirii

Poster The History of Love Postere The History of Love

Sinopsis The History of Love

The History of Love

Bazat pe bestsellerul cu același nume scris de Nicole Krauss, filmul urmărește povestea de dragoste dintre Leo și Alma, doi tineri evrei din Polonia pe care ororile celui de-a doilea război mondial par să-i despartă pentru totdeauna. The History of Love este titlul cărții pe care Léo Gursky (Derek Jacobi) o scrie pentru Alma Mereminski (Gemma Arterton). După mulți ani, apariția ei misterioasă ajunge să conecteze oameni din întreaga lume.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

AKA

  • A szerelem története
  • L'histoire de l'amour

Produs de

2.4.7. Films

Distribuitorul international

BIM Distribuzione

Distribuit in Romania de

Transilvania Film

Box office The History of Love

Weekend premieră (05.06.2017)
  • Loc 8
  • Spectatori 6.772
  • Încasări (RON) 59.554,97
Total
  • Spectatori 13.629
  • Încasări (RON) 127.836,14
  • Încasări (USD) 31.426,66

Părerea criticului

StefanDo pe 06 Iunie 2017 10:40
Povestea iubirii este unul din acele filme pe care trebuie să le vezi cu inima deschisă şi, dacă îţi place să analizezi mai la rece producţiile cinematografice, cu mintea parţial închisă. O explozie de entuziasm specifică lui Radu Mihăileanu, filmul face un slalom solicitant prin diverse perioade de timp, dar reuşeşte să transmită şi un mesaj acaparator: cu toţii suntem sclavii iubirii şi pentru ea sau din cauza ei suntem în stare de cele mai nobile, dar şi cele mai abjecte gesturi.

Povestea iubirii (sau Istoria iubirii, dacă e să ne luăm după titlul de pe copia proiectată aseară în cadrul festivalului Transilvania) este debutul în limba engleză al regizorului de origine română Radu Mihăileanu. O parte a acţiunii are loc într-un sat din Polonia anilor '40, când exuberanta Alma (Gemma Arterton) îl joacă pe degete pe delicatul scriitor… citeşte

1 1

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
borisvultur pe 21 Iunie 2017 21:56
Scenariu neretușat
M-a dezamăgit filmul, în raport cu potențialul afirmat al regizorului. Am citit romanul scris de Nicole Kraus, tocmai de aceea cred că scenariul trebuia ajustat, redus, fără atâtea inutile tribulații.
2 0
Msilvia pe 06 Iunie 2017 17:29
La historia del amor
L-am vazut aseara la TIFF. Inceputul mai plictisitor, dar pe parcurs devine mai interesant, pe alocuri are chiar cateva scene si replici amuzante. Interesant este si faptul ca regizorul este roman. In concluzie, filmul este destul de dragut si relaxant.
2 0
aurora_australa_gmail_com pe 29 Ianuarie 2017 18:09
regizat de Radu Mihaileanu
Acest film a fost adaptat si regizat de Radu Mihaileanu, dupa celebrul roman cu acelasi nume, scris de Nicole Krauss.
De ce nu apare in cinematografele din Romania si nu are nicio prezentare/trailer pe site-ul cinemagia? Am aflat din intamplare de aceasta ecranizare. Bine de ca filmele tipic romanesti, care s-au blocat ca stil si tematica undeva in anii '90, tot auzim.

1 0
Iulidesprefilme pe 10 Noiembrie 2019 09:36
Un film bun, cu actori remarcabili, cu o regie modernă...
0 0
stricted pe 08 August 2018 17:30
Pentru mine acest film rămâne un nou pas în cariera cinematografică a regizorului Radu Mihăileanu, o filă de poveste cu specific vintage, o reprezentare diferită a unor idei cu care ne-a obișnuit deja, idei precum întrepătrunderea originilor și a culturilor diferitelor civilizații, a parcursului pe care îl reprezintă viața, de la copilărie până la maturitate și mai departe, sau dintr-un colț al globului într-un altul. Totul, de data aceasta, se realizează prin prisma iubirii. Și, ca de fiecare dată, există lumină și speranță, indiferent de încercările de basm ce viața le mai presară de-a lungul vieții. În sfârșit, cu toții suntem niște eroi porniți în propria călătorie!
0 0
Ticul pe 26 August 2017 12:28
Puncte tari şi puncte slabe. Calitatea imaginii foarte bună, muzica de asemenea, în schimb, foarte lung! Oricum, mi-a plăcut! :)
0 0
Pier17 pe 31 mai 2018 22:09
imi trimiteti va rog si mie un link unde il pot vedea. il caut de ceva timp si nu il pot gasi
fraeva pe 18 Ianuarie 2018 21:32
vreau si eu un link unde pot viziona filmul . multumesc!
0 3

Spune-ţi părerea despre The History of Love

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The History of Love
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells