Malignant

(2021)

Malignant - Încarnarea răului

Poster Malignant Postere Malignant

Sinopsis Malignant

Malignant SUB

Madison este paralizată de viziuni șocante ale unor crime cumplite, iar chinul ei se înrăutățește pe măsură ce își dă seama că visele ei sunt de fapt realități terifiante.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.2

Caseta tehnică

AKA

  • Malignant Man

Produs de

Atomic Monster

Distribuitorul international

New Line Cinema

Distribuit in Romania de

Vertical Entertainment

Țara

SUA

Box office Malignant

Weekend premieră (30.08.2021)
  • Loc 4
  • Spectatori 7.520
  • Încasări (RON) 162.561,00
Total
  • Spectatori 37.467
  • Încasări (RON) 774.033,00
  • Încasări (USD) 184.555,56

Părerea criticului

Mihai.Serban pe 05 Septembrie 2021 23:00
Malignant - Încarnarea răului (2021): inamicul ascuns în tine
James Wan, regizorul seriilor Saw, Insidious și The Conjuring, revine cu un nou horror de tip slasher.

James Wan a devenit unul dintre cei mai îndrăgiți și mai bine cotați regizori de la Hollywood. După consacrata serie „Saw”, precum și după succesul blockbusterului „Aquaman”, Wan a decis să profite de pauza până la sequel-ul „Aquaman and the Lost Kingdom” și să realizeze un film mai personal, mai aproape de începutul carierei sale.

„Malignant” spune povestea lui Madison (Annabelle Wallis), o tânără terorizată de viziuni sinistre ce se dovedesc a fi realitatea unor crime care tocmai au loc și care o împing către adevărul din spatele unei copilării atât de dureroase încât a fost nevoită să o uite cu totul.

Filmul pornește de la repertoriul obișnuit al lui Wan: personaje bântuite de trecut, o acțiune… citeşte

1 2

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
hitman78 pe 11 Septembrie 2021 20:23
horror avangardist
James Wan e un regizor inteligent pentru genul horror si in Malignant se intrece pe sine.In primul rand are un simt al esteticului deosebit cu acele transformari din interiorul unei case ,creatura este infricosatoare si tehnica de filmare a acesteia in actiune e fara cusur.O alta bila alba e ca nu se foloseste de acele jump scare-uri cretine atat de uzitate in filmele din acest gen,te face sa le astepti dar nu te agaseaza cu aparitii bruste,sunete puternice sau alte balarii de genul.Povestea este de exceptie avem mister dezvaluiri tulburatoare chiar si drama.Dinte actori doar Annabelle Wallis si George Young se fac remarcati.Pentru ce este si genul din care face parte ii dau nota maxima si mai ales pentru regia superba a lui James Wan si incurajez a se vedea la cinema fara frica ca veti sari din scaune din 10 in 10 secunde.
5 3
dany6960 pe 06 Septembrie 2021 21:21
Ce bijuterie de film acest MALIGNANT. James Wan acest maestru al filmelor horror se intrece pe sine inca o data si ne livreaza ceva care ne va uimi. NU stiu cum altii au comentat despre el ca e o comedie ca mie mi-a adus aminte de seria SAW si oricat de tare esti pana la final iti garantez ca ti se intoarce stomacul pe dos. Avertizez pe cei care vor un horror soft, gen film de duminica dupa-amiaza la ProTv, sa incerce Casuta noptii, cu o barcuta, valuri, umbre si cam atat. Asta e film de top si va ramane si peste ani la fel. Are de toate, actiune, groaza, sange, e si thriller, si politist. Nu stiu zau ce cusur sa-i caut, poate fi ceva comic in el doar sosetutele cu urs panda de la inceput. In rest e genial, asa ar trebui sa arate un film de groaza in 2021 si ptr care sa merite sa dai bani pe bilet la cinema.
5 6
lustforlife pe 03 Septembrie 2021 16:12
Interesant
Filmul are o mica doza de originalitate dat fiind regizorul pe care îl știm cu toții, de data asta a încercat sa combine putin fiecare univers în parte și a ieșit...ceva mai putin horror și mai mult thriller - sper totuși sa nu continue acest univers. Mai bine așteptam să-l văd online sincer.
4 3
user-613373ce5b1a4 pe 04 Septembrie 2021 16:27
Dacă vreți un film horror nu vă duceți la acest monument de prostie... Nota 4 pt horror, 6 comedie și 6 acțiune... în rest e vai și amar...povestea e originala dar pusa în practică foarte prost, mai bine îl vedeți online, nu dați banii pe așa cv.
4 7
Sorin87 pe 28 Decembrie 2021 08:31
Foarte bun horror-ul, multe faze infricosatoare si pline de suspans si mister.merita filmul
3 0
Costirik pe 12 Septembrie 2021 01:19
Premisa filmului e o fantezie de 2 lei, ceva ce vezi in unul din serialele gretoase de pe TLC, dar realizarea intregii actiuni este absolut dementiala. Modul cum construieste plotul de la inceput pana la final, James Wan demonstreaza inca o data ca e un geniu. Filmul are ritm, e antrenant, fara momente de plictisela, nu te lasa sa intelegi despre ce e vorba, dar te tine captivat pana la final. De obicei, nu imi bat capul, mai ales ca oamenii au motive cretine cand apreciaza un film, dar nu inteleg de ce are o nota asa mica pe imdb. La cate filme horror infecte apar in fiecare an, acesta e o nestemata.
3 2
Dragos.87 pe 14 Februarie 2022 22:35
Cei care spun ca filmul este slăbuț înseamnă ca nu l-au înțeles,producătorii au si mobilizat unele scene încât sa te bulverseze putin deși e un horror fantezist,nu e credibila povestea dar este interesanta si iti menține curiozitatea pe tot parcursul lui..Are de asemenea si un ritm bun iar scenografia cât si coloana sonora te cuprind in poveste..Minusul cel mai mare il constituie scenele prea mult repetitive in prima jumătate de ora..Merita o vizionare..
2 1
alexandru_fejer pe 29 Septembrie 2021 00:02
Un gunoi menajer... Măcar l-am văzut online. Și nota 1 este mult din partea mea.
2 4
dumitrache_adrian1989 pe 06 Ianuarie 2023 00:31
Pe la mijlocul filmului , ma gandeam sa scriu ca ma dezamagit Wan de data asta, dar spre final mi -a schimbat parerea. O idee inedita de film, regia cam proasta. Merita vazut.
1 0
bainca pe 16 Mai 2022 04:26
nota 7 bun
L-am vazut in acesta seara .Primul film horror dupa ceva timp , si destul de nou , idee interesanta , chiar ,,underrated '' cum s-ar spune .Mi-a placut , a fost bun , horror , chiar bazat pe tema , actiunea buna , actorii de asemenea , se vede ca a fost un film facut cum trebuie , de accea este si popular si notat bine pe IMBD .ii ofer nota 7
1 0
esperar pe 15 Aprilie 2022 21:00
Horror bun pentru 2021 cu o atmosferă misterioasă și cu suspans. Povestea este bună care te captează de la bun început și te face să rămâi până la final.
Scenariu: 7/10
Coloană sonoră: 6/10
Dialog: 7/10
Final: 6/10
*Rating Horror -5*
Poveste : 7/10
Regie/Actorie : 6/10

Rating per total ... 7 Bun

1 0
user-5c9ac56756910 pe 02 Martie 2022 03:08
Deci la început e un film bun thriller-horror dar spre final (adică Punctul Culminant ) e cel mai bun film de acțiune ( gen Matrix ) pe care l-am văzut eu, produs pe vremea 'covidului'.
Nota 10+ :x

1 0
6Patronul9 pe 24 Mai 2023 17:51
Filmul meu horror preferat. E perfect facut de James Wan si foarte subapreciat. Multa lume nu l-a inteles si probabil ca au luat prea in serios anumite aspecte care clar se voiau a fi corny si campy. Nu e pentru toata lumea dar ca fan horror nu il poti rata. Annabelle Wallis e perfecta in roluri de genul iar Wan e cu siguranta un Wes Craven modern. Cel mai mult regret ca nu l-am vazut la cinema pe cand rula,ci in schimb m-am uitat de acasa pe laptop pentru ca a iesit la fel ca multe altele pe HBO Max si in cinema simultan.
0 1
niggeremall pe 27 Noiembrie 2022 22:40
aceeasi marie cu alta palarie. previzibil, pe unedva s-a cautat noul ca cei ce-au facut filmul stiu ca majoritatea subiectelor horror is fumate si rasfumate si nestiind ce altceva sa faca au mai varat pe tv o gaselnita `canceroasa`. ok. o mamaliga greu de digerat. umanism crime cu cutitu cum vezi intr-o macelarie unde se taie carne de porc si de vaca... tampenii pur si simplu. aproape ca-mi pierd sperantele sa mai vad un horror calumea in viitoru apropiat.
0 1
tony_mondyalu pe 04 August 2022 14:21
la inceput parea a fi un experiment esuat, ca pe urma sa ne dam seama ca de fapt au reusit sa separe 2 persoane care sau nascut lipite...dar totusi se pare ca nu sau separat...filmele horror de pe timpuri nu mai exista, in ziua de azi sunt sf-uri, filme psiholigoce sau fiecare le poate numii cum doreste, scenele sunt prea previzibile, nu mai exista impactul de odata care cu adevarat te speria, care te facea sa ai frica chiar si adult fiind, un 5 tras de coada
0 1

Spune-ţi părerea despre Malignant

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Malignant
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells