Noi imagini de la filmările lui The Dark Knight Rises

de Cristina Grigore în 31 Oct 2011
Noi imagini de la filmările lui The Dark Knight Rises

Producţia lui The Dark Knight Rises s-a mutat recent la New York, unde Christopher Nolan urma să filmeze unele scene pe străzile înţesate de protestatarii de pe Wall Street, scrie The Hollywood Reporter.

Cineastul a fost însă surprins la filmări în faţa turnului Trump din Manhattan, un zgârie-nori ce va apărea în film drept sediul lui Wayne Enterprises. În această locaţie şi-au făcut apariţia – vezi fotografiile din galerie – Christian Bale, ca Bruce Wayne, însoţit de Joseph Gordon-Levitt, care joacă rolul unui tânăr poliţist din Gotham, John Blake.

Fiul miliardarului Donald Trump, Donald Trump Jr. a fost şi el prezent la filmări - este în cea de-a patra poziţie din galeria de imagini - pentru a urmări desfăşurarea acestora.

În ciuda faptului că se încearcă ca intriga filmului să fie ţinută secretă, cei aflaţi la locul filmărilor au postat deja online o mulţime de fotografii şi secvenţe video (multe dintre ele spoilere). Fanii mult aşteptatei pelicule i-au putut deja vedea pe antagonistul Bane luptându-se cu Batman sau pe Catwoman conducând Batpod-ul.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
margott pe 31 octombrie 2011 14:28
Nolan a prins drag de Joseph Gordon-Levitt, se pare. Dupa Inception, asta e al doilea film la care colaboreaza impreuna.
Carys pe 31 octombrie 2011 15:04
Christian Bale in costum si cravata...YAMMY!!!
alex_il_fenomeno pe 31 octombrie 2011 16:27
mai citisem despre acest lucru , si mi se pare o idee foarte buna venita din partea regizorului .
cristi23 pe 31 octombrie 2011 16:31
grozav articol si grozave imagini,...sunt sigur ca the dark knight rises e cel mai asteptat film al anului,...............si sper ca va fi si cel mai bun
Crist11 pe 31 octombrie 2011 18:58
Mereu cand citesc despre Batman, ma gandesc la Heath Ledger si ma apuca o stare generala cat se poate de proasta...trist.
BadDreams pe 31 octombrie 2011 19:01
Sincer,abia astept sa apara,precedentele 2 mi-au placut.
filipa pe 31 octombrie 2011 23:37
Christian Bale la costum ma duce cu gandul la psihopatul de pe Wall Street din American Psycho mai degraba, decat la Bruce Wayne.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells