Noi fotografii de pe platourile de filmare ale lui Die Hard 5

de Cristina Grigore în 4 Iun 2012
Noi fotografii de pe platourile de filmare ale lui Die Hard 5

A Good Day to Die Hard, a cincea parte a seriei lansate în 1988 a început producţia în luna aprilie a acestui an, pe platourile de filmare din Ungaria, unde au fost surprinse şi imaginile de mai jos, publicate de site-ul Wenn.

Filmul, a cărui acţiune a fost plasată în Rusia, îl va avea din nou pe Bruce Willis în rolul eroicului poliţist new-yorkez John McClane, şi pe Jai Courtney, actorul din Spartacus: Vengeance, în rolul fiului său înstrăinat. Cei doi trebuie să se ţină în viaţă unul pe celălalt şi să protejeze lumea de un iminent dezastru.

Regia acestei continuări a revenit lui John Moore (Behind Enemy Lines, The Omen), după un scenariu de Skip Woods şi Roderick Thorp. A Good Day To Die Hard, ale cărui filmări s-au mutat în mai la Belgrad, Serbia, va avea premiera pe 15 februarie 2013.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
africanus pe 4 iunie 2012 10:04
Iarasi un Die Hard, astia de la Hollywood nu mai au idei noi si reinventeaza cate ceva din filme vechi, nu am nimic cu filmul in sine mai ales ca primele 2 au fost frumoase, dar deja de la al 3-lea incoace au dat-o mult in exagerari, o ajuns deja serialul Die Hard, parca il si vad pe Bruce Willis la 95 de ani in partea a.....nu stiu cata Die Hard si el in scaunul cu rotile sau cu bastonul cum se rafuieste cu raufacatorii, deja a devenit penibil si nu e numai parerea mea asta au zis-o multi altii inaintea mea pe tot felul de forumuri; Enough is enough!!!
darayawaus pe 4 iunie 2012 11:35
O veste si mai proasta ar fi cea legata de un eventual reboot, care va veni, fara indoiala, in viitorul nu prea indepartat.
cristi23 pe 4 iunie 2012 10:34
pe moment din poze nu ni se dezvaluie forte multe................sper doar sa iasa ceva grozav....de renumele seriei...............
Eustake pe 4 iunie 2012 10:59
Singura problema pe care o am de la bun inceput cu acest film este cel care il regizeaza... Cel ce a facut praf Max Payne si a realizat un remake de tot rasul la The Omen.
co_daniel pe 4 iunie 2012 22:12
exact de asta ma tem si eu, sa nu faca praf seria cum a facut praf cele 2 filme mentionate de tine. Cel putin la Die Hard 4, a fost un regizor bun.
zeno.marin pe 4 iunie 2012 12:47
@africanus - Stai putin! Poate va fi chiar interesant cand se va rafui in scaunul cu rotile, cu toiagul sau suportul pentru per.fuzie. Va fi o bataie cu atat mai spectaculoasa cu cat raufacatorii la randul lor vor fi in scaunul cu rotile si vor folosi aceleasi arme (bastoane pentru orbi, caini calauzitori, pungi cu medicamente, aparate auditive etc.). Interestante scenele de urmarire pe scarile rulante sau cu scaunele electrice, urmate de explozii fulminante datorate gazelor scapate de incontinenti. Lupta cu pliciul de muste intre el si criminalul cu Alzheimer din finalul filmului este absolut senzationala.
SPOILER: Nu stiu daca e de rau sau de bine, dar personajul lui Bruce Willis moare in aceasta ultima "sechela". Insuficienta cardiaca..

africanus pe 5 iunie 2012 19:37
Bine zis zeno..., si apropo felicitari ptr. comment, m-am amuzat de unul singur in fata pc-ului, cooll.
cetateanu pe 4 iunie 2012 15:59
mi-a placut foarte mult franciza si sa vedem ce o sa iasa.
catasmile17 pe 5 iunie 2012 00:10
abia astept sa apara.
alex_il_fenomeno pe 21 iunie 2012 12:46
pare sa fie destul de bun incat sa merite urmarit macar o data .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells