My Way

(2011)

My Way

Poster My Way Postere My Way

Sinopsis My Way

Mai mult

Doi tineri, aristocratul japonez Tatsuo Hasegawa si coreeanul Kim Jun-shik, se află amandoi în armata japoneză, într-o luptă sângeroasă impotriva chinezilor și sovieticilor. Jun-shik este acolo sub constrângere, în timp ce Tatsuo este un colonel puternic.

După ce ambii sunt luați prizonieri de catre sovietici, aflam ca in tinerete erau rivali in cursele de maraton, astfel ca ura și neîncrederea reciproce se transforma intr-o violenta care este oprita…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: ^Neo^
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.6
Dong-gun Jang Dong-gun Jang Ye-jin Son Ye-jin Son Bingbing Fan Bingbing Fan Shirai
Jô Odagiri Jô Odagiri Tatsuo Hasegawa In-kwon Kim In-kwon Kim Lee Jong-dae Ho-jin Chun Ho-jin Chun Jun-shik's Father
Hee-won Kim Hee-won Kim Chun-Bok Shi-hoo Kim Shi-hoo Kim Tsukamoto Ji-han Do Ji-han Do Jun-Sik (teen)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

CJ Entertainment

Distribuitorul international

Universal Pictures International (UPI)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
kadare pe 12 August 2012 19:37
Extraordinar!
Un film care chiar merita vazut! Nu-l ratati! Este intr-adevar magistral realizat, iar interpretarea este pe putin foarte buna!
7 0
MihaiPetrisor pe 12 August 2012 13:46
Nu-l ratati!
O drama inspirata din fapte reale, magistral realizata de talentatii profesionisti ai cinematografiei moderne coreene.
7 0
Manusa pe 12 August 2012 18:19
Un film extraordinar cum n-am mai vazut de mult. Extrem de bun, filmul are la baza o poveste reala, care m-a impresionat, atat povestea, cat si prestatia actorilor este foarte buna. Filmul merita vazut si nu trebuie ratat!
6 0
spartacus pe 30 August 2012 09:45
De neratat !
L-am vazut aseara -- un film excelent, care, in plus fata de faptul ca e facut dupa ceva real, are un scenariu bine inchegat, iar scenele de razboi sunt incredibil de verosimile. De cativa ani, coreenii par sa se fii specializat in filme de razboi foarte bine realizate ce pun in genunchi multe pelicule cu pretentii de la Hollywood. Cautati filmul dak nu l-ati vazut!
4 0
Tigru pe 19 August 2012 21:33
Extraordinar!
Film foarte frumos si foarte interesant si merita vazut!
4 0
trafficante pe 15 August 2012 07:36
Buget 26 de mil si este chiar o capodopera..pe langa ce fac americanii cu 150-200 milioane..
Un super film cu o super poveste, cum pot ajunge doi oameni care se urasc de moarte sa devina ce-i mai buni prieteni, foarte bine realizat, un film de razboi de nota 20+. thx up
4 3
lmisa81 pe 20 octombrie 2012 12:11
sunt coreeni :D
pique03 pe 31 ianuarie 2013 20:30
De ce iti dai cu parerea daca habar nu ai ce vorbesti???in primul rand filmul este corean!!unde ai vazut u chinezi in filmul asta(in afara de fata aia)?si spre cultura ta filmul acesta este filmul cu cel mai mare buget din istoria filmelor coreene!!!de unde ai scos suma aia ridicula de 26 de mi???nici macar o camera de performanta nu costa atat deputin!!!se vede ca nu ai inteles nimic din film!!!si data viitoare nu ti mai expune parerile daca nu sunt adevarate!
marcugeorge pe 20 August 2012 15:18
Obligatoriu de vazut!
.....................................................................................................................................
3 1
ornitoring pe 25 Octombrie 2013 01:05
capodopera
face pipi pe toate filmele americane , da clasa la multii in cinematografie, incercati si memories of muerder ...e epic asa ceva nu ar trebui ratat............si apropo nu sunt filme din alea low buget .....!!!!!!
2 0
DAMME pe 14 ianuarie 2014 22:46
asa e, oricum pîrţarii nu inteleg asemenea filme, sunt ocupati cu telenovela fast & furious si filme cu Statham e film japonez dar si cel mai bun despre razboi din ce am vazut pana acum, are 7,6 pe IMDB si cand ma gandesc ca jegu' de Apocalypse now din 86' are nota 8,6 ma apuca constiparea ! multi varzari de cinefili
sistemul05 pe 04 Aprilie 2013 21:43
raritate
Un film de exceptie, si credeti-ma nu spun asta foarte des. Merita toate laudele. Nu trebuie ratat!
2 0
My Way – Cum sa vizitezi lumea, platind doar cu viata | Raluk.ro - Filme, restaurante, cafenele, ceainarii, baruri din Bucuresti
[...] ce am vazut My Way, am doi alergatori favoriti. Forrest Gump si Jun Shik Kim. Viata lui Jun Shik incepe in curtea [...] citeşte
2 0
alexiacobescu2001 pe 26 Ianuarie 2013 22:08
eu
un film care trebuie văzut că este făcut cu multă experiență
2 1
Get0dac pe 07 Ianuarie 2013 07:01
Super film
Foarte bun filmul. Nu se face de ras in fata unor filme ca ,,Saving Private Ryan'' sau ,,We Were Soldiers''. Recomand. Vizionare placuta.
Am intrat, dupa aproape un an de la prima vizionare a acestui film...sa ii maresc nota. Opt cat am acordat initial e putin...merita 9+.

2 2
pique03 pe 31 ianuarie 2013 17:43
Nu nu se facede ras!!le face de ras!!!Sa fim seriosi filmul asta e peste Saving Private Ryan cu toate ca Tom e unul din actori mei preferati dar recunosc ca asiatici au facut o capodopera!
Theodor2011 pe 26 iulie 2015 21:10
pique03, te citez: '' filmul asta e peste Saving Private Ryan'' :)))
lizzle_m pe 25 Octombrie 2016 23:49
CAPODOPERA
Ma bucur ca acest film mi-a reamintit cat de valoroasa este viata, ma bucur ca acest film mi-a oferit speranta de a crede in visul meu, ma bucur acest film mi-a aratat ce inseamna prietenia adevarata! Este un film rarisim cu un mesaj pe masura, de ce oare exista razboi, de ce exsita atata ura intre oameni, de ce trebuie sa realizam visul unor minti diabolice si sa ne sacrificam propriile idealuri pentru nimic? Gestul lui Kim Jun-Shik din finalul filmului a scos din mine lacrimi profunde, chiar am ramas marcat de acest film!
Observ ca nu foarte multa lume l-a vazut, asta este trist...dupa mine intrece multe filme americane :) este o Capodopera! Coreenii vorbesc limba lor, Japonezii la fel, Chinezii la fel, Rusii la fel si Nemtii la fel :)

1 0
Qube86 pe 25 ianuarie 2017 06:13
Man...eu unul nu stiam de acest film si...in situatia asta cred ca sunt multi altii !!! Daca nu imi sarea in ochi comm-ul asta pe pagina ta de profil nu stiu daca as fi aflat prea curand de filmul asta...Problema e ca astfel de filme nu sunt asa de bine promovate la noi in tara...din pacate !!! Tot din intamplare am dat si peste ''I Saw the Devil'' sau ''Oldboy''...niste super filme coreene care mi-au intrat dupa o singura in vizionare in colectia mea de suflet !!! Asta e situatia...Ca sa gasesti filmele bune...la noi in Romania tre' sa faci pe Sherlock Holmes-ul !!! In fine...dupa ce ti-am citit comm-ul, m-am interesat de film si n-am vazut nici o recenzie negativa...lucru rar...asa ca l-am descarcat si am sa-l vizionez cand mi-o permite timpul !!! Eu iti multumesc frumos ca ai postat acest comm...altfel nu aflam prea curand de el !!!
lizzle_m pe 1 februarie 2017 18:54
Astept sa-mi spui cum ti s-a parut :)
pst35 pe 29 Decembrie 2012 16:48
Ffff frumos a fost si Taegukgi hwinalrimyeo / Tae Guk Gi - Frăţia războiului (2004) tot cu Dong-gun Jang....
1 0
pst35 pe 1 ianuarie 2013 22:42
Am vazut si My Way un film de nota 20....Dong-gun Jang nu mi-a inselat asteptarile...in ultima perioada am vazut cateva fillme coreene...unul chinezesc...inspirate din realitate...din razboaiele care s-au petrecut prin partea aceea de lume....japonezii asta te pun pe ganduri....unde ar fi ajuns daca nu i-ar fi rupt in doua americanii cu Hiroshima și Nagasaki si-asa au renascut din propria cenusa si detin monopolul in multe domenii in conditiile in care terenul nu prea ii ajuta...
steaua4everful pe 12 Iunie 2015 23:14
CA-PO-DO-PE-RA
Bai fratilor, pai asta e film ce merita si Oscarul si Globul de aur si toate premiile. Am vazut aproape 600 de filme si indraznesc sa spun ca asta e cel mai bun film vazut de mine si nu cred ca cineva poate sa ma condamne pentru asta. Incredibil.
1 1

Spune-ţi părerea despre My Way

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu My Way
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells