Noi postere-portret pentru Rise of the Guardians

de Cristina Grigore în 15 Iun 2012
Noi postere-portret pentru Rise of the Guardians

Noua animaţie Dreamworks, adaptarea seriei de romane a lui William Joyce, The Guardians of Childhood, se pregăteşte pentru lansare spre sfârşitul lunii noiembrie, în avanpremiera sărbătorilor de iarnă.

Unele dintre cele mai cunoscute personaje de poveste îşi vor da mâna în această peliculă plină de aventură, mister şi umor, împotriva unui dușman de temut, The Bogeyman, care îi provoacă la luptă după ce scufundă în întuneric întreaga lume şi infectează cu frică toate speranţele, credinţele şi imaginaţia copiilor.

Printre actorii care şi-au împrumutat vocile personajleor din Rise of The Guardians se numără Jude Law (Bogeyman), Chris Pine (Jack Frost), Isla Fisher (Tooth Fairy), Hugh Jackman (Easter Bunny) Alec Baldwin (Santa Claus) şi Dakota Goyo, în rolul lui Jamie, copilul care nu mai crede în „gardieni” pentru că a renunţat la visele şi convingerile sale.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
aavramescu23 pe 15 iunie 2012 11:39
Mie mi se pare exraordinar din ce reclame am vazut. Din pct meu de vedere e un Avengers animat :) Eu cisnit am asteptari mari de la animatie. Reclamele la acest film mi-au placut, pe cand la brave nu m-au dat pe spate. Oricum se lanseaza la sfarsitul lui noiembrie cu o luna inaintea Craciunului. Sigur va avea succes.
alex_il_fenomeno pe 9 iulie 2012 17:37
nu poti spune ca arata ca un film slab .
Petra pe 11 iulie 2012 17:02
Sper sa faca o serie animata dupa acest film.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells